قتل هولناک اتاقک پشت بام زیر ذره بین پلیس مشهد ۱۲ هکتار از جنگل‌های تنگه رازیانه بدره ایلام در آتش سوخت دامپزشکان بازوی علمی حفظ گونه‌های در معرض خطر هستند هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر!
سرخط خبرها

انفجار در زیرزمین ساختمان تجاری در مشهد (۲۲ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۴۳۱۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۶
انفجار در زیرزمین ساختمان تجاری در مشهد (۲۲ آبان ۱۴۰۲)
بروز انفجار در ساختمان تجاری ۳ طبقه در بلوار وکیل آباد مشهد خوشبختانه به دلیل خالی بودن از سکنه خسارت جانی نداشت و تنها خسارات مالی بر جای گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، حوالی ساعت ۲۳ شب گذشته ۲۱ آبان ماه حادثه‌ای مبنی بر انفجار ساختمان ۳ طبقه‌ای در بلوار وکیل آباد به سامانه تلفنی ۱۲۵ اعلام شد. ستاد فرماندهی آتش‌نشانی مشهد با دریافت این خبر بلافاصله آتش‌نشانان و نجاتگران دو ایستگاه مجاور را به همراه تجهیزات اطفایی کامل روانه محل حادثه کرد.

سرپرست ایستگاه شماره ۵ آتش نشانی مشهد که خود در محل حادثه حضور داشت و از نزدیک عملیات را سرپرستی می‌نمود، صبح امروز در شرح این خبر گفت: با حضور در محل حادثه مشخص شد انفجار توام با حریق خفیف در طبقه زیرین ساختمان مزبور با کاربری آتلیه عکاسی اتفاق افتاده بود.

سرآتشیار "علی رضا رحیمی" کانون انفجار را اتاقک حدودا ۱۲ متری که محل جانمایی آبگرمکن و پکیچ بود، عنوان کرد و افزود: شدت انفجار به حدی بوده است که موجب تخریب سقف زیرزمین، ترک دیوار‌ها و شکستن شیشه‌های ساختمان در هر سه طبقه شده بود.

وی ضمن اشاره به عملیات کاوش برای اطمینان از محبوسی افراد در زیر آوار اظهار کرد: خوشبختانه بروز این حادثه بدلیل خالی بودن از سکنه خسارت جانی در پی نداشت و تنها موجب بر جای ماندن خسارات مالی شد.

سرآتشیار رحیمی بر اساس بررسی‌های اولیه علت بروز این انفجار را نشت گاز از اتصالات گازی در کانون انفجار اعلام کرد و اذعان داشت: علت دقیق حادثه در دست بررسی می‌باشد.

به گفته این مقام مسئول در آتش نشانی تیم‌های امداد و نجات پس از ایمن سازی محل و قطع انشعابات ساختمان با تحویل ساختمان به مالک و ارائه توصیه‌های ایمنی لازم به عملیات خود پایان دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->