نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا
سرخط خبرها

سپاهان لاک‌پشتی صدرنشین می‌شود؟| ۲ میزبانی در ۳ بازی آینده

  • کد خبر: ۱۹۴۴۲۳
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
سپاهان لاک‌پشتی صدرنشین می‌شود؟| ۲ میزبانی در ۳ بازی آینده
تیم فوتبال سپاهان که موفق شده استقلال و پرسپولیس را در لیگ بیست‌وسوم شکست دهد با وجود کسر ۴امتیاز همچنان شانس بزرگ قهرمانی محسوب می‌شود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، گذشته از اینکه باشگاه پرسپولیس احتمالاً با طرح شکایت علیه باشگاه استقلال موجب به دردسر افتادن آبی‌ها خواهد شد و احتمال کسر امتیاز از این باشگاه نیز قوت گرفته و اخیراً نیز خبر‌هایی در این خصوص منتشر می‌شود، اما اگر تصور کنیم که استقلال با جریمه‌ای هم از سوی کمیته انضباطی مواجه نشود، صدرنشینی این تیم را در هفته‌های آتی نباید قطعی بدانیم.


استقلال سه هفته بسیار سخت را پیش رو دارد. آبی‌ها ابتدا باید با تیم رده دوم جدولی ذوب آهن در اصفهان بازی کنند و بعد از آن به اهواز خواهند رفت و مقابل فولادی قرار می‌گیرند که بازیکنانش مقابل جواد نکونام انگیزه بسیاری خواهند داشت.

بعد از این دو بازی استقلال در دربی پرسپولیس را ملاقات خواهد کرد که بحران امروز سرخ‌ها می‌تواند امتیازگیری را برای نکونام و شاگردانش در آن بازی دشوارتر کند.

در این ایام سپاهان ابتدا در خوزستان مقابل استقلال قرار خواهد گرفت. این بازی دوم آذر ماه برگزار خواهد شد؛ دو روز بعد از پایان اردوی تیم ملی. شاید تنها دغدغه سرمربی سپاهان در این بازی خستگی بازیکنان باشد که باید دید او چه برنامه‌ای برای خارج کردن بازیکنان خود از وضعیت موجود دارد.

بعداز این بازی سپاهان در خانه میزبان تیم مس رفسنجان است. این بازی برای تاریخ هجدهم آذر ماه برنامه ریزی شده و بعید است چالش آن‌چنانی پیش روی مورایس و شاگردانش باشد. سپس سپاهان بار دیگر درخانه میزبان فولاد خواهد بود تا این بازی عقب افتاده از هفته پنجم را نیز برگزار کند.

سه بازی آتی سپاهان یکی در اهواز است و دو بازی دیگر در اصفهان و برخلاف استقلال که دو بازی خارج از خانه دارد و در بازی سوم باید مقابل پرسپولیس قرار بگیرد که در آن بازی نیز روی کاغذ مهمان اعلام شده، شرایط آسان‌تری را تجربه می‌کند.

باید دید آیا نکونام و شاگردانش از وضعیت موجود لطمه خواهند دید؟ شاگردان مورایس می‌توانند به واسطه دو میزبانی و رویارویی با تیم‌های نسبتاً آسان‌تر دوباره خود را به صدر جدول برسانند یا اینکه استقلال هنر ماندن در صدر جدول را بلد است؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->