المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است
سرخط خبرها

بیانیه یمن پس از حمله موشکی به ایلات اسرائیل

  • کد خبر: ۱۹۴۶۰۲
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۲
بیانیه یمن پس از حمله موشکی به ایلات اسرائیل
ساعاتی پس از سخنان رهبر انصارالله یمن، نیروهای مسلح این کشور نیز با انتشار بیانیه‌ای بار دیگر به رژیم صهیونیستی هشدار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، نیروهای مسلح یمن با انتشار بیانیه‌ای بار دیگر به رژیم صهیونیستی هشدار دادند.

نیروهای مسلح یمن در بیانیه خود اعلام کرده است که دسته‌ای از موشک‌های بالستیک را به سمت اهداف مختلف دشمن اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی شلیک کردیم و تنها ۲۴ ساعت پس از یک عملیات نظامی دیگر، سایت‌های حساس اسرائیل را در منطقه ام الرشرش، «ایلات» هدف قرار دادیم.

ارتش یمن در بیانیه خود همچنین افزوده است که ما اجرای دستورالعمل‌های صادر شده در مورد برخورد مناسب با هر کشتی اسرائیلی در دریای سرخ را آغاز خواهیم کرد و از هم اکنون در هدف قرار دادن کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ یا هر مکانی دریغ نخواهیم کرد.

در این بیانیه نیروهای یمنی همچنین تاکید کرده‌اند که موشک‌های بالستیک به اهداف دشمن اسرائیلی در منطقه ایلات شلیک کردیم.

ساعاتی پیش از این نیز، «عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی عزت، کرامت و سربلندی امت اسلام را در انجام فریضه جهاد دانست و گفت: نیاز ضروری وجود دارد که امت اسلامی قوی باشد و از یک سو بتواند به مسئولیت‌های خود عمل کند و از سوی دیگر بتواند از خود دفاع کند.

الحوثی گفت: انفعال امت اسلامی، خالی‌کردن پشت یکدیگر و نبودِ روحیه جهادی باعث می‌شود که امت اسلامی، کرامت و استقلال خود را از دست بدهد، زیان‌های بسیار بزرگی را متحمل شود و در معرض طمع‌ورزی دشمنان قرار بگیرد.

وی افزود: هنگامی که امکانات و جمعیت بسیارِ امت اسلامی را با سطح تأثیرگذاری و نقش آنان در جهان با هم مقایسه می‌کنیم، نتیجه آن بسیار تاسف‌برانگیز و ناراحت‌کننده است.

الحوثی گفت: مواضع بیش از یک میلیارد مسلمان در برابر مصیبت‌های بزرگ ملت فلسطین که بیش از ۷۰ سال به طول انجامیده است، مواضعی محدود و ضعیف است.

وی ادامه داد: غزه با نسل‌کشی جمعی و کشتار مردم بی‌گناه در مساجد، مدارس، بیمارستان‌ها و مدارس وابسته به سازمان‌های بین‌المللی که برای پناه‌گرفتن به آنجا رفته‌اند دست و پنجه نرم می‌کند.

الحوثی گفت: نوار غزه با محاصره مشترک عربی اسرائیلی روبروست و کشورهای همسایه آن تلاشی جدی برای رساندن غذا، دارو و نیازهای بشری به آن ندارند.

وی ادامه داد: سازمان‌های عربی جدیت و اراده برای اقدام جدی در قبال غزه را ندارند. نشست کشورهای عربی و اسلامی با آنکه نشستی اضطراری با حضور ۵۷ کشور بود موضع یا اقدامی عملی را در پی نداشت؛ این موضوع شرم‌آور و ناراحت‌کننده است. ۵۷ کشور عربی و اسلامی با تمام وزن و امکانات خود بیانیه‌ای صادر کردند که از یک نفر در یک مدرسه ابتدایی نیز برمی‌آمد.

الحوثی گفت: برخی کشورهای عربی به رها کردن فلسطین اکتفا نکردند، بلکه در پشت پرده با آمریکا هم‌دست شده‌اند تا اسرائیل هرچه می‌خواهد انجام بدهد. کشورهای عربی می‌خواهند غزه از کنترل مجاهدان خارج شود و تحت کنترل مستقیم صهیونیست‌ها یا تشکیلات خودگردان باشد. تشکیلات خودگردانی که حتی در کرانه باختری نیز کنترلی ندارد چه رسد به غزه.

وی افزود: آمریکا و اسرائیل دو روی سکه سرکشی، جنایت، حقیر کردن ملت‌ها و رویکرد ستیزه‌جویانه در قبال جامعه بشری هستند. آمریکایی‌ها هرگونه کمکی را به صهیونیست‌ها انجام دادند. از نظر نظامی آنها پلی هوایی برای تجهیز اسرائیل با انواع تسلیحات و مستشاران تشکیل دادند و از نظر سیاسی نیز از صهیونیست‌ها حمایت کردند.

الحوثی گفت: انگلیس، فرانسه، ایتالیا، آلمان و دیگر کشورهای غربی نسبت به حمایت همه‌جانبه از دشمن اسرائیلی اقدام کردند و حتی علیه بیمارستان‌ها نیز تحریکاتی را صورت دادند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->