مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نظامیان صهیونیست به بیمارستان الشفاء غزه یورش بردند

  • کد خبر: ۱۹۴۶۱۶
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۵
  • ۱
نظامیان صهیونیست به بیمارستان الشفاء غزه یورش بردند
نظامیان رژیم صهیونیستی پس از چند روز محاصره بیمارستان الشفاء غزه وارد این مجتمع بیمارستانی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های فلسطینی گزارش داده‌اند که نظامیان اشغالگر صهیونیست صبح امروز (چهارشنبه) پس از چند روز بمباران و محاصره مجتمع بیمارستان‌های الشفاء غزه به آن یورش برده و وارد آن شدند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی دقایقی پیش به وزارت بهداشت اطلاع دادند که قصد یورش به مجتمع بهداشتی درمانی الشفا را دارند.

این دفتر اعلام کرد که مسئولیت جان هزاران نفر از کادر پزشکی، مجروحان و آوارگان مستقر در این مجتمع بیمارستانی برعهده اشغالگران، آمریکا و جامعه جهانی است.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه در عین حال برای وقوع قتل عام در این مجتمع از سوی نظامیان اشغالگر صهیونیست هشدار داد.

رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند که نظامیان صهیونیست پس از ورود به حیاط و بخش‌هایی از مجتمع درمانی الشفا در تماس با مدیر کل بهداشت غزه خواستند که به نزد آن‌ها برود.

دکتر «منیر البرش» که هم اکنون در بیمارستان و در میان زخمی‌ها حضور دارد، این خواسته صهیونیست‌ها را نپذیرفت و اعلام کرد که من یک پزشک و درحال انجام وظیفه در مجتمع درمانی شفا هستم و با اشغالگران همکاری نمی‌کنم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
FH750
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۴
0
1
گروه حماس باید جواب بده
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->