یونیسف: کمک‌های بشردوستانه در غزه کافی نیست | آتش‌بس بی‌فایده بوده است! تداوم حملات اسرائیل به غزه و نقض آتش‌بس (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مجلس با تشکیل سازمان ملی مهاجرت موافقت کرد بیانیه ارتش به مناسبت ۱۳ آبان: برعهد خود برای صیانت از تمامیت ارضی ایران تا پای جان ایستاده‌ایم فرمانده مرزبانی فراجا از افزایش تعداد پرونده‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماه اخیر خبرداد پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴) حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به هرگونه تجاوز اسرائیل فوراً و به شدت پاسخ می‌دهیم ۲ کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان قسام جسد ۳ اسیر صهیونیست را تحویل می دهد هراس در اسرائیل از خودکشی نظامیان ذخیره روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رسانه عبری: ۵ ماه بعد از جنگ ۱۲ روزه دادستان حیفا دفتر ثابتی ندارد واکنش حماس به شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونیستی دادستان اسرائیلی پس از افشای فیلم شکنجه اسیر فلسطینی ناپدید شد شهادت یک اسیر فلسطینی دیگر در زندان اسرائیل (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نواف سلام: تجاوزات اسرائیل در خاک لبنان ادامه دارد رژیم صهیونیستی دوباره آتش بس در غزه را نقض کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود | دولت در «وعدۀ صادق ۱ و ۲» هیچ مخالفتی با ما نداشت + فیلم جانشین ستاد کل نیروهای مسلح: پدافند هوایی شمال غرب در جنگ ۱۲ روز مقتدرانه ایستادگی کرد ترامپ: چین از پیامدهای حمله به تایوان آگاه است تحویل جسد عالی رتبه‌ترین نظامی اسیر صهیونیست به تل آویو (۱۱ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اردوغان اسرائیل را یک کشور تروریستی خواند | پایان نتانیاهو نزدیک است

  • کد خبر: ۱۹۴۷۱۲
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱
اردوغان اسرائیل را یک کشور تروریستی خواند | پایان نتانیاهو نزدیک است
اردوغان گفت: اسرائیل یک کشور تروریستی است و رویا‌های آن به ناامیدی ختم خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در نشست حزب حاکم عدالت و توسعه گفت: اسرائیل در حال اجرای استراتژی نابودی کامل یک شهر و مردم آن است. دلم راحت است، من آشکارا می‌گویم که اسرائیل یک کشور تروریستی است. ما از اسرائیل به دلیل ارتکاب نسل کشی در غزه در سطح بین المللی شکایت خواهیم کرد. ترکیه اقداماتی را انجام خواهد داد تا اطمینان حاصل شود که رهبران سیاسی و نظامی که «بی رحمانه» مردم غزه را قتل عام می‌کنند در دادگاه‌های بین‌المللی محاکمه خواهند شد.

رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد: ما از ذکر این واقعیت که اعضای حماس مبارزان مقاومتی هستند که می‌کوشند از میهن و جان خود محافظت کنند، تردیدی نداریم.

اردوغان افزود: حملات اسرائیل منطقه تل الزعتر در کنار بیمارستان اندونزی در شمال غزه را هدف قرار داد. هر کس که خود را انسان توصیف می‌کند نمی‌تواند آنچه در غزه اتفاق می‌افتد را بپذیرد.

او گفت:‌اگر اسرائیل به کشتار‌های خود به این شکل ادامه دهد، در همه جا ثبت می‌شود که این کشور تروریستی است که در سراسر جهان مورد لعن و نفرین قرار گرفته است.

رئیس‌جمهور ترکیه گفت: نتانیاهو باید بپذیرد که «اسرائیل» دارای بمب هسته‌ای است.

او خطاب به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: نتانیاهو... بمب هسته‌ای داری یا نه؟ اگه جرات داری توضیح بده... شما نمی‌توانید توضیح دهید. اما ما می‌دانیم که اسرائیل این بمب‌ها را دارد؛ و با آن تهدید می‌کند، هر چی داری داشته باش رفتنی هستی... رفتنی. مهم نیست اسراییل چند بمب اتم دارد، پایان نتانیاهو نزدیک است.

اردوغان تصریح کرد: در واشنگتن ارائه کمک نظامی به کشور‌هایی می‌شود که دارای سلاح هسته‌ای هستند و معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را امضا نکرده‌اند ممنوع است. این بدان معناست که کمک‌های آمریکا به اسرائیل غیرقانونی است، زیرا قانونی که در دهه ۱۹۷۰ تصویب شد، چنین کمک‌هایی را به قدرت‌های هسته‌ای که امضاکننده معاهده نیستند، ممنوع می‌کند. به همین ترتیب، استفاده از سلاح‌های آمریکایی برای اعمال نسل کشی، خلاف قوانین ایالات متحده است.

رئیس‌جمهور ترکیه گفت: در حالی که ما انواع حمایت‌های بشردوستانه آشکار و پنهان را به صورت دوجانبه به فلسطین ارائه می‌کنیم، به انزوای اسرائیل در عرصه بین المللی ادامه خواهیم داد. ما با راهپیمایی بزرگ فلسطین که در فرودگاه آتاتورک با شرکت ۵ میلیون نفر برگزار شد، به وضوح نشان دادیم که در کنار مردم مظلوم غزه هستیم.

او افزود: ما همیشه به خنثی کردن جاه طلبی‌های کسانی که همسایگان ما را علیه ما تحریک می‌کنند، کسانی که پ ک ک را علیه ما آزاد می‌کنند و کسانی که فتو را مخفیانه وارد ما دستگاه‌های دولتی می‌کنند، خنثی خواهیم کرد. اگر در هر زمینه‌ای با سیاست، اقتصاد، ساختار اجتماعی، قدرت نظامی و امنیت قوی نباشیم، نمی‌گذارند در این سرزمین‌ها زندگی کنیم. ارمنستان سال‌ها به دنبال رویا‌های خام در مورد خاک کشورمان بود. اما از جنگ قره باغ آموخت و ساکت شد. اکنون مدیران اسرائیلی شروع به ابراز توهمات مشابه کرده‌اند. نگران نباشید، آن‌ها در نهایت ناامید خواهند شد، درست مانند بسیاری از رویاپردازان دیگر در طول هزاره‌ها.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->