دولت ترامپ همچنان در تعطیلی | ۴ هزار کارمند آمریکایی در یک روز اخراج شدند مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه پرونده «فساد چای دبش» با پیگیری جدی سازمان بازرسی کشور به سرانجام رسید زلنسکی در تماس با ترامپ: امیدوارم جنگ با روسیه متوقف شود غزه و فلسطین؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟
سرخط خبرها

حزب‌الله ۳ پایگاه دیگر صهیونیستی را هدف قرار داد

  • کد خبر: ۱۹۴۷۷۱
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۱
حزب‌الله ۳ پایگاه دیگر صهیونیستی را هدف قرار داد
حزب الله لبنان عصر چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در راستای حمایت از مقاومت فلسطین در نوار غزه، سه پایگاه متعلق به نیرو‌های اشغالگر را هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در بیانیه اول حزب الله آمده که نیرو‌های مقاومت اسلامی لبنان روز چهارشنبه با هدف قرار دادن پایگاه «اومیم»، تلفات قطعی به اشغالگران صهیونیست وارد کرده است.

در بیانیه دوم حزب‌الله که عصر امروز منتشر شده است، آمده که پایگاه صهیونیستی «رویسات العلم» در شمال فلسطین اشغالی را با تسلیحات مناسب هدف قرار داده است.

حزب‌الله در بیانیه‌ای دیگر اعلام کرد که عصر امروز همچنین پایگاه صهیونیستی موسوم به «برکة ریشا» را هدف قرار داده است.

روز سه شنبه نیز منابع خبری از حملات موشکی دقیق حزب الله لبنان به مواضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند و مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که موضع نظامی برکه ریشا و اطراف آن را هدف حملات موشکی خود قرار داده است.

حزب الله لبنان در این باره اعلام کرد که اهداف تعیین شده در این حمله به صورت دقیق و مستقیم هدف قرار گرفته شدند.

در همین راستا شبکه الجزیره اعلام کرد که ۲ موشک هدایت شونده به موضع نظامی رویسات العلم ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه تلال کفر شوبا اصابت کرده است.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که یک موشک ضد زره به پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی در الجلیل علیا اصابت کرده است.

بر پایه گزارش این شبکه، این چهارمین حمله به پایگاه مذکور طی روز جاری بوده است.

حزب‌الله لبنان طی روز‌های اخیر و در پی جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در نوار غزه و به خاک و خون کشیده شدن شمار زیادی از فلسطینی‌ها در این شهر، مواضع نظامی این رژیم را در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده؛ موضوعی که سبب هراس صهیونیست‌های شهرک نشین در این مناطق شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز طی روز‌های گذشته مناطق مرزی لبنان را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده است.

تاکنون ده‌ها هزار صهیونیست از ترس حملات مقاومت از شهرک‌های مرزی لبنان خارج شده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->