۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار در مورد فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشار خون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت گرد و غبار و آلودگی هوا در مشهد چیست؟ (۲۷ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۵۰۳۰
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۹
علت گرد و غبار و آلودگی هوا در مشهد چیست؟ (۲۷ آبان ۱۴۰۲)
رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: ریزگردهایی که اکنون در مشهد وجوددارد از نواحی غربی کشور و مرزهای غربی و شمال غرب استان نشئت می‌گیرد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

یحیی قائنی پور در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص وضعیت کنونی و گرد و غبار حاکم بر هوای مشهد تصریح کرد: ریزگردهایی که اکنون در مشهد وجوددارد از نواحی غربی کشور و مرزهای غربی و شمال غرب استان نشئت می‌گیرد. با توجه اینکه چند سالی است در کشور خشکسالی داریم و مراتع ما از بین رفته و خاک خشک است جریان هوا، سیستم‌های کم‌فشار و ناپایداری‌های جوی باعث انتقال ذرات گرد وغبار به استان ما شده است.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی افزود:، چون جهت جریان به استان بیشتر غربی است این معضل را خواهیم داشت. با پیش‌بینی‌هایی که در خصوص افزایش بارندگی در پاییز و زمستان داریم، امیدواریم از شدت این گردوغبار در جریان هوا کم شود.

قائنی‌پور افزود: باید با این شرایط سازگار شویم، چون وضعیت اقلیمی به سمت خشکی و خشکسالی است این موارد تا پایان سال تکرار خواهد شد.

به گفته وی، از چهارشنبه گذشته این وضعیت پیش‌بینی شده بود و هشدار شماره ۵۳ هواشناسی در خصوص کاهش کیفیت هوا داده شده و در اختیار مسئولان قرار گرفته بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->