پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین روایت انوش دستگیر از پناهندگی تا نیمکت تیم ملی هلند با تلاش‌های هند، آمریکا معافیت تحریمی بندر چابهار را تمدید کرد نخستین محموله سوخت صادراتی از ایران با خط آهن خواف-هرات وارد افغانستان شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین + فیلم
سرخط خبرها

۴۵۰ هزار نفر از اتباع خارجی بدون مدرک به کشورشان بازگردانده شدند

  • کد خبر: ۱۹۵۰۹۳
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴
۴۵۰ هزار نفر از اتباع خارجی بدون مدرک به کشورشان بازگردانده شدند
مسئول مدیریت اتباع غیرمجاز سازمان ملی مهاجرت گفت: کار بازگرداندن اتباع غیرمجاز از مرداد امسال آغاز شده و این روند ادامه دارد. تاکنون ۴۵۰ هزار نفر از افراد فاقد مدارک هویتی و قانونی از کشور بازگردانده شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد خانی، مسئول مدیریت اتباع غیرمجاز سازمان ملی مهاجرت روز شنبه در حاشیه همایش سراسری مدیران کل اتباع سراسر کشور اظهارداشت: کار بازگردانی اتباع غیرمجاز همزمان با آغاز به کار سازمان ملی مهاجرت از مرداد امسال آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

وی یادآورشد: افراد بازگردانده شده کسانی بودند که به صورت غیرمجاز وارد کشور شدند که در یک کار آمایشی در سطح هشت استان دارای بیشترین مهاجران، کار بازگردانی آنان نیز آغاز شد.

چه استان‌هایی بیشترین اتباع را دارند؟

به گفته خانی، استان‌هایی که بیشترین اتباع را در خود جای داده‌اند به ترتیب تهران، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، قم، کرمان، یزد، فارس، البرز است که ۹۲ درصد اتباع را در خود جای داده‌اند و پیش‌بینی می‌شود حدود چهار میلیون نفر اتباع مجاز داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تاکنون یک میلیون کارت هوشمند هویتی برای اتباع صادر شده است، گفت: کار بین استان‌ها تقسیم شده و به سرعت ساماندهی اتباع در دست اجراست.

مسئول مدیریت اتباع غیرمجاز سازمان ملی مهاجرت یکی از اقدامات در دست پیگیری برای مقابله با ورود مهاجران غیرمجاز را انسداد مرز‌ها دانست و گفت: انسداد مرز‌ها از برنامه‌های اصلی این سازمان است که از ابتدا در مجلس شورای اسلامی تصویب شده بود و از طریق شورای عالی امنیت ملی به روند اجرای آن سرعت بخشیدیم تا در یک بازه زمانی کوتاه‌تر از چند سال این موضوع به هر شکلی از نظر فیزیکی و با مشارکت ستاد کل نیرو‌های مسلح انجام شود.

خانی با بیان اینکه مهاجران به ۲ دسته رسمی و دارای مدارک قانونی و غیرمجاز و فاقد مدارک قانونی تقسیم می‌شوند، افزود: عمده مهاجران در ایران از کشور افغانستان هستند که کار ساماندهی هر ۲ گروه آغاز شده است و به زودی با صدور کارت‌های هویتی هوشمند و کد یکتا آمایش و پردازش آنان نیز انجام می‌گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->