نتیجه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر+ ویدیو گل‌ها(۲۹‌فروردین ۱۴۰۴)| بازنده همیشگی مقابل طلایی‌پوشان! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر(۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و سپاهان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس و سپاهان مشخص شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و ملوان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جباری با حضور رجبی در آکادمی موافق نیست؟ باشگاه استقلال: داوران امتیازات ما را می‌گیرند مهر تأیید AFC به میزبانی مشهد درخشش دوباره سیدحسین در ترکیب استقلال | شماره یک، ناجی روز‌های بد محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می‌شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟
سرخط خبرها

سکته ناقص منچسترسیتی و چلسی در جزیره

  • کد خبر: ۱۹۵۱۱۱
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
سکته ناقص منچسترسیتی و چلسی در جزیره
مجازات و کسر امتیاز اورتون به دلیل نقض قوانین مالی باعث شده که منچسترسیتی و چلسی نیز نگران سقوط از لیگ برتر باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از کسر ده امتیاز اورتون، منچسترسیتی و چلسی نگران سقوط از لیگ برتر هستند. تافی‌ها دیروز به دلیل نقض قوانین سختگیرانه بازی جوانمردانه مالی مورد تحریم قرار گرفتند. آن‌ها اکنون با ادعای غرامت بزرگی از لیدز، لستر، ساوتهمپتون، ناتینگهام فارست و برنلی روبرو هستند.

کارشناسان حقوقی هشدار داده‌اند که سیتی پپ گواردیولا که در ژانویه ۱۱۵ اتهام FFP را به خود اختصاص داد و چلسی که وضعیت نقل و انتقالاتش در دوران مالکیت رومن آبراموویچ تحت بررسی قرار گرفته، ممکن است از لیگ برتر خارج شوند.

استفان بورسون، وکیل برجسته ورزشی که مشاور مالی سیتی نیز بود، ادعا می‌کند که اگر باشگاه‌ها مقصر شناخته شوند هر گونه مجازاتی می‌تواند منجر به سقوط شود. او گفت: «۱۰ امتیاز برای اورتون برای یک نقض ساده بازی جوانمردانه مالی بسیار سختگیرانه است. اما تحریم‌ها علیه سیتی و حالا چلسی به طور بالقوه باعث سقوط خواهد شد.»

سیمون لیف، وکیل و رئیس ورزش و یکی از نویسندگان فصل مقررات مالی در فوتبال و قانون، افزود: «این یک لحظه مهم در تاریخ لیگ است که باعث ایجاد شوک می‌شود به ویژه در اتاق‌های هیئت مدیره منچسترسیتی و چلسی. این اولین بار در تاریخ است که لیگ برتر به دلیل نقض قوانین FFP امتیاز کسر می‌کند.»

سیتی به شدت تمام اتهامات را رد کرده و در مقابل، چلسی پس از بررسی‌های داخلی مالکان جدید باشگاه، مشکلاتی را که در زمان حضور آبراموویچ در استمفوردبریج رخ داد، مطرح کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->