وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد تند ترامپ به بایدن در رابطه با نشست اوپک

  • کد خبر: ۱۹۵۲۷۹
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۳
انتقاد تند ترامپ به بایدن در رابطه با نشست اوپک
ترامپ در جمع حامیانش در آیووا گفت، به نظر می‌رسد بایدن ایده‌ای نداشت که چه اتفاقی در نشست اخیر اپک در سانفرانسیسکو افتاده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری تاس، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ گفت: بایدن حقه باز برای نشست با چین در سانفرانسیسکو بود، اما به نظر می‌رسد که هیچ ایده‌ای نداشت که کجاست یا چه اتفاقی دارد می‌افتد یا دارد چه کار می‌کند!

به نظر ترامپ، شی جین‌پینگ، رئیس جمهوری چین مانند سنگ گرانیت سخت و محکم است: «این را به خوبی می‌دانم که شی جین‌پینگ مانند سنگ گرانیت سخت و قوی و محکم است. نمایندگان چین مردمانی بسیار باهوش هستند، اما با افرادی به شدت احمق سر و کار دارند. رئیس جمهوری ما یک فرد احمق است.»

روسای کشور‌های آمریکا و چین در حاشیه نشست همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (اوپک) دیدار کردند. این نشست ۱۵ تا ۱۷ نوامبر در سانفرانسیسکو برگزار شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->