شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

پرستاران فعال دوران کرونا استخدام می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۹۵۳۲۹
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۴
پرستاران فعال دوران کرونا استخدام می‌شوند؟
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در خصوص استخدام پرستاران فعال در کرونا توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بهروز رحیمی در همایش روز پرستار که در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: خیلی از دوران کرونا دور نشدیم و به یاد داریم که آن زمان کنار مردم و بیماران بودن جرات می‌خواست و به راستی که پرستاران در آن دوران نیز مانند همه ادوار ایثار کردند.

وی افزود: من هم مانند جامعه پرستاری از مشکلات با خبر هستم، اما می‌توانیم از داشته‌هایمان هم بگوییم و به توانمندی‌ها فکر کنیم.

رحیمی گفت: اعتقاد دارم که این دولت اراده‌اش بر رفع مشکلات پرستاران است. در مورد تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری و ورود آن به سرانه سلامت کار ساده‌ای نبود؛ اما محقق شد. در عین حال از بیمه‌ها هم خواهیم پرسید که آیا پرداخت درستی انجام دادند یا خیر؟

وی افزود: در بحث استخدام‌ها زمانی می‌گفتیم بیش از ۳۵ هزار نفر دارند شغل خود را از دست می‌دهند و امروز می‌گوییم این عدد به ۶۰۰۰ نفر رسیده است که روند کاهشی این بخش مشهود است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت گفت: شک نکنید کار هر همکاری که دوره کرونا فعال بوده است را پیگیری می‌کنیم تا استخدام شود.

او در پایان گفت: در مورد فوق‌العاده خاص باید گفت که این موضوع مطالبه عموم جامعه سلامت است که چند پیشنهاد هم در این راستا به مجلس شورای اسلامی دادیم تا پیگیری شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->