تغییرات دفترچه‌ انتخاب رشته‌ کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد + مشاهده (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) جراحی کوتاه کردن قد، عمل زیبایی عجیب زنان در استانبول ! نقشه ایران در ۲۸۶ سال قبل شامل کدام کشورهای همسایه بود؟ برقی کردن راه‌آهن تهران - مشهد روی میز ایران و چین جان باختن ۲ کارگر بر اثر جان باختن در چاه افزایش چشمگیر روز‌های هوای ناسالم مشهد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ کاهش ۲۵ درصدی آب سد‌های مهم کشور افزایش ظرفیت کاروان‌های حج عمره مهر ۱۴۰۴ در برخی استان‌ها خواب نوجوان را پیش از آغاز مدارس اصلاح کنید افزایش اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی در مشهد وزارت بهداشت: فرصت طلایی جبران عقب‌ماندگی جمعیت فقط ۵ سال است برگزاری جشن عاطفه‌ها برای رفع نیاز دانش‌آموزان + شرایط مشارکت در طرح درباره رانندگی با خشم و عصبانیت که حال دیگر کاربران ترافیکی را ناخوش می‌کند | خشمگین نرانیم! ساعت کار مراکز تعویض پلاک کشور تغییر کرد + جزئیات رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش: طبیعی است سهم مدارس سمپاد از رتبه‌های برتر کنکور بیشتر باشد؛ اصلاً خلاف عدالت نیست! + ویدئو ضرایب دروس کنکور ۱۴۰۵ چه تغییری خواهد کرد؟ + جزئیات رواج مصرف بی‌رویه دارو‌های کورتونی در کشور پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی ۱۴۰۴ نیمی از دانش‌آموزان استعداد‌های درخشان خراسان رضوی در مشهد تحصیل می‌کنند هیچ کودکی نباید به دلیل فقر از پیش دبستانی جا بماند دستگیری دزد خودروی همراهان بیماران با ردیابی «جی‌پی‌اس» نتایج نهایی آزمون ارشد علوم پزشکی چه زمانی اعلام می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد تا روز‌های پایانی هفته درباره سهم دانش‌آموزان غیردولتی از رتبه‌های برتر کنکور | رتبه‌های طلایی از مدارس پولی واکنش ناسا به بحران جهانی آب | چقدر آب روی کره زمین باقی مانده است؟ + عکس افزایش ۷ درصدی مشارکت بانوان در اهدای خون و نیاز مداوم به خون در کشور معاون وزیر آموزش و پرورش: همه کلاس‌ها باید تا مهر آماده شوند، هیچ بهانه‌ای پذیرفته نیست
سرخط خبرها
یک عضو کمیسیون بهداشت:

فعلا مسافرت نروید/ خرید عید را به زمان دیگری بیندازید

  • کد خبر: ۱۹۵۳۳
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۶
فعلا مسافرت نروید/ خرید عید را به زمان دیگری بیندازید
مردم از مسافرت‌های غیرضروری و حتی دید و بازدیدها خودداری کنید. اینگونه اقدامات یک جنایت دوسویه است به همین دلیل باید در خانه ماند و حضور در بیرون از خانه را به حداقل رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیامک مره‌صدق، با بیان این‌که درصد قابل توجهی از مردم نکات مربوط به پیشگیری از شیوع کرونا را رعایت می‌کنند، اظهار کرد: با نگاهی به وضعیت ترافیک تهران می‌توان دید که درصد قابل توجهی از مردم از توصیه‌های مربوطه برای خارج نشدن از خانه‌ها تبعیت می‌کنند که این همکاری اکثریت مردم تحسین‌برانگیز است.

وی ادامه داد: در این بین یکسری از افراد با بی‌توجهی به مسائل بهداشتی جان خود و خانواده‌هایشان را به خطر می‌اندازند. توصیه اکید آن است که از فعالیت‌های غیراورژانسی در خارج از خانه خودداری شود یعنی اگر کسی کار ضروری ندارد از خانه خارج نشود. برای خرید عید وقت است. این‌که مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شده فرصتی برای مسافرت و خروج از خانه نیست، چون این کار می‌تواند تمامی اقدامات برای جلوگیری از شیوع کرونا را بی‌اثر کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با درخواست از مردم برای رعایت موارد پیشگیری از شیوع کرونا، اضافه کرد: از دولت تقاضا دارم که در صورت جدی نگرفتن هشدارها، اماکنی همچون کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها را تعطیل کنند چون در آنجا تجمعاتی صورت می‌گیرد. باید تراکم‌ها را به حداقل رساند. درباره هتل‌ها هم باید نظارت‌های کافی باشد چون تردد در هتل‌ها وجود دارد.

مره‌صدق با تاکید بر این‌که «مردم در هفته جاری برای خرید عید از خانه خارج نشوند»، اظهار کرد: اگر موارد پیشگیری را رعایت کنیم حتما قبل از عید زمان مناسبی برای خرید باقی خواهد ماند ولی اگر رعایت نشود ممکن است برخی نتوانند عید امسال را جشن بگیرند. توصیه‌ام آن است که در وهله اول آرامش خود را حفظ کرده و سپس از مسافرت‌های غیرضروری، دید و بازدید و رفتن به دانشگاه و مدارس و حضور در هرگونه اجتماع پرهیز کنیم، چون یک جنایت دوسویه است که هم خود و هم سایر افراد را در معرض بیماری قرار می‌دهیم.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس توضیح داد: اصل اساسی درباره‌ اپیدمی‌ها آن است که افراد خروج از خانه را به حداقل برسانند حتی برای خرید هم هر چهار یا پنج روز بیرون بروند. در آن زمان هم حتی‌الامکان از پول نقد استفاده نکرده و کارت استفاده کنید به شرط آنکه قبل و بعد آن را ضدعفونی کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->