به گزارش شهرآرانیوز، اگرچه بازار مرغ طی چندسال اخیر تحت تأثیر عوامل مختلفی در فراز و نشیب هم برای مرغدار و هم مصرفکننده بوده است، اما همچنان این محصول نسبت به گوشت قرمز مقرون به صرفهتر است، بهطوریکه نسبت به سال گذشته شاهد افزایش تقاضا برای این منبع غذایی هم بودهایم.
رئیس اتحادیه مرغ، ماهی و تخممرغ مشهد در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهارکرد: گوشت مرغ همچنان به عنوان منبع پروتئینی ارزانقیمت نسبت به گوشت قرمز است و همین امر ذائقه مردم را تحت تأثیر قرار داده است. ما شاهد تغییر ذائقه مصرف خانوار به دلیل گران بودن گوشت قرمز هستیم. اکثر خانوادههای ایرانی بهطور معمول حقوقبگیر هستند که این باعث تغییر اجباری ذائقه به سمت مصرف مرغ در سبد غذایی شده است.
به گفته فرامرز قائمی، حتی ما شاهد تغییر در پخت و پز غذا در کترینگ و رستورانها هم هستیم. اگر در گذشته تنوع غذایی در سفارشها وجود داشت، اکنون غذاهایی با گوشت مرغ بیشتر سفارش داده میشود، به طور مثال اگر در گذشته کارفرما برای کارگران غذاهای خورشتی سفارش میداد اکنون ترجیح میدهد یک پرس پلومرغ که از غذای خورشتی ارزانتر است را در سفارشهای خود بگنجاند. از لحاظ قیمتی اگر یک ران مرغ را حدود ۲۸هزار تومان برآورد کنید با قیمت ۶۰ گرم گوشت قرمز برابری میکند.