یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: مذاکره و تهدید را هم‌زمان نپذیرفتیم انتقاد فرمانده کل فراجا از کیفیت برخی خودروهای داخلی | رادان: برخی خودروها ارابه مرگ هستند تلاش داعش و حزب بعث برای وحشت‌پراکنی در عراق استعفای قریب‌الوقوع رئیس شاباک جزئیات پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی برای پایان جنگ غزه استقبال وزارت خارجه انگلیس از مذاکرات ایران و آمریکا ۱۰ میلیون امضا علیه اردوغان | اپوزیسیون ترکیه بیدار شد دونالد ترامپ: به‌زودی درباره ایران تصمیم می‌گیریم پزشکیان اردیبهشت‌ماه به کرمانشاه سفر خواهد کرد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: ترامپ بی‌جهت آمریکا را درگیر نمی‌کند | در مذاکرات نباید تعجیل یا تأجیل کرد آکسیوس مدعی شد: احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات در رم | گروسی به تهران می‌آید سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد ابوعبیده حمایت بی دریغ نیرو‌های مسلح یمن از فلسطین را مورد تمجید قرار داد شلیک ۲ موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارتش پاکستان ابراهیم الیاس موسی یکی از فرماندهان تی تی پی را به هلاکت رساند

  • کد خبر: ۱۹۵۴۱۲
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷
ارتش پاکستان ابراهیم الیاس موسی یکی از فرماندهان تی تی پی را به هلاکت رساند
ارتش پاکستان اعلام کرد که ابراهیم الیاس موسی، فرمانده تحریک طالبان پاکستان و سه محافظ او را در وزیرستان شمالی کشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، نیروهای امنیتی پاکستان چهار تروریست از جمله یک سرکرده تحت تعقیب را در ایالت وزیرستان شمالی به هلاکت رساندند.

خبرگزاری نیشن پاکستان در این باره نوشته است که ۴ تروریست در وزیرستان شمالی کشته شدند که یکی از آنان از سرکردگان تحت تعقیب گروه‌های تروریستی بود و ابراهیم ملقب به موسی نام داشت.

این عملیات اطلاعاتی (IBO) که توسط نیروهای امنیتی پاکستان بر اساس گزارش حضور تروریست ها در منطقه خیسور ولسوالی وزیرستان شمالی انجام شد.

نیروهای ارتش با محاصره محل استقرار تروریست‌ها، چهار تروریست از جمله یک هدف با ارزش (HVT)، رهبر حلقه تروریست، ابراهیم با نام مستعار موسی که به شدت تحت تعقیب سازمان های امنیتی پاکستان بود را به هلاکت رساندند.

به گفته روابط عمومی نیروهای مسلح پاکستان، سلاح، مهمات و مواد منفجره زیادی از محل استقرار تروریست های کشته شده که در بسیاری از فعالیت های تروریستی در پاکستان شرکت داشتند، به دست آمده است،

این سازمان گفت: پاکسازی مناطق اطراف برای از بین بردن هر تروریستی که در منطقه یافت می شود انجام خواهد شد زیرا نیروهای امنیتی پاکستان مصمم هستند که خطر تروریسم را از کشور پاک کنند.

منبع: ایرنا، هرات آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->