ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاخ سفید از نزدیک شدن به توافق برای آزادی اسرای تحت اختیار حماس خبرداد

  • کد خبر: ۱۹۵۵۴۴
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰
کاخ سفید از نزدیک شدن به توافق برای آزادی اسرای تحت اختیار حماس خبرداد
معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت، نزدیک است که مذاکرات برای آزادی اسرای صهیونیست نتیجه بدهد و اختلاف نظرات میان طرف‌ها کاهش پیدا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «جان فینر» معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با «جیک تپر» مجری تلویزیون سی‌ان‌ان عنوان کرد: به نظرم ما در مذاکرات آزادی اسرا نزدیک‌تر از آنچه که بوده‌ایم، هستیم. این مذاکرات چندی پیش آغاز شده و اختلاف نظراتی در برخی حوزه‌ها وجود دارند که کاهش پیدا کرده‌اند.

او از ارائه جزئیات این مذاکرات خودداری کرد، اما افزود که مقامات دائما در حال بررسی هستند و همچنان برای جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا یک اولویت محسوب می‌شود.

چند روزی است که مقامات آمریکایی می‌گویند، حماس و رژیم صهیونیستی به سمت توافقی برای آزادی اسرا نزدیک‌تر می‌شوند؛ اما از ابتدای این درگیری‌ها تاکنون فقط تعداد انگشت‌شماری از اسرا آزاد شده‌اند.

این مذاکرات میان طرف‌هایی از جمله رژیم صهیونیستی، حماس و آمریکا با میانجیگری قطر در جریان است تا توافقی بابت آزادی اسرا شکل بگیرد.

جان فینر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از نظر آمریکا چه تعداد اسرا همچنان زنده هستند، گفت: ما تعداد دقیقی نداریم، اما معتقدیم که تعداد قابل توجهی از آمریکایی‌ها هستند. یکی از چالش‌ها این است که ما در غزه حضور نداریم. ما در تماس مستقیم با حماس نیستیم. ما فقط از طریق میانجیگر‌ها پیگیری می‌کنیم.

او در پایان افزود: چیزی که اکنون می‌توانم بگویم این است که ما با اسرائیلی‌ها در تماسیم تا بدانیم چه اتفاقاتی رخ می‌دهد. همچنین به نظر ما تشکیلات خودگردان فلسطین تنها نماینده رسمی مردم فلسطین در کرانه باختری است و وقتی صحبت از اداره غزه و کرانه باختری می‌شود، این تشکیلات می‌تواند بخشی از این برنامه باشد.

امروز دوشنبه ارتش رژیم صهیونیستی به حملات هوایی و توپخانه‌ای خود به نوار غزه برای چهل و پنجمین روز ادامه می‌دهد و از هدف قرار دادن بیمارستان‌ها دست برنمی‌دارد. صهیونیست‌ها در بحبوحه درگیری‌های شدید با مقاومت همچنان برای نفوذ به چندین منطقه در غزه به‌ویژه محله الزیتون و اردوگاه جبالیا تقلا می‌کنند، اما مقاومت فلسطین به دفع حملات نیرو‌های اشغالگر در چندین منطقه در غزه و خنثی کردن تلاش خودرو‌های آن برای پیشروی ادامه داده و تلفاتی را در صفوف دشمن بر جای گذاشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->