ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زورگیری مامور قلابی از اتباع خارجی در مشهد

  • کد خبر: ۱۹۵۵۸۷
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
  • ۱
زورگیری مامور قلابی از اتباع خارجی در مشهد
جوانی که با کلت ساچمه‌زنی و استفاده از تجهیزات پلیسی، از اتباع خارجی زورگیری می‌کرد، باتلاش عوامل انتظامی دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده انتظامی مشهد روز گذشته در تشریح ماجرای زورگیری‌های مامور قلابی گفت: با توجه به گزارش‌های محرمانه منابع خبری پلیس مبنی بر اخاذی و زورگیری از اتباع خارجی با جعل عنوان مامور لباس شخصی، بلافاصله دستورات ویژه‌ای برای بررسی دقیق ماجرا صادرشد چرا که این گونه جرایم در نیروی انتظامی از حساسیت خاصی برخوردار است.

سرهنگ احمد نگهبان افزود: با تاکید سردار سرتیپ محمدکاظم تقوی (فرمانده انتظامی خراسان) برای دستگیری مامور قلابی، گشت‌های پوششی در مناطق تردد اتباع خارجی به ویژه در هسته مرکزی شهر تقویت شدند و آنان با لباس‌های مبدل به گشت زنی‌های شبانه پرداختند چرا که بررسی پرونده‌های مذکور نشان می‌داد بیشتر اخاذی‌ها در ساعات پایانی شب و درمکان‌های خلوت صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: به همین خاطر افسران دایره تجسس کلانتری شهید آستانه پرست مشهد نیز، همزمان با رصد‌های اطلاعاتی وارد عمل شدند و به جست وجو در حوزه استحفاظی پرداختند تا این که آخر هفته گذشته، یکی از افسران پلیس که با لباس مبدل در بولوار رضوان مشهد در حرکت بود ناگهان مرد جوانی را دید که به طرز مشکوکی ماسک بر چهره داشت وخیلی زیرکانه اطراف خود را می‌پایید. مامور تجسس که به جوان مذکور مشکوک شده بود او را زیر نظر گرفت و درحالی به آرامی به وی نزدیک شد که او در یک لحظه مقابل زوج جوان رهگذر ایستاد و با بیان کلمه «پلیس» ازآنان خواست گوشی تلفن و کیف پولشان را به وی تحویل بدهند.

کلیددار امنیت مشهد تصریح کرد: وقتی زوج جوان از دادن گوشی تلفن خودداری کردند ناگهان مرد جوان اسلحه کلت را از زیر لباس هایش بیرون کشید و بیسیم دستی را روشن کرد. زوج جوان با مشاهده تجهیزات پلیسی، تسلیم خواسته‌های وی شدند وگوشی تلفن وکیف پول را به وی تحویل دادند.

سرهنگ احمد نگهبان ادامه داد: افسر نیروی انتظامی با مشاهده رفتار‌های مرد مسلح، دریافت که او همان زورگیر تحت تعقیب پلیس است که از مدتی قبل زورگیری از شهروندان را با جعل عنوان «پلیس» ادامه می‌دهد بنابراین با چند حرکت دفاع شخصی، مرد مسلح را غافلگیر کرد و حلقه‌های قانون را بردستان وی گره زد. دربازرسی بدنی از این متهم ۳۰ ساله کلت ساچمه زنی، دستبندفلزی، بیسیم، شوکر وکارت شناسایی جعلی در حالی کشف شد که هنوز گوشی تلفن و کیف پول زوج تبعه خارجی را در دست داشت.

فرمانده انتظامی مشهد با اشاره به زورگیری ۳۰۰ هزاردیناری از اتباع عراقی مذکور افزود: با انتقال متهم به مقر انتظامی، تحقیقات در این باره آغاز ومشخص شد که وی همان مامور قلابی تحت تعقیب است که به اخاذی از اتباع خارجی در مشهد ادامه می‌داد.

سرهنگ احمد نگهبان گفت: با بررسی تصاویر دوربین‌های مدار بسته و بازجویی‌های علمی وتخصصی از متهم، شگرد وی برای زورگیری‌های شبانه لو رفت به گونه‌ای که تاکنون راز ۵ فقره اخاذی از اتباع خارجی درهسته مرکزی شهر فاش شده است. وی اضافه کرد:متهم مذکور با دستور قضایی روانه زندان شد، اما کنکاش‌های ماموران تجسس کلانتری شهید آستانه پرست برای کشف تبهکاری‌های احتمالی دیگر وی همچنان ادامه دارد.

رئیس پلیس مشهد همچنین از دستگیری مرد مامور نمای دیگری درخیابان شهید خاکزادی خبر داد که توسط عوامل انتظامی کلانتری رسالت دستگیر شده است.

سرهنگ نگهبان خاطر نشان کرد: از این متهم که ۸ سال از عمرش را پشت میله‌های زندان گذرانده و ۴ سابقه کیفری دارد نیز یک قبضه سلاح کلت کمری کشف وضبط شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۹
0
0
خب افغانی نیاد ایران
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->