پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

کسر امتیاز از استقلال را جدی بگیرید

  • کد خبر: ۱۹۵۶۱۸
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۳
کسر امتیاز از استقلال را جدی بگیرید
پرونده قرارداد‌های بازیکنان و مربیان استقلال به دلیل قانع کننده نبودن ادله مدیران این باشگاه به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع داده شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مسئولان باشگاه استقلال بارها تاکید کرده بودند که بابت پرونده‌های بازیکنان و مربیان این تیم خطری این باشگاه را تهدید نخواهد کرد و توضیحات آن‌ها درباره برخی ابهامات در پرونده خالدآبادی، هاشمی‌نسب، بلانکو و یامگا کمیته نظارت برقراردادها را قانع خواهد کرد اما درنهایت پرونده استقلال به کمیته انضباطی ارجاع داده شد.


اگر توضیحاتی که مسئولان باشگاه استقلال درباره پرونده این چهار نفر به کمیته نظارت برقراردادها دادند، قانع کننده بود هرگز این پرونده به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نمی‌رفت و خطری هم این باشگاه را تهدید نمی‌کرد اما ابهامات باقی مانده در پرونده استقلال سبب شد پرونده راهی کمیته انضباطی شود.

در موارد مشابه باشگاه‌های سپاهان و پرسپولیس با کسر امتیاز مواجه شدند. چهار امتیاز از سپاهان کم شد و یک امتیاز هم درماجرای پرداخت مالیات گولیسیانی از پرسپولیس کم شد. پیش بینی می‌شود درباره استقلال نیز همین احکام صادر شود و حال اینکه چند امتیاز از این باشگاه کاهش یابد روشن نیست اما برخی خبرها از راهروهای فدراسیون فوتبال نشان می‌دهد که احتمالا میان 2 تا 3 امتیاز از استقلال کسر خواهد شد به این دلیل که استقلال با چهار پرونده مبهم مواجه است و اگر کمیته نظارت برقراردادها روی پرونده مالی یک نفر از طرف‌های قرارداد استقلال اشکال وارد می‌کرد می‌شد به کسر امتیاز کمتر امیدوار بود اما چهار استقلال در این پرونده پای‌شان گیر است و روشن نیست که چه سرنوشتی در انتظار باشگاه استقلال باشد. 

حتی شنیده‌ها حکایت از آن دارد که یک هفته پیش خطیر نزد تاج رفته تا وقت بگیرد و تاج هم یک هفته وقت داده اما او نتوانسته ابهاماتی که در پرونده وجود داشته را برطرف کند تا اکنون استقلال با خطر بزرگی مواجه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->