حماس، ادعای خلع سلاح خود را تکذیب کرد هگست: مجوز حمله به کشتی‌ها در سواحل ونزوئلا را دریافت کردم بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران راجع به طرح آتش‌بس در غزه سفر فرمانده نیروی دریایی ارتش به روسیه برای شرکت در اجلاس خزری + عکس (۱۳ مهر ۱۴۰۴) نخست‌وزیر گرجستان به اتحادیه اروپا هشدار داد سردار پاکپور: نیروی دریایی سپاه با آمادگی کامل پاسخ دشمنان را می‌دهد حماس: عقب‌نشینی ارتش اسرائیل و آتش‌بس کامل باید محقق شود رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: آتش‌بس در غزه وجود ندارد آتش‌سوزی عمدی ورودی مسجدی در انگلیس+ فیلم ترامپ: مذاکرات برای اجرای توافق آتش‌بس غزه آغاز شده است حمله پهپادی یمن به بندر اشغالی ایلات + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۴) روسیه به آمریکا در خصوص تبعات حمله به شناور ونزوئلایی هشدار داد آژیر خطر رخنه پهپادی در ایلات سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) عراقچی: قاطعانه با هر شرارتی در آینده برخورد خواهیم کرد کتائب حزب‌الله عراق: طرح ترامپ مملو از تله است ویرانی ۸۰ درصد ساختمان‌های غزه | ۳۷۰ نیروی سازمان امدادرسان آنروا کشته شدند ۲ کشته و ۱۲ زخمی در تیراندازی در آلاباما آمریکا (۱۳ مهر ۱۴۰۴) رأی‌گیری انتخابات پارلمانی در همه استان‌های سوریه به پایان رسید (۱۳ مهر ۱۴۰۴) یمن: از موضع حماس و گروه‌های مقاومت فلسطین حمایت می‌کنیم ۶ مخفیگاه داعشی دراستان نینوا عراق منهدم شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) گروسی: ایران برنامه‌ای برای ساخت تسلیحات هسته‌ای ندارد فرمانده مرزبانی فراجا از کشف ۱۳ تُن مواد مخدر، توقیف ۱۵۰۰ سلاح و دستگیری بیش از ۵ هزار قاچاقچی خبرداد راهپیمایی مردم ترکیه در شهر‌های مختلف در حمایت از غزه + عکس (۱۳ مهر ۱۴۰۴) کاهش محبوبیت ترامپ در بین رای‌دهندگان آمریکایی راهپیمایی میلیونی حامیان فلسطین در کراچی پاکستان + فیلم و عکس (۱۳ مهر ۱۴۰۴) ادعای ترامپ درباره موافقت کامل نتانیاهو با توقف بمباران غزه رژیم صهیونیستی: آتش‌بسی در غزه وجود ندارد
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: علامه طباطبایی احیاگر حکمت اسلامی در دوران معاصر بود

  • کد خبر: ۱۹۵۷۷۳
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
رئیس‌جمهور: علامه طباطبایی احیاگر حکمت اسلامی در دوران معاصر بود
رییس‌‎جمهور گفت: علامه طباطبایی احیاگر حکمت اسلامی در دوران معاصر است.

به گزارش شهرآرانیوز سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در اختتامیه کنگره بین المللی علامه طباطبایی در سخنانی گفت: امروز فلسفه نقش مهمی در جامعه دارد و این نقش بسیار اهمیت دارد.

وی‌افزود: نقش فلسفه در پیشرفت و تعالی جوامع، نقش فلسفه در گسترش عقلانیت و خداباوری، نقش فلسفه در لایه‌های تمدنی بشر، همچنین لایه زیربنایی فلسفه و عرفان، موضوع انسان، هستی، فلسفه و اخلاق، همچنین نقش فلسفه در لایه میانی علوم اجتماعی و نیز لایه روبنایی هنر و معماری و از این دست همه از آثار و نتایج فلسفه در جامعه است.

رئیسی ادامه داد: باید به فلسفه توجه کرد. امروز توجه به فلسفه‌های مضاف مورد تاکید و اهمیت است و در این همایش امروز سخن از یک بزرگی است که احیاگر حکمت اسلامی در دوران معاصر است.

رئیس جمهور تاکید کرد: علامه طباطبایی و سخن از او در واقع سخن از یک فیلسوف، یک فقیه، یک حکیم، یک ریاضیدان و یک مفسر عالیقدر قرآن کریم است.

رئیسی افزود: علامه طباطبایی در جایگاهی از قله قرار دارد که نمی‌گوید بروید بلکه می‌گوید بیایید. او به جوامع بشری می‌گوید بیایید و به آنجایی که من عمل کردم و رسیدم و شما هم دست یابید.

رئیسی گفت: سخن از علامه طباطبایی سخن از یک عالمی است که خود به مقصد رسیده است. تفاوت است بین مصلحانی که در جایگاه سیاقت قرار دارند که در عالم امروز بسیار هستند و انسان‌ها را دعوت به صداقت و پاکی و امانت‌داری و انسان دوستی می‌کنند لکن آن‌ها فقط دعوت می‌کنند، ولی انسان‌هایی مانند علامه هستند که خود در قله قرار دارند و انسان‌ها را دعوت می‌کنند که بیایید و با صفات برجسته انسانی به انسان قرآن برسید.

وی‌تاکید کرد: برای پویندگان این راه توجه به شخصیت علامه می‌تواند بسیار راهگشا باشد. شخصیتی که در نگاهش به هستی به انسان و همه آنچه که امروز مورد بحث است یک نگاه کاملاً توحیدی دارد.

رئیس جمهور متذکر شد: سنگ زیربنای اندیشه علامه در نگاه فلسفی، فقهی، عرفانی، کلامی و سیره عملی و شخصی او همین جمله معروفی است که امام بزرگ وارمان دارند که فرمودند، عالم محضر خداست.

رئیسی اظهار داشت: نشان سخنان علامه را چه در ۲۰ جلد مجموعه المیزان و چه در کتاب‌های دیگر اینگونه است. در مواجهه فلسفه الهی با فلسفه غربی آنچه که علامه انجام داد اصول فلسفه و روش رئالیسم بود که در ۱۴ مقاله صورت گرفت و در این مواجهه بحثی علامه دارد مبارزه با الحاد و توجه به فلسفه الهی است.

رئیسی خاطر نشان ساخت: آنچه که علامه تعریف از انسان دارد نه آن تعریفی معروف منطقی است که انسان‌ها حیوان ناطق هستند.

رئیسی بیان کرد: در نگاه علامه طباطبایی نطق را فصل الفصول انسان نمی‌داند و تعریف او از انسان آن است که انسان حیات خدایی باید داشته باشد. انسان موجودی است که دارای حیات است، اما از تعلق بهره‌مند است.

وی‌ اضافه کرد: روز فلسفه برای پرداختن به فلسفه و نقشه آن بسیار اهمیت دارد به روز بسنده کرد و باید در طول سال و در همه مراکز علمی و پژوهشی باید به مسئله فلسفه و نقش آن پرداخت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->