مصدومیت شدید دو نوجوان مشهدی در انفجار چهارشنبه سوری (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) جمعیت ایران از مرز ۸۶ میلیون نفر گذشت اجرای حکم قصاص قاتل متخصص قلب در ملأعام کشف ۲ تن مواد مخدر در خراسان‌شمالی یارانه ۳ دهک اول واریز شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) تصادف در مسیر کورین به سرجنگل زاهدان با ۱۱ کشته و مصدوم (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) ۵ فوتی و ۲۲۰ مصدوم حوادث چهارشنبه سوری در سراسر کشور (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از ۲۵۲ هزار میلیارد تومان گذشت زمان واریز حقوق اسفند ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی اعلام شد جزئیات اعمال محدودیت ترافیکی از ۲۲ تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ در جاده‌های کشور حل مشکل پایگاه‌های بهداشت استیجاری با همراهی سازمان‌ها پیش‌بینی جذب ۲۵ هزار حامی برای کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) در آستانه نوروز ۱۴۰۴ نرخ دیه سال ۱۴۰۴ اعلام شد خطر فیزیوتراپیست‌نما‌ها در خانه؛ هشدار برای بیماران سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، به طور میانگین روزانه ۸۴ رام قطار رفت و برگشت خواهیم داشت جزئیات ضرب و شتم دانش آموز مشهدی | معاون مدرسه عزل شد + عکس و فیلم آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان در مدارس مشهد از ۲۸ اسفند آغاز ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ با اعلام شرایط جدید شناسایی ۱۱۲۶ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: برای تأمین آب مشهد در تابستان ۱۴۰۴، کماکان فرض بر شرایط بدبینانه است ششمین عمل پیوند قلب مصنوعی باموفقیت در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد انجام شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور: بازماندگی از تحصیل، نشانه‌ای از بی‌عدالتی اجتماعی است سرقت موبایل همراهان بیماران | شگرد کثیف یک سارق بد سابقه توضیحات معاون وزارت آموزش‌وپرورش درباره واریز حقوق ۱۴۰۳ فرهنگیان ایستگاه ژئوفیزیک هواشناسی تهران قربانی ساخت‌وسازهای مشکوک | هواشناسی هشدار داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | خروج سامانه بارشی و آغاز روند افزایش دما از فردا تشکیل پرونده برای ناظم متخلف در آذربایجان شرقی به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز احکام رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۰ صادر شد خرید جوجه‌های رنگی؛ یک انتخاب خطرناک برای سلامت کودکان
سرخط خبرها

۷۵هزار نیرو برای کادر سلامت مورد نیاز است

  • کد خبر: ۱۹۵۸۰۳
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
۷۵هزار نیرو برای کادر سلامت مورد نیاز است
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۷۵هزار نفر برای کادر سلامت نیاز است که ۴۰درصد از آن به پرستاری اختصاص داده می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، عباس عابدی در حاشیه مراسم کشوری بزرگداشت روز پرستار که امروز، ۳۰ آبان، در مشهد برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عزم دولت سیزدهم و وزارت بهداشت این است که به همه موضوعات مرتبط با پرستاری اعم از فرایند‌های مرتبط با مراقبت، انگیزه‌های شغلی و نگه‌داشت نیروی انسانی توجه ویژه‌ای داشته باشد. گواه این موضوع اجرای قانون تعرفه‌گذاری بعد از ۱۵ سال است.

وی افزود: به دلیل اینکه در ابتدای راه قرار داریم ممکن است محدودیت‌ها و نواقصی وجود داشته باشد، اما در نسخه‌های اخیر دستورالعمل بازتوزیع ویرایش‌های قابل توجهی انجام شده است. از شورای عالی بیمه و سازمان برنامه و بودجه انتطار می‌رود کمک کنند ارزش نسبی خدمات پرستاری، ضرایب ریالی و بسته‌های خدمتی افزایش پیدا کند. با صبوری از طرف همکاران و همت از طرف ما اتفاقات خوبی در زمینه تعرفه‌گذاری خواهد افتاد.

عابدی بیان کرد: در خصوص میزان اضافه کار، پیشنهادی به سازمان امور استخدامی کشوری برای اصلاح فرمول شده و منتظر پاسخ این سازمان هستیم. به محض دریافت بازنگری قابل توجهی در فرمول‌ها شده و از سایر ظرفیت‌های قانونی نیز استفاده خواهیم کرد تا شرایط معیشت همکاران بهبود پیدا کند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بالغ بر ۲۲۰ هزار نفر پرستار در بخش بالین در ۱۰۵۰ بیمارستان سراسر کشور مشغول فعالیت هستند، عنوان کرد: با توجه به اینکه در سنوات پیش رو جامعه سالمندی ما رو به افزایش خواهد بود، خدمات سلامت نیز رو به گسترش است. در این زمینه باید سه مسیر را دنبال کنیم. اول افزایش جذب و تربیت کادر تخصصی پرستاری است. در ۲۱۰دانشکده سالانه بالغ بر ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر در رشته پرستاری و بالغ بر ۳۰۰۰ نفر در رشته‌های اتاق عمل و هوشیاری تربیت می‌شوند که سالانه ۲۰ درصد به آن‌ها اضافه خواهد شد.

وی ادامه داد: دوم جذب و استخدام همکاران است که نیاز‌ها را به سازمان امور استخدامی اعلام کردیم. ۷۵ هزار نفر برای کلیه کادر سلامت نیاز است که ۴۰ درصد از آن به پرستاری اختصاص داده می‌شود. در مرحله اول برای ۲۵ هزار نفر مجوز صادر شده که ماه گذشته آزمون برگزار و نتایج روز گذشته اعلام شد. فرایند گزینش و مصاحبه شروع خواهد شد، امیدواریم تا پایان سال به نیروی سلامت کشور اضافه شوند.

عابدی اضافه کرد: سوم نگه‌داشتن نیرو‌هاست که باید به انگیزه شغلی توجه شود و در زمینه معیشت نیز نیاز به کار بیشتری است. اصلاح و ارتقای تعرفه‌گذاری پرستاری، اصلاح مبالغ ریالی اضافه کار و سایر موضوعات مورد درخواست جامعه سلامت به شکل جدی در حال پیگیری است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در شهر‌های بزرگی مانند مشهد که جمعیت سیار دارند، سرانه پرستار به نسبت جمعیت و تخت باید متفاوت از فرمول‌های رسمی باشد که در این زمینه با اعلام نیاز دانشگاه، در نوبت جذب بعدی سهمیه بیشتری برای مجموعه خراسان رضوی به خصوص مشهد پیش‌بینی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->