۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصرف روزانه پنیر چه خواصی دارد؟

  • کد خبر: ۱۹۶۰۶۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
مصرف روزانه پنیر چه خواصی دارد؟
پنیر معمولا مقادیر خوبی از پروتئین‌ها، چربی‌ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین B۱۲ را به بدن می‌رساند و به همین دلیل هم می‌تواند یکی از خوراکی‌های مناسب و مغذی در یک رژیم غذایی متعادل باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، پنیر معمولا مقادیر خوبی از پروتئین‌ها، چربی‌ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین B۱۲ را به بدن می‌رساند و به همین دلیل هم می‌تواند یکی از خوراکی‌های مناسب و مغذی در یک رژیم غذایی متعادل باشد. البته بعضی افراد به خاطر وجود چربی در پنیر‌ها ترجیح می‌دهند که از این ماده غذایی استفاده نکنند.

کلسیم روزانه بدن تان را تامین می‌کنید

بیشتر پنیر‌ها سرشار از کلسیم هستند، اما پنیر‌های سفت‌تر عمدتا کلسیم بیشتری نسبت به پنیر‌های شل دارند. برای مثال، هر ۴۲ گرم از پنیر چدار حدود ۳۰۰ میلی‌گرم کلسیم وارد بدن می‌کند که تقریبا با یک‌سوم نیاز روزانه بدن به کلسیم برابر است. دریافت روزانه کلسیم برای رشد استخوان‌ها و محافظت از آن‌ها ضرورت دارد، درحالی که نقش مهمی هم در گردش خون و همچنین عملکرد‌های عضلانی و عصبی بازی می‌کند.

سلامت روده‌ها را تقویت می‌کنید

درحالی که این روز‌ها ماست‌های سرشار از پروبیوتیک به‌عنوان منبع غذایی اصلی برای دریافت پروبیوتیک‌ها مورد توجه مردم جهان قرار گرفته‌اند، اما پنیر‌های چدار، گودا، کوتاژ و... هم حاوی پروبیوتیک‌ها هستند و مقادیر غنی‌شده پروبیوتیک‌ها به بعضی از پنیر‌های دیگر اضافه می‌شوند. پروبیوتیک‌ها می‌توانند تولید اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه را در بدن افزایش دهند و از این طریق به ارتقای سلامت روده‌ها کمک کنند. این اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه می‌توانند تعادل اسیدی را در دستگاه گوارش حفظ کنند و همچنین نقش مثبتی در جذب آهن، کلسیم و منیزیم داشته باشند. محافظت از ساختار و عملکرد روده‌ها نیز به‌عنوان یکی دیگر از مزیت‌های اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه شناخته می‌شود.

به سلامت دهان و دندان تان کمک می‌کنید

شاید شنیدن این نکته برای شما تعجب‌آور باشد، اما خوردن روزانه پنیر واقعا می‌تواند سلامت دهان و دندان شما را بهتر کند. در واقع، پروبیوتیک‌های موجود در پنیر می‌توانند اثرات مثبتی برای باکتری‌ها و ترکیبات ایمنی‌ساز موجود در بزاق دهان داشته باشند. علاوه بر اینها، خوردن پنیر می‌تواند ترشح بزاق را افزایش دهد و خطر خشکی دهان و مشکلات ناشی از مانند افزایش احتمال پوسیدگی دندان‌ها، بیماری لثه، زخم‌های دهانی و همچنین مشکل در جویدن و بلعیدن را کمتر کند.

خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهید

یکی از تحقیقات منتشر شده سال ۲۰۲۲ در Frontiers in Nutrition نشان می‌دهد که چربی‌های اشباع حدود ۶۰ درصد از چربی‌های موجود در بیشتر پنیر‌ها را می‌سازند. در حالی که چربی‌های اشباع با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط هستند، اما نمی‌توان چربی‌های اشباع موجود در پنیر را هم دقیقا با همین چربی‌های مضر یکسان گرفت. به‌گفته محققان، همه چربی‌های اشباع با همدیگر برابر نیستند و چربی‌های اشباع موجود در پنیر‌ها لزوما خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بیشتر نمی‌کنند. مطالعات دیگری هم نشان داده‌اند که هیچ ارتباط مستقیمی بین مصرف انواع لبنیات و ابتلا به بیماری‌های قلبی وجود ندارد. حتی یکی از مطالعات Lancet در سال ۲۰۱۸ نشان داد که مصرف روزانه بیش از ۲ وعده لبنیات مانند پنیر، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را حدود ۳۲ درصد نسبت به دیگران کمتر می‌کند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->