ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود
سرخط خبرها

مصرف روزانه پنیر چه خواصی دارد؟

  • کد خبر: ۱۹۶۰۶۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
مصرف روزانه پنیر چه خواصی دارد؟
پنیر معمولا مقادیر خوبی از پروتئین‌ها، چربی‌ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین B۱۲ را به بدن می‌رساند و به همین دلیل هم می‌تواند یکی از خوراکی‌های مناسب و مغذی در یک رژیم غذایی متعادل باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، پنیر معمولا مقادیر خوبی از پروتئین‌ها، چربی‌ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین B۱۲ را به بدن می‌رساند و به همین دلیل هم می‌تواند یکی از خوراکی‌های مناسب و مغذی در یک رژیم غذایی متعادل باشد. البته بعضی افراد به خاطر وجود چربی در پنیر‌ها ترجیح می‌دهند که از این ماده غذایی استفاده نکنند.

کلسیم روزانه بدن تان را تامین می‌کنید

بیشتر پنیر‌ها سرشار از کلسیم هستند، اما پنیر‌های سفت‌تر عمدتا کلسیم بیشتری نسبت به پنیر‌های شل دارند. برای مثال، هر ۴۲ گرم از پنیر چدار حدود ۳۰۰ میلی‌گرم کلسیم وارد بدن می‌کند که تقریبا با یک‌سوم نیاز روزانه بدن به کلسیم برابر است. دریافت روزانه کلسیم برای رشد استخوان‌ها و محافظت از آن‌ها ضرورت دارد، درحالی که نقش مهمی هم در گردش خون و همچنین عملکرد‌های عضلانی و عصبی بازی می‌کند.

سلامت روده‌ها را تقویت می‌کنید

درحالی که این روز‌ها ماست‌های سرشار از پروبیوتیک به‌عنوان منبع غذایی اصلی برای دریافت پروبیوتیک‌ها مورد توجه مردم جهان قرار گرفته‌اند، اما پنیر‌های چدار، گودا، کوتاژ و... هم حاوی پروبیوتیک‌ها هستند و مقادیر غنی‌شده پروبیوتیک‌ها به بعضی از پنیر‌های دیگر اضافه می‌شوند. پروبیوتیک‌ها می‌توانند تولید اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه را در بدن افزایش دهند و از این طریق به ارتقای سلامت روده‌ها کمک کنند. این اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه می‌توانند تعادل اسیدی را در دستگاه گوارش حفظ کنند و همچنین نقش مثبتی در جذب آهن، کلسیم و منیزیم داشته باشند. محافظت از ساختار و عملکرد روده‌ها نیز به‌عنوان یکی دیگر از مزیت‌های اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه شناخته می‌شود.

به سلامت دهان و دندان تان کمک می‌کنید

شاید شنیدن این نکته برای شما تعجب‌آور باشد، اما خوردن روزانه پنیر واقعا می‌تواند سلامت دهان و دندان شما را بهتر کند. در واقع، پروبیوتیک‌های موجود در پنیر می‌توانند اثرات مثبتی برای باکتری‌ها و ترکیبات ایمنی‌ساز موجود در بزاق دهان داشته باشند. علاوه بر اینها، خوردن پنیر می‌تواند ترشح بزاق را افزایش دهد و خطر خشکی دهان و مشکلات ناشی از مانند افزایش احتمال پوسیدگی دندان‌ها، بیماری لثه، زخم‌های دهانی و همچنین مشکل در جویدن و بلعیدن را کمتر کند.

خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهید

یکی از تحقیقات منتشر شده سال ۲۰۲۲ در Frontiers in Nutrition نشان می‌دهد که چربی‌های اشباع حدود ۶۰ درصد از چربی‌های موجود در بیشتر پنیر‌ها را می‌سازند. در حالی که چربی‌های اشباع با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط هستند، اما نمی‌توان چربی‌های اشباع موجود در پنیر را هم دقیقا با همین چربی‌های مضر یکسان گرفت. به‌گفته محققان، همه چربی‌های اشباع با همدیگر برابر نیستند و چربی‌های اشباع موجود در پنیر‌ها لزوما خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بیشتر نمی‌کنند. مطالعات دیگری هم نشان داده‌اند که هیچ ارتباط مستقیمی بین مصرف انواع لبنیات و ابتلا به بیماری‌های قلبی وجود ندارد. حتی یکی از مطالعات Lancet در سال ۲۰۱۸ نشان داد که مصرف روزانه بیش از ۲ وعده لبنیات مانند پنیر، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را حدود ۳۲ درصد نسبت به دیگران کمتر می‌کند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->