تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بارش برف و باران در برخی نقاط کشور از امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مصرف روزانه پنیر چه خواصی دارد؟

  • کد خبر: ۱۹۶۰۶۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
مصرف روزانه پنیر چه خواصی دارد؟
پنیر معمولا مقادیر خوبی از پروتئین‌ها، چربی‌ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین B۱۲ را به بدن می‌رساند و به همین دلیل هم می‌تواند یکی از خوراکی‌های مناسب و مغذی در یک رژیم غذایی متعادل باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، پنیر معمولا مقادیر خوبی از پروتئین‌ها، چربی‌ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین B۱۲ را به بدن می‌رساند و به همین دلیل هم می‌تواند یکی از خوراکی‌های مناسب و مغذی در یک رژیم غذایی متعادل باشد. البته بعضی افراد به خاطر وجود چربی در پنیر‌ها ترجیح می‌دهند که از این ماده غذایی استفاده نکنند.

کلسیم روزانه بدن تان را تامین می‌کنید

بیشتر پنیر‌ها سرشار از کلسیم هستند، اما پنیر‌های سفت‌تر عمدتا کلسیم بیشتری نسبت به پنیر‌های شل دارند. برای مثال، هر ۴۲ گرم از پنیر چدار حدود ۳۰۰ میلی‌گرم کلسیم وارد بدن می‌کند که تقریبا با یک‌سوم نیاز روزانه بدن به کلسیم برابر است. دریافت روزانه کلسیم برای رشد استخوان‌ها و محافظت از آن‌ها ضرورت دارد، درحالی که نقش مهمی هم در گردش خون و همچنین عملکرد‌های عضلانی و عصبی بازی می‌کند.

سلامت روده‌ها را تقویت می‌کنید

درحالی که این روز‌ها ماست‌های سرشار از پروبیوتیک به‌عنوان منبع غذایی اصلی برای دریافت پروبیوتیک‌ها مورد توجه مردم جهان قرار گرفته‌اند، اما پنیر‌های چدار، گودا، کوتاژ و... هم حاوی پروبیوتیک‌ها هستند و مقادیر غنی‌شده پروبیوتیک‌ها به بعضی از پنیر‌های دیگر اضافه می‌شوند. پروبیوتیک‌ها می‌توانند تولید اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه را در بدن افزایش دهند و از این طریق به ارتقای سلامت روده‌ها کمک کنند. این اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه می‌توانند تعادل اسیدی را در دستگاه گوارش حفظ کنند و همچنین نقش مثبتی در جذب آهن، کلسیم و منیزیم داشته باشند. محافظت از ساختار و عملکرد روده‌ها نیز به‌عنوان یکی دیگر از مزیت‌های اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه شناخته می‌شود.

به سلامت دهان و دندان تان کمک می‌کنید

شاید شنیدن این نکته برای شما تعجب‌آور باشد، اما خوردن روزانه پنیر واقعا می‌تواند سلامت دهان و دندان شما را بهتر کند. در واقع، پروبیوتیک‌های موجود در پنیر می‌توانند اثرات مثبتی برای باکتری‌ها و ترکیبات ایمنی‌ساز موجود در بزاق دهان داشته باشند. علاوه بر اینها، خوردن پنیر می‌تواند ترشح بزاق را افزایش دهد و خطر خشکی دهان و مشکلات ناشی از مانند افزایش احتمال پوسیدگی دندان‌ها، بیماری لثه، زخم‌های دهانی و همچنین مشکل در جویدن و بلعیدن را کمتر کند.

خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهید

یکی از تحقیقات منتشر شده سال ۲۰۲۲ در Frontiers in Nutrition نشان می‌دهد که چربی‌های اشباع حدود ۶۰ درصد از چربی‌های موجود در بیشتر پنیر‌ها را می‌سازند. در حالی که چربی‌های اشباع با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط هستند، اما نمی‌توان چربی‌های اشباع موجود در پنیر را هم دقیقا با همین چربی‌های مضر یکسان گرفت. به‌گفته محققان، همه چربی‌های اشباع با همدیگر برابر نیستند و چربی‌های اشباع موجود در پنیر‌ها لزوما خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بیشتر نمی‌کنند. مطالعات دیگری هم نشان داده‌اند که هیچ ارتباط مستقیمی بین مصرف انواع لبنیات و ابتلا به بیماری‌های قلبی وجود ندارد. حتی یکی از مطالعات Lancet در سال ۲۰۱۸ نشان داد که مصرف روزانه بیش از ۲ وعده لبنیات مانند پنیر، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را حدود ۳۲ درصد نسبت به دیگران کمتر می‌کند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->