جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیسی: عملیات طوفان الاقصی هیمنه رژیم صهیونیستی را شکست

  • کد خبر: ۱۹۶۱۳۹
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۰
رئیسی: عملیات طوفان الاقصی هیمنه رژیم صهیونیستی را شکست
رئیس جمهور گفت: عملیات طوفان الاقصی به لحاظ گستره‌ی کار و شکنندگی برای دشمن بسیار اهمیت داشت و هیمنه رژیم صهیونیستی را شکست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در گفتگو با ۵ شبکه محور مقاومت با موضوع فلسطین گفت: موضوع فلسطین مهم‌ترین مسئله جهان اسلام است. از بدو پیروزی انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، امام راحل فرمودند مسئله اول جهان اسلام، فلسطین و آزادی قدس شریف است. نسبت به فلسطین نه فقط فلسطینیان بلکه‌ی همه‌ی امت اسلامی باید حساسیت داشته باشند که به حمدالله حساسیت نیز دارند.

وی افزود: عملیات طوفان الاقصی به لحاظ گستره‌ی کار و شکنندگی برای دشمن بسیار اهمیت داشت و هیمنه رژیم صهیونیستی را شکست. تمام محاسبات دشمن را بهم ریخت. این یک شکست حیثیتی در عرصه سیاسی، امنیتی و اطلاعاتی بود.

رئیس جمهور گفت: دلیل اینکه آمریکایی‌ها و کشورهای غربی برای حضور در سرزمین‌های اشغالی از هم پیشی می‌گرفتند این بود که نگرانی جدی پیدا کرده بودند. بعضی از مسئولین غربی این نگرانی را به زبان آوردند و به بعضی از سران منطقه گفتند ما احساس کردیم که در یک آن رژیم صهیونیستی فروریخت. آمریکا به همین دلیل احساس کردند با تمام قوا چه با تسلیحاتشان چه با حضورشان و چه با رسانه‌هایشان برای کمک به رژیم صهیونیستی به میدان بیایند.

وی افزود: رژیم صهیونیستی به دلیل تصرف غزه و نابودی حماس وارد نوار غزه شد که در هیچکدام تا به امروز موفقیتی نداشته است تا امروز آنچه که ما ارزیابی داریم کشتن زن و کودک بود که پیروزی نیست. فضای ضدصهیونیستی به وجود آمده بی نظیر و در نتیجه جنایات خود اسرائیل است.

رئیسی تصریح کرد: کشتن زنان و کودکان یک فضای نفرت علیه صهیونیست در جهان ایجاد کرده است که تا امروز مسبوق به سابقه نبوده است. آنچه که غربی‌ها در مورد حقوق بشر و زنان و کودکان ادعا می‌کردند خلاف از آب در آمد. تمام انسان‌های فهیمده جهان متوجه شدند که تمام ادعاهای سازمان‌ها و ساز و کارهای بین المللی پوشالی و نادرست است.

رئیس‌جمهور با اشاره به نقش آمریکا در جنگ غزه گفت: بعد از عملیات هفتم اکتبر رژیم صهیونیستی فروریخت و آمریکایی‌ها آن‌ها را سرپا نگه داشتند.‌دلیل اینکه آمریکایی‌ها و کشورهای غربی برای حضور در سرزمین‌های اشغالی از هم پیشی می‌گرفتند این بود که نگرانی جدی پیدا کرده بودند.

رئیسی افزود: بعضی از مسئولین غربی این نگرانی را به زبان آوردند و به بعضی از سران منطقه گفتند ما احساس کردیم که در یک آن رژیم صهیونیستی فروریخت. آمریکایی به همین دلیل احساس کردند با تمام قوا چه با تسلیحاتشان چه با حضورشان و چه با رسانه‌هایشان برای کمک به رژیم صهیونیستی به میدان بیایند.

رئیسی با بیان اینکه امروز قضیه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نقش بر آب شده است، گفت: آزادی قدس شریف مربوط به مسلمانان است و خط مقدم این مسئله فلسطینیان هستند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: اسرائیل در حذف مقاومت شکست خورد. رژیم صهیونیستی امروز در مقابل افکار عمومی جهان است.

رئیسی با بیان اینکه پیوند مردم فلسطین با جمهوری اسلامی ایران یک پیوند قلبی و راهبردی است، گفت: رؤسای کشورها در جلسات خصوصی می‌گویند مواضع شفاف ایران در خصوص فلسطین حق است و اظهار آن نشان از قدرت ایران است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->