زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد
سرخط خبرها

گوشت قرمز و لبنیات از بروز سرطان جلوگیری می‌کند

  • کد خبر: ۱۹۶۲۶۵
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۸
گوشت قرمز و لبنیات از بروز سرطان جلوگیری می‌کند
یک مطالعه جدید و شگفت‌انگیز نشان می‌دهد که مصرف گوشت قرمز و لبنیات ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دریافتند که اسید ترانس واکسنیک(TVA) که یک اسید چرب موجود در گوشت گاو، بره و لبنیات، توانایی سلول‌های ایمنی را برای مبارزه با تومورها افزایش می‌دهد. این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که سطوح بالاتر اسید ترانس واکسنیک در خون با پاسخ بهتر به ایمونوتراپی مرتبط است و اسید ترانس واکسنیک به عنوان یک مکمل غذایی بالقوه برای تقویت درمان‌های سرطان پیشنهاد می‌شود.

تحقیقات زیادی در تلاش برای رمزگشایی ارتباط بین رژیم غذایی و سلامت انسان انجام شده است و درک مکانیسم‌های اساسی بدن به دلیل تنوع گسترده‌ای از غذاهایی که مردم می‌خورند بسیار دشوار است.

جینگ چن(Jing Chen)، استاد خدمات برجسته پزشکی جانت دیویسون رولی در شیکاگو و یکی از نویسندگان ارشد این مطالعه می‌گوید: اگر فقط بر مواد مغذی و متابولیت‌های مشتق شده از غذا تمرکز کنیم، متوجه می‌شویم که چگونه آنها بر فیزیولوژی و آسیب‌شناسی تأثیر می‌گذارند. ما با تمرکز بر مواد مغذی که می‌توانند پاسخ‌های سلول تی را فعال کنند، ماده‌ای یافتیم که در واقع با فعال کردن یک مسیر ایمنی مهم، ایمنی ضد تومور را تقویت می‌کند.

در علم بیوشیمی مواد شرکت‌کننده در متابولیسم یا سوخت و ساز سلولی را متابولیت می‌نامند.

محققان کار خود را با ایجاد مجموعه‌ای از مواد مغذی خون از تقریبا ۷۰۰ متابولیت شناخته شده مشتق شده از مواد غذایی شروع کردند.

آنها این موارد را برای بررسی اثراتشان بر ایمنی ضد تومور غربالگری کردند و اسید ترانس واکسنیک را به عنوان موثرترین مورد در بین شش گزینه برتر در سلول‌های انسان و موش‌ها شناسایی کردند.

پروفسور چن توضیح می‌دهد: پس از میلیون‌ها سال تکامل، تنها چند صد متابولیت مشتق شده از غذا وجود دارد که در نهایت در خون به گردش در می‌آید، بنابراین این متابولیت‌ها می‌توانند در زیست شناسی ما اهمیت داشته باشند. مشاهده اینکه یک ماده مغذی واحد مانند اسید ترانس واکسنیک دارای مکانیسم بسیار هدفمندی بر روی یک نوع سلول ایمنی هدفمند است و یک پاسخ فیزیولوژیکی بسیار عمیق در سطح کل ارگانیسم ایجاد می‌کند، به نظر من واقعا شگفت انگیز و جذاب است.

این مطالعه نشان داد که رژیم غذایی غنی شده با اسید ترانس واکسنیک در موش‌ها به طور قابل توجهی رشد تومور در ملانوما و سرطان روده بزرگ را کاهش داد.

ملانوما به توموری با منشا سلول‌های ملانین‌دار گفته می‌شود. این تومور بدخیم اصولا یک تومور پوستی است. این نوع سرطان به سرعت می‌تواند در بدن گسترش پیدا کند.

نمونه‌های خونی از بیماران مبتلا به تومور لنفوم که تحت ایمونوتراپی قرار گرفته بودند نشان داد که سطوح بالاتر اسید ترانس واکسنیک با پاسخ‌های درمانی بهتر مرتبط است.

علاوه بر این، اسید ترانس واکسنیک کارایی یک داروی ایمونوتراپی را در کشتن سلول‌های سرطان خون در بیماران بهبود بخشید.

با این حال، نویسندگان این مطالعه با توجه به خطرات شناخته شده برای سلامتی، نسبت به مصرف بیش از حد گوشت قرمز هشدار می‌دهند و در حال بررسی منابع گیاهی با ترکیبات مشابه هستند.

پروفسور چن تاکید می‌کند که این مطالعه نباید به عنوان تاییدی بر افزایش مصرف گوشت قرمز و لبنیات تعبیر شود. به زبان ساده، این مطالعه را نباید بهانه‌ای برای خوردن بیشتر چیزبرگر و پیتزا در نظر گرفت.

چن نتیجه می‌گیرد: داده‌های اولیه‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد دیگر اسیدهای چرب با منشا گیاهی از طریق گیرنده‌ای مشابه سیگنال ارسال می‌کنند، بنابراین ما معتقدیم که احتمال زیادی وجود دارد که مواد مغذی گیاهان بتوانند همین کار را با فعال کردن مسیر پروتئین متصل‌شونده به عامل واکنش‌دهنده به آدنوزین مونوفسفات حلقه‌ای به اختصار CREB نیز انجام دهند.

این یافته‌ها در مجله نیچر منتشر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->