سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی، وضعیت افغانستان را بررسی کردند

  • کد خبر: ۱۹۶۴۳۴
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی، وضعیت افغانستان را بررسی کردند
نمایندگان کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی، روز پنجشنبه در نشستی مشترک وضعیت جاری در افغانستان را مورد بررسی قرار داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایند‌گان کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی روز پنج‌شنبه ۲ آذر طی نشست مشترک در کنار سایر موضوعات منطقه‌ای، وضعیت در افغانستان تحت حاکمیت طالبان را بررسی کردند.

خبرگزاری تاس به نقل از بیانیه‌ای وزارت امور خارجه روسیه گزارش داده است، در این نشست که در شهر مینسک برگزار شده بود، شرکت‌ کنندگان همچنان در مورد ترورسیم و قاچاق مواد مخدر گفت‌وگو کرده‌اند.

براساس این بیانیه، سازمان پیمان امنیت جمعی بر تقویت سیاست خارجی و همکاری با سایر سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای تاکید کرده است.

پیشتر جنرال آناتولی سیدروف، رییس ستاد مشترک سازمان‌ پیمان امنیت جمعی، گفته بود که «تا امروز، هیچ مشکل اساسی در مورد امنیت نظامی یا خطر نظامی که از خاک افغانستان می‌آید وجود ندارد. اما در عین حال، متوجه می‌شویم که رهبری کنونی افغانستان هنوز وضعیت کشور را به‌طور کامل زیر کنترل ندارد.»

کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی به‌دلیل داشتن مرز طولانی با افغانستان، بیشتر نگران تهدیدات تروریسم از این کشور هستند.

این در حالی است که اعضای این سازمان در نشست قبلی‌شان تاکید کرده‌اند که آنان در حال اتخاذ تدابیری برای مهار تهدید تروریسم از خاک افغانستان هستند.

منبع: صدای افغان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->