مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

امیری: مقابل النصر بااعتماد به نفس بازی کنیم، برنده می‌شویم

  • کد خبر: ۱۹۶۵۱۷
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳
امیری: مقابل النصر بااعتماد به نفس بازی کنیم، برنده می‌شویم
کاپیتان پرسپولیس گفت: اگر با همان اعتماد به نفسی که مقابل الدحیل قرار گرفتیم به مصاف النصر برویم، ۱۰۰ درصد نتیجه می‌گیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید امیری در مورد وضعیت تیم پرسپولیس پیش از دیدار با النصر در لیگ قهرمانان آسیا گفت: هیچ وقت نبوده که مشکلی نباشد، اما خدا را شکر بچه‌ها مصر هستند و در این چند روز تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌اند. روحیه‌شان هم بالاست تا یک اتفاق خوب را رقم بزنند.

او در مورد لغو پرواز پرسپولیس به عربستان گفت: اگر زودتر می‌رفتیم می‌توانستیم با شرایط جوی و آب و هوایی وفق پیدا کنیم، اما این‌ها دلیل نمی‌شود، چون ما مسئولیتی داریم و آن نتیجه و امتیاز گرفتن از این بازی است که امیدوارم این اتفاق بیفتد.

امیری در مورد پیروزی تیم النصر در دیدار دو رفت بیان کرد: بازی دور رفت شرایطمان نابرابر بود. با وجود شرایط تیمی و جوی که راه افتاده بود، دیدید تا زمانی که اخراجی نداشتیم شرایطمان برابر بود و موقعیت خاصی را به حریف ندادیم. به نظرم اختلاف آنقدر نیست که با ترس و واهمه مقابل النصر قرار بگیریم. مطمئن باشید اگر با همان اعتماد به نفسی که مقابل الدحیل قرار گرفتیم به مصاف النصر برویم، ۱۰۰ درصد نتیجه می‌گیریم.

او در مورد وضعیت مصدومیت و زمان بازگشتن به زمین مسابقه گفت: متاسفانه با توجه به اینکه کمی در برگشت به مسابقات عجله کردیم، مصدومیتم شدید شد. فعلا زمان مشخصی برای برگشتم نگفته‌اند، اما با قدرت و انگیزه تلاش می‌کنم که به مسابقات برگردم. پرسپولیس هیچ‌وقت متکی به بازیکن نبوده و هر کسی که پیراهن این تیم را پوشیده سعی کرده بهترین عملکرد را داشته باشد.

امیری در مورد به تعویق افتادن دیدار این تیم در لیگ برتر گفت: قطعا شرایط ریکاوری ما با آن‌ها فرق دارد. خیلی مسائل جزئی مثل توپ، زمین بازی و تمرین همه روی ریکاوری بازیکن تاثیر دارد. علاوه بر این مسائل جدیدی هم هست که روی روند ریکاوری موثر است. صلاح نبود که سه روز قبل از این بازی، در لیگ مسابقه می‌دادیم و بعد به عربستان می‌رفتیم. به نظرم شرایط تیم ما خوب است و امیدوارم نتیجه خوبی از این بازی بگیریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->