نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

امیری: مقابل النصر بااعتماد به نفس بازی کنیم، برنده می‌شویم

  • کد خبر: ۱۹۶۵۱۷
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳
امیری: مقابل النصر بااعتماد به نفس بازی کنیم، برنده می‌شویم
کاپیتان پرسپولیس گفت: اگر با همان اعتماد به نفسی که مقابل الدحیل قرار گرفتیم به مصاف النصر برویم، ۱۰۰ درصد نتیجه می‌گیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید امیری در مورد وضعیت تیم پرسپولیس پیش از دیدار با النصر در لیگ قهرمانان آسیا گفت: هیچ وقت نبوده که مشکلی نباشد، اما خدا را شکر بچه‌ها مصر هستند و در این چند روز تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌اند. روحیه‌شان هم بالاست تا یک اتفاق خوب را رقم بزنند.

او در مورد لغو پرواز پرسپولیس به عربستان گفت: اگر زودتر می‌رفتیم می‌توانستیم با شرایط جوی و آب و هوایی وفق پیدا کنیم، اما این‌ها دلیل نمی‌شود، چون ما مسئولیتی داریم و آن نتیجه و امتیاز گرفتن از این بازی است که امیدوارم این اتفاق بیفتد.

امیری در مورد پیروزی تیم النصر در دیدار دو رفت بیان کرد: بازی دور رفت شرایطمان نابرابر بود. با وجود شرایط تیمی و جوی که راه افتاده بود، دیدید تا زمانی که اخراجی نداشتیم شرایطمان برابر بود و موقعیت خاصی را به حریف ندادیم. به نظرم اختلاف آنقدر نیست که با ترس و واهمه مقابل النصر قرار بگیریم. مطمئن باشید اگر با همان اعتماد به نفسی که مقابل الدحیل قرار گرفتیم به مصاف النصر برویم، ۱۰۰ درصد نتیجه می‌گیریم.

او در مورد وضعیت مصدومیت و زمان بازگشتن به زمین مسابقه گفت: متاسفانه با توجه به اینکه کمی در برگشت به مسابقات عجله کردیم، مصدومیتم شدید شد. فعلا زمان مشخصی برای برگشتم نگفته‌اند، اما با قدرت و انگیزه تلاش می‌کنم که به مسابقات برگردم. پرسپولیس هیچ‌وقت متکی به بازیکن نبوده و هر کسی که پیراهن این تیم را پوشیده سعی کرده بهترین عملکرد را داشته باشد.

امیری در مورد به تعویق افتادن دیدار این تیم در لیگ برتر گفت: قطعا شرایط ریکاوری ما با آن‌ها فرق دارد. خیلی مسائل جزئی مثل توپ، زمین بازی و تمرین همه روی ریکاوری بازیکن تاثیر دارد. علاوه بر این مسائل جدیدی هم هست که روی روند ریکاوری موثر است. صلاح نبود که سه روز قبل از این بازی، در لیگ مسابقه می‌دادیم و بعد به عربستان می‌رفتیم. به نظرم شرایط تیم ما خوب است و امیدوارم نتیجه خوبی از این بازی بگیریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->