مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا درویش درباره گندوز واقعیت را نگفت
سرخط خبرها

آخرین تمرین پرسپولیس قبل از سفر به عربستان

  • کد خبر: ۱۹۶۵۶۳
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۴
آخرین تمرین پرسپولیس قبل از سفر به عربستان
آخرین تمرین پرسپولیس قبل از بازی با النصر عربستان با حضور جدی سرمربی این تیم در کنار بازیکنان برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، قرار بود کاروان پرسپولیس روز گذشته به ریاض پرواز کند، اما به دلیل مشکلاتی که برای پرواز به وجود آمد سفر لغو شد. حالا هم قرار است فردا ظهر پرسپولیسی‌ها پرواز کنند.

با این اتفاق یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس تصمیم گرفت یک جلسه تمرینی در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار کند. تمرینی که حضور خبرنگاران و هواداران در آن آزاد بود.

البته استقبال هواداران از این تمرین چندان زیاد نبود و فقط حدود ۱۵۰ نفر از هواداران پرسپولیس به ورزشگاه شهید کاظمی رفته بودند، اما همین تعداد هم حسابی گل‌محمدی را تشویق و از او حمایت کردند.


با شروع تمرینات گروهی با توپ اتفاق جالبی افتاد. خود یحیی هم وارد گود شد و در کنار بازیکنان تمرین کرد. یحیی خیلی جدی کنار بقیه تمرین می‌کرد و بار‌ها با بازیکنان بر سر توپ درگیر شد!

او مثل یک بازیکن حسابی بر سر تصاحب توپ می‌جنگد و جلوی بقیه بازیکنان بدن می‌گذاشت. زیر پای بازیکنان تکل می‌زد و بقیه را به چالش می‌کشید. جدیت او فضای جذاب و هیجان انگیزی به تمرین داده بود.

به نظر می‌رسد یحیی با این کارش قصد داشته به آخرین تمرین تیمش قبل از بازی حساس با النصر، فضایی مهیج و شاد بدهد تا بازیکنان روحیه خوبی برای این بازی داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->