روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد گروسی: رسیدن به توافق بین ایران و آمریکا دشوار، اما امکان‌پذیر است ابراز امیدواری اردوغان برای گردهم آوردن پوتین، زلنسکی و ترامپ عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد زلنسکی: تار عنکبوت باعث تضعیف ارتش روسیه شد جزئیات برنامه مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول پایان یافت (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) غیرنظامیان فلسطینی تنها در ۱۸ درصد غزه جای دارند وزیر امور خارجه مصر در کنفرانس مشترک با عراقچی: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم عراقچی در کنفرانس خبری قاهره: مانعی برای توسعه روابط با مصر نداریم امیر حیدری: موشک‌های هوانیروز بُرد ۷ برابری پیدا کردند القسام نیرو‌های اشغالگر صهیونیست را در خان یونس هدف قرار داد وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد آیت الله علم الهدی: تأکید بر مسئله حجاب برای حفظ سلامت خانواده‌هاست| بهبود ارتباط زوجین با آموزش و مشاوره صحیح خانوادگی استقرار تک‌تیراندازان صهیونیست در اطراف منطقه کمک‌های انسانی در «نتساریم» آغازبه‌کار یکصدوسیزدهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار با حضور نمایندگان ایران، در ژنو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) روسیه پیش‌نویس یادداشت‌ تفاهم صلح را از کی‌یف دریافت کرد تقسیم خراسان رضوی به ۷ پهنه جغرافیایی مدیریتی
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: پرستاران، تبار مجاهد کادر درمان کشور هستند| استقلال بیمارستان‌ها، فرصت فوق‌العاده برای حل مشکلات جامعه پرستاری است

  • کد خبر: ۱۹۶۵۵۱
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰
آیت‌الله علم‌الهدی: پرستاران، تبار مجاهد کادر درمان کشور هستند| استقلال بیمارستان‌ها، فرصت فوق‌العاده برای حل مشکلات جامعه پرستاری است
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: بر پایه اهمیت این تخصص و جایگاه باعظمت پرستاران با وجود مشکلاتی که با آن دست به گریبان هستند، زینب کبری(س) همکار همه پرستاران خوانده می‌شود و البته هیچ افتخاری هم بالاتر از این نیست که پرستاران ما، خود را همکار رهبر انقلاب دوم کربلا بدانند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از پرستاران استان که به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، پرستاران را تبار مجاهد جامعه درمانی کشور دانست و اظهار کرد: زینب کبری (س) خصوصیات اخلاقی و ویژگی‌های شخصیتی متعددی داشت، اما در این میان، پرستاربودن حضرت زینب (س) از همه شاخص‌تر است. بر پایه اهمیت این تخصص و جایگاه باعظمت پرستاران با وجود مشکلاتی که با آن دست به گریبان هستند، زینب کبری (س) همکار همه پرستاران خوانده می‌شود و البته هیچ افتخاری هم بالاتر از این نیست که پرستاران ما، خود را همکار رهبر انقلاب دوم کربلا بدانند.

وی افزود: برخی مشاغل در جامعه جریان دارند که ماهیتی فراتر از حرفه و محل درآمدزایی پیدا می‌کنند. یکی از مصادیق خاص این موضوع برای نیرو‌های مسلح و مرزبانان جلوه می‌کند، زیرا فعالان این حوزه جان خود را برای کشور، دین خدا و ملت کف دست گرفته‌اند و نمی‌توان ادعا کرد فردی برای امرار معاش به مرزبانی می‌پردازد. پرستاری هم به همین ترتیب است و فرد در آن از جان و جوانی و همه سرمایه‌های وجودی خود گذر می‌کند تا خدمتی شایسته ارائه کند و این سطح از ایثار نیز با هیچ سنجه و عیاری قابل جبران نیست. ثمره این تلاش، حفظ بقا و دوام زندگی آن بیمار است که در تک‌تک لحظات عمر احیاشده او، آن پرستار و کادر درمان هم در اجر اعمال نیک این فرد رهاشده از بیماری سهیم هستند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: عمده چالشی که در مسائل مختلف و از جمله موضوعات مرتبط با پرستاری به وجود می‌آید، برپایه ضعف در برنامه‌ریزی دستگاه‌هاست. موضوع خودکفابودن دانشگاه‌های استانی و برخی بیمارستان‌های مهم، فرصت کم‌نظیری است که باید از آن برای رفع مشکلات جامعه پرستاری استفاده کرد، زیرا اکنون شرایط به گونه‌ای رقم خورده که مثلاً بیمارستان امام رضا (ع) چه در حوزه درآمد‌ها و چه هزینه‌ها کاملاً خودکفا و مستقل است و در این شرایط، شاه‌کلید حل مشکلات مختلف در بخش پزشکان و پرستاران این است که از فرصت استقلال بیمارستان‌ها استفاده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->