سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک سال و نیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی سازی در ایران‌چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند
سرخط خبرها

زلنسکی: برای محافظت از مسیرهای صادرات غلات به سیستم‌های دفاع هوایی نیازمندیم

  • کد خبر: ۱۹۶۶۳۴
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸
زلنسکی: برای محافظت از مسیرهای صادرات غلات به سیستم‌های دفاع هوایی نیازمندیم
رئیس‌جمهور اوکراین گفت، این کشور به سیستم‌های دفاع هوایی بیشتری نیاز دارد تا از مسیرهای صادرات غلات و همچنین مناطق هم‌مرز با روسیه محافظت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین طی نشستی درباره امنیت غذایی در کی‌یف بیان کرد: بر کسی پنهان نیست که ما کمبود دفاع هوایی داریم.

بنابر آنچه خبرگزاری رویترز گزارش داده، چندین مقام ارشد کشورهای اروپایی از جمله رئیس‌جمهور سوئیس و نخست‌وزیر لیتوانی در این نشست حضور داشتند.

این اظهارات ولودیمیر زلنسکی پس از آن مطرح شد که روسیه طی روز شنبه بزرگترین حمله پهپادی خود را به اوکراین با پرتاب ۷۵ پهپاد انجام داد.

مقامات نظامی اوکراین گفتند، روسیه روز شنبه بزرگترین حمله پهپادی خود را از ابتدای عملیات نظامی‌اش در فوریه سال ۲۰۲۲ انجام داده است.

«ژنرال میکولا اولشچوک» فرمانده نیروی هوایی اوکراین در پیام‌رسان تلگرامش نوشت: کی‌یف اصلی‌ترین هدف بوده است. روسیه در کل ۷۵ پهپاد علیه اوکراین پرتاب کرده است که ۷۴ تا از آن‌ها توسط دفاع هوایی منهدم شدند.

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه افزود: شرکای خارجی ما کشتی‌هایی برای همراهی کاروان کشتی‌های باری از بنادر اوکراین جهت تضمین امنیت آن‌ها خواهند داد. من با چندین کشور در این خصوص به توافق رسیده‌ام اما در این خصوص قرار است از تجهیزات خارجی استفاده کنیم.

در همین حال، «اورزولا فون درلاین» رئیس‌کمیسیون اروپا در نامه‌ای به ولودیمیر زلنسکی که آن را در شبکه اجتماعی ایکس نیز منتشر کرد، وعده کمک به این کشور را داد. در این نامه آمده است که کمیسیون اروپایی ۵۰ میلیون یورو برای جبران خسارات زیرساخت‌ها در بنادر اوکراین فراهم خواهد کرد.

رئیس‌جمهوری اوکراین در این نشست نسبت به بهبود کمبود دفاع هوایی ابراز امیدواری کرد و گفت که این تجهیزات جدید از طریق شرکا و افزایش ظرفیت تولیدات خود اوکراین تامین خواهد شد.

او افزود: تا به امروز پیشرفت‌هایی حاصل شده اما نمی‌توانم جزئیات آن را با شما به اشتراک بگذارم. سیستم‌های دفاع هوایی خاصی وجود دارند و ما از شرکایمان آن‌ها را درخواست می‌کنیم. ما نسبت به شروع عملکرد آن‌ها جوابی را دریافت کرده‌ایم.

ولودیمیر زلنسکی در پایان خاطرنشان کرد: معتقدم که دشواری‌هایی در مرز به دلیل برخی از اقدامات همسایه‌ها وجود دارند. مطمئنم که اگر همسایه‌های اوکراین زمان کمی برای حل این مسائل بدهد، تمامی موضوعات حل‌وفصل خواهند شد.

در فوریه سال ۲۰۲۴ جنگ اوکراین دو ساله خواهد شد. این کشور در ژوئن سال جاری میلادی ضدحمله‌ای را آغاز کرد که به اذعان مقامات اوکراینی و غربی نتوانسته دستاورد قابل توجهی را کسب کند. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین که کشورش متحمل خسارات جانی و مالی سنگینی شده است، همچنان قصد دارد به این مبارزه ادامه دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->