واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم
سرخط خبرها

قاتل اجاره‌ای اسرار قتل زن فیلمبردار مشهدی را فاش کرد + عکس

  • کد خبر: ۱۹۶۶۷۱
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹
قاتل اجاره‌ای اسرار قتل زن فیلمبردار مشهدی را فاش کرد + عکس
مردی که از سوی همسر زن فیلمبردار مشهدی برای قتل این زن اجیر شده بود، رازهای جنایت را برملا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جوانی که با دسیسه پلید پسرخاله‌اش، دست به جنایتی هولناک و ناجوانمردانه زد و بعد از ارتکاب قتل مسلحانه به نیشابور گریخته بود، با لو رفتن ماجرای قتل دختر فیلم‌بردار (همسر صیغه‌ای پسرخاله‌اش) در حالی با دستورات قاطع قاضی محمود عارفی راد (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) دستگیر شد که همسر مقتول با هوشیاری کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی و راهنمایی‌های مقام قضایی در چنگ قانون افتاده بود.

آنچه می‌خوانید گفت‌وگو با عاملان این جنایت وحشتناک است.

قاتل اجاره‌ای اسرار قتل زن فیلمبردار مشهدی را فاش کرد + عکس

*نامت چیست؟

مصیب هستم و سال ۱۳۷۵ به دنیا آمدم.

*چند کلاس سواد داری؟

دیپلم ناقص هستم.

*سربازی هم رفته‌ای؟

*نه! به دنبال معافیت بودم.

*سابقه کیفری هم داری؟

بله در سال ۸۹ به خاطر نزاع دسته‌جمعی و چاقوکشی به زندان رفتم البته دیگران سر کارد را در جیبم دیده بودند که شهادت دادند و من روانه زندان شدم.

*متاهلی؟

۶ سال قبل ازدواج کردم و یک فرزند یک سال و نیمه دارم، اما همسرم نیز دومین فرزندم را باردار است.

*با همسرت چگونه آشنا شدی؟

از بستگان خیلی دور است. پدربزرگ‌هایمان در یکی از روستا‌های نیشابور با هم آشنا بودند که ما را به هم معرفی کردند.

*موادمخدر هم مصرف می‌کنی؟

از حدود ۱۰ سال قبل معتاد شدم.

*اولین بار کجا مواد مصرف کردی؟

سال ۹۱ به تهران رفتم و در آنجا در یک نانوایی مشغول کار شدم. آنجا همکارانم در اتاقک بالای تنور استفاده می‌کردند. من هم از همان جا شروع کردم و خیلی زود معتاد شدم به طوری که این اواخر به خاطر گرانی موادمخدر دیگر نمی‌توانستم هزینه‌های اعتیادم را تامین کنم!

*چه شد که مواد را تجربه کردی؟

به وسوسه‌های همکارانم و مفت و مجانی بودن مواد که در ابتدا به من می‌دادند.

*چه مدت در تهران بودی؟

یک سال و ۸ ماه در نانوایی کار کردم و دوباره به نیشابور آمدم و داماد شدم. بعد هم در آرماتوربندی ساختمان کار می‌کردم، چون در نانوایی کاری پیدا نکردم!

*چه شد که تصمیم گرفتی این جنایت وحشتناک را انجام بدهی؟

برای مخارج اعتیادم مانده بودم. انگشت پایم مویه کرده بود و نمی‌توانستم کار کنم فقط اگر چند میلیون داشتم مشکلم حل می‌شد! در واقع به خاطر پولی که مسعود پیشنهاد کرد این کار را انجام دادم حتی اگر ۵میلیون هم می‌داد باز هم نقشه او را اجرا می‌کردم.

*نقشه مسعود برای قتل همسر صیغه‌ای‌اش چه بود؟

او می‌گفت: من برای همسرم پول زیادی خرج کردم حتی طلا و گوشی آیفون خریدم، ولی او اکنون می‌خواهد باغ ویلا را هم از من بگیرد. مسعود گریه می‌کرد و این حرف‌ها را می‌گفت بعد هم نقشه قتل را مطرح کرد و مدعی شد که یک پولی هست با هم می‌خوریم! من هم قبول کردم او اسلحه را در اختیارم گذاشت و همه مقدمات قتل همسرش را فراهم کرد. حتی بیل هم برای دفن جسد در محل گذاشته بود!

*پشیمانی؟

خیلی! آن‌قدر عذاب وجدان داشتم که اگر دستگیر نمی‌شدم احتمال داشت خودم را به پلیس معرفی کنم! در خواب و بیداری وحشت داشتم و با نگرانی ترسناکی زندگی می‌کردم!

*ریشه این جنایت را در چه می‌دانی؟

اعتیاد و کمبود محبت‌های خانوادگی! من قبل از این ماجرا ۳ بار دست به خودکشی زدم. پدرم سرایدار مدرسه بود و بیماری اعصاب و روان داشت به همین خاطر مدام در خانه درگیری داشتیم.

«مسعود-ع» متهم دیگر این پرونده جنایی که به اتهام معاونت در ارتکاب قتل مسلحانه دستگیر شده است به سوالات ما درباره سرگذشت خود چنین پاسخ داد.

*خودت را معرفی کن؟

«مسعود-ع» و ۳۵ ساله هستم و تا کلاس دوم دبیرستان تحصیل کردم.

*اهل مشهدی؟

در نیشابور به دنیا آمدم، اما ۳ ساله بودم که به همراه خانواده‌ام به کرج رفتیم، چون پدرم کارخانه ذوب فلزات داشت، ولی از ۱۸ سالگی دوباره به نیشابور بازگشتیم.

*چند ساله بودی که ازدواج کردی؟

۱۹ سال داشتم که با دختردایی‌ام ازدواج کردم و اکنون دختری ۱۴ ساله و پسری ۶ ساله دارم که دخترم سنتور می‌نوازد و از ۶ سالگی زبان انگلیسی را به طور کامل آموخته است.

*چه شد که به مشهد مهاجرت کردی؟

در سال ۹۳ ورشکسته شدم به همین خاطر به مشهد آمدم و در کنار برادرم به شغل «داربست» مشغول شدم تا ۲ سال قبل که خودم انبار زدم. با همسرت حدیثه (مقتول) چگونه آشنا شدی؟ از طریق همسر یکی از دوستانم با او آشنا شدم و بعد از مدتی هم در سال گذشته او را عقد کردم که جشن کوچکی هم گرفتیم، ولی نمی‌خواستم همسر اولم در جریان ازدواجم قرار بگیرد!

*چه شد که تصمیم به قتل همسر صیغه‌ای‌ات گرفتی؟

مادر او اصرار داشت تا به صورت دایمی ازدواج کنیم. من هم برای اثبات عشقم و بنا به درخواست حدیثه باغ ویلا را به نام او سند زدم که قرار شد مدتی بعد باغ ویلا را به خودم بازگرداند بعد بهانه‌گیری‌ها شروع شد و نمی‌خواستند باغ ویلا را به من بازگردانند. این در حالی بود که من خیلی برای حدیثه هزینه کرده بودم و هر بهانه‌ای برای پس گرفتن سند می‌تراشیدم فایده‌ای نداشت به همین خاطر تصمیم به قتل گرفتم که خیلی اشتباه کردم.

*نقشه قتل را خودت طراحی کردی؟

بله! همه امکانات را فراهم کردم بعد با پسرخاله‌ام (مصیب) تماس گرفتم، چون می‌دانستم نیاز مالی دارد.

*عذاب وجدان نداشتی؟

چرا! مگر می‌شود عذاب وجدان نداشته باشم! پنهانی به محل دفن جسد می‌رفتم و سر خاکش گریه می‌کردم من حدیثه را دوست داشتم، ولی ...

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->