بقایی: رژیم صهیونیستی رکورددار کشتار خبرنگاران و اهالی رسانه است بیانیه قوه‌قضائیه در محکومیت حمله اسرائیل به صداوسیما حمایت سران گروه هفت از رژیم صهیونیستی و درخواست کاهش تنش در منطقه واکنش عراقچی به حمله اسرائیل به صدا و سیما + ویدئو آیا عراقچی و ویتکاف با یکدیگر دیدار خواهند کرد؟ ویدیو | انفجار در شمال‌شرق تهران و دیده شدن دود (سه شنبه ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ امروز سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ پنتاگون ادعای حمله آمریکا به ایران را رد کرد موج نهم وعده صادق ۳ (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تشکیل نشست فوری شورای امنیت ملی آمریکا به دستور ترامپ وعده‌ای که صداقت آن، جهان را به شگفتی وا داشته است امانوئل مکرون: ما خواهان آتش‌بس هستیم رهگیری پدافند مشهد علیه اهداف متخاصم (بامداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران باید «توافقی» را که من به آنها گفتم امضا می‌کرد رسانه اسرائیلی: صهیونیست‌‌نشین‌ها در حال فرار به سمت قبرس هستند امیرخان متقی: مردم و حکومت افغانستان در کنار مردم و دولت ایران هستند افزایش فعالیت گشت‌های ایست و بازرسی بسیج در مشهد تلاش هلند برای ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا مقامات آمریکایی: قصد دخالت در جنگ علیه ایران را نداریم حملات ایران فعالیت یک پالایشگاه اسرائیل را متوقف کرد واکنش سازمان ملل به حمله اسرائیل به صدا و سیمای ایران توقف عرضه بنزین به مدت ۲۴ ساعت در اراضی اشغالی اسرائیل موج نهم عملیات وعده صادق ۳ آغاز شد| موشک‌ها روانه فلسطین اشغالی شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بلژیک خواستار تحریم‌های بیشتر علیه اسرائیل شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است سرهنگ ایمان تاجیک سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ شد
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی ۳۰ اسیر فلسطینی را آزاد کرد + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۷۲۹۳
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۲
رژیم صهیونیستی ۳۰ اسیر فلسطینی را آزاد کرد + فیلم
منابع خبری فلسطینی سه‌شنبه شب گزارش دادند که ۳۰ اسیر فلسطینی دقایقی پیش در چارچوب عملیات تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی از زندان عوفر آزاد شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان زندان رژیم صهیونیستی نیز آزادی این ۳۰ فرد را که به نظر می‌رسد ۱۵ کودک و ۱۵ زن باشد، تأیید کرد.

خبرنگار شبکه الجزیره نیز اعلام کرد که اتوبوس حامل اسیران فلسطینی دقایقی پیش زندان عوفر را ترک و وارد شهرک "بیتونیا" در کرانه باختری شده است.

این افراد در چارچوب پنجمین گروه از اسرای فلسطینی و در مقابل آزادی اسرای اسرائیلی در غزه آزاد می‌شوند.

ساعاتی پیش نیز شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که پنجمین گروه از اسیران اسرائیلی تحویل صلیب سرخ شدند.

این شبکه با تأیید آزادی پنجمین گروه از اسیران اسرائیلی در غزه و تحویل آنها به صلیب سرخ اعلام کرد که این افراد اکنون در راه اراضی اشغالی (اسرائیل) هستند.

براساس این گزارش، امشب مبارزان گردان‌های القسام و گروهان‌های قدس به طور مشترک اسیران اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل دادند.

این گزارش می افزاید که این اسرا در "رفح" در جنوب نوار غزه به صلیب سرخ تحویل داده شدند.

کمیته بین المللی صلیب سرخ نیز در این باره گفت: عملیات آزادی اسرا را تسهیل کردیم و ۱۲ گروگان در غزه با موفقیت [به اسرائیل] منتقل شدند.

«ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امورخارجه قطر سه‌شنبه شب تأیید کرد: امروز ۳۰ غیر نظامی فلسطینی در برابر ۱۰ اسرائیلی آزاد شدند.

وی گفت: آزاد شدگان فلسطینی را کودکان اعلام کرد و گفت که ۹ زن از جمله یک زن اتریشی، ۲ زن آرژانتینی و یک زن فیلیپینی نیز در جریان عملیات تبادل اسیر آزاد شدند.

الانصاری همچنین از موفقیت آمیز بودن تبادل اسرا در روز پنجم از آتش بس بشردوستانه در غزه خبر داد.

الانصاری افزود: امیدوار مذاکرات در ساعات و روزهای آینده پیشرفت داشته باشد و این مذاکرات به آتش‌بس دائمی منجر شود.

آتش‌بس چهار روزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه که از ساعت هفت صبح جمعه سوم آذرماه آغاز شده بود، برای ۲ روز دیگر تمدید شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بست و منطقه را بمباران کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->