اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پل منهتن نیویورک توسط حامیان غزه بسته شد

  • کد خبر: ۱۹۷۲۹۸
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۹
پل منهتن نیویورک توسط حامیان غزه بسته شد
فعالان حامی آتش‌بس غزه با تجمع روی پل منهتن، عبور و مرور از طریق آن را برای چندین ساعت مختل کردند و شعار آزادی غزه را سردادند.

به گزارش شهرآرانیوز، فعالان صلح نیویورک که در جریان جنگ غزه برای حمایت از مردم فلسطین خواستار برقراری آتش بس دائمی هستند، دراماتیک‌ترین اقدام خود را از ابتدای جنگ غزه تا به امروز انجام دادند و با تجمع گسترده خود، پل منهتن واقع در نیویورک را به مدت سه ساعت بستند.

به گزارش «گاردین» سازمان دهندگان این تجمع ضد صهیونیستی در حمایت از فلسطین شعار سر داده و فریاد زدند: بگذارید غزه زنده بماند. معترضان پیام هایی با محتوای درخواست برای برقراری آتش بس دائمی در سرزمین های فلسطین اشغالی و نوار غزه را در قالب شعار عنوان کردند و به نشانه اعتراض به سیاست‌های دولت بایدن در قبال رژیم صهیونیستی هر گونه تردد روی پل منهتن به سمت بروکلین را برای ساعت‌ها کاملا مسدود کردند.

اهمیت این تظاهرات از آنجایی است که در یکی از شلوغ‌ترین روزهای سال در آمریکا تحت تاثیر بازگشت مردم از تعطیلات شکرگزاری انجام شد و جمعیت معترضان بیش از هزار و ۵۰۰ نفر عنوان شد.

«جی ساپر» رهبر فعالان «گروه صدای یهود برای صلح» به گاردین گفت: ما می‌دانیم تا زمانی که دولت ایالات متحده آمریکا به تامین مالی اسرائیل و تقویت حملات نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها در غزه ادامه دهد، هیچ چیزی به روال سابق باز نمی‌گردد.

وی در توضیح تجمعات و راهپیمایی‌های انجام گرفته شده نیز اینطور متذکر شد که اقدامات گسترده اعتراض‌آمیز علیه مواضع تل‌آویو و ایالات متحده، زمینه تشدید خشم بین‌المللی جهت توقف بمباران‌ها و حملات این رژیم علیه مردم غزه را فراهم می‌سازد.  

جی ساپر،حتی تمدید مجدد آتش بس موقت در غزه برای دو روز دیگر را هم نشانه‌ای از موثر واقع شدن اعتراضات گسترده در شهرهای ایالات متحده آمریکا دانست.

اهمیت تظاهرات شکل گرفته در پل منهتن به این خاطر بود که یهودیان حامی فلسطین و مسلمانان آمریکایی و فلسطینی در کنار هم برای آزادی غزه شعار می‌دادند. به گفته ساپر اعتراضات مدنی آنها موجب شده تا دولت آمریکا نسبت به نظرسنجی هایی که اکثریت آمریکایی‌ها در آن خواهان آتش بس دائمی در غزه هستند، حساس شود.

به گفته وی اقدامات اعتراضی آنها، تداوم حمایت آمریکا از اقدامات رژیم صهیونیستی را برای سیاستمداران این کشور غیر ممکن می‌کند، مگر اینکه آنها بخواهند در برابر فشارهای فزاینده مردمی جهت برقراری آتش‌بس هم مقاومت کنند.

معترضان در این تجمع عنوان کردند تا زمانی که همه فلسطینی‌ها آزاد نشوند و آتش بس در غزه برقرار نشود، به این روند اعتراضی خود ادامه خواهند داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->