گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با مدیران اقتصادی خراسان رضوی: حضور زائران در مشهدالرضا فرصت ارزشمند برای سرمایه‌گذاری زیرساختی است

  • کد خبر: ۱۹۷۳۶۳
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۸
آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با مدیران اقتصادی خراسان رضوی: حضور زائران در مشهدالرضا فرصت ارزشمند برای سرمایه‌گذاری زیرساختی است
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: این‌طور گمان نکنید که تراکم زائران به‌منزله چالش برای تأمین موارد مصرفی است. این یک ظرفیت راهبردی است. خراسان رضوی این ظرفیت رشد را دارد که پذیرایی شایسته‌تری از مهمانان امام هشتم(ع) داشته باشد و به قطب مولد اقتصاد و تولید در کشور تبدیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سید حامد حسینی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی و جمعی از مسئولان اقتصادی بر ضرورت تخصیص اعتبارات ملی و توجه ویژه به ظرفیت‌های استان تأکید کرد و گفت: خراسان رضوی از اساس یک استان محوری در کشور محسوب می‌شود، زیرا همه‌ساله بیش از ۳۰ میلیون نفر به مشهدالرضا سفر می‌کنند و اگر قرار باشد این زیارت‌ها به رونق معیشت مجاوران بینجامد، باید زیرساخت‌های متناسب با آن نیز از جاده گرفته تا حوزه خدمات شهری فراهم شود.

وی افزود: در این شرایط و با وجود تمرکز تاجران خوش‌‎نام و فعالان اقتصادی سرشناس با دامنه فعالیت ملی، این ضرورت وجود دارد که دولت به‌طور کامل پای‌کار باشد و در همه امور شفافیت را نیز رعایت کند. یکی دیگر از چالش‌های اقتصاد در کشور، موضوع نبود شفافیت است. این را در امور مربوط به حوزه‌های مدیریتی خود رعایت کنید. با مردم صادق باشید و از کم‌وکیف فرصت‌‎‌ها و چالش‌هایتان سخن بگویید.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه مشهد می‌تواند به پایگاه تقویت ثبات بازار و الگوی اجرای طرح‌های توسعه اقتصادی تبدیل شود، خاطرنشان کرد: اگرچه برای تأمین ارزاق و نیاز‌های زیرساختی جمعیت زائران ایرانی و خارجی که هر سال در پیک های زیارتی به شهر امام رضا(ع) می‌آیند، تلاش‌های زیادی صورت می‌گیرد، اما صرف این تشرف‌ها یک فرصت کم‌نظیر است که می‌توان به محوریت آن، فراوانی اقلام اساسی، رونق بازار و حفظ ثبات نرخ ارز را اجرایی کرد.

وی ادامه داد: این‌طور گمان نکنید که تراکم زائران به‌منزله چالش برای تأمین موارد مصرفی است. این یک ظرفیت راهبردی است. همه اجزای نظام اقتصادی می‌توانند کنار هم قرار بگیرند. دروازه صادرات به آسیای میانه منحصر در مشهد است و باید توجه بیشتری به این استان معطوف شود. اگر اقلام مصرفی در انبار‌های تملیکی به نفع مردم وارد بازار شود، اگر مدیران بانک‌ها و بیمه‌ها متمرکز بر سرمایه‌گذاری بر زیرساخت‌های مشهد باشند و اگر سهم بیشتری از درآمد‌ها به استان تخصیص پیدا کند، خراسان رضوی این ظرفیت رشد را دارد که پذیرایی شایسته‌تری از مهمانان امام هشتم (ع) داشته باشد و به قطب مولد اقتصاد و تولید در کشور تبدیل شود.

مالیات، منبع ۹۷ درصد درآمد‌های استان

در ابتدای این دیدار، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی هم ضمن ارائه گزارشی از عملکرد نهاد‌های اقتصادی استان تصریح کرد: حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان درآمد‌های عمومی استان در سال جاری است که ۹۷ درصد این درآمد‌ها منحصر به درآمد‌های مالیاتی از ۹۸۲ هزار مؤدی مالیاتی است که به‌صورت حقیقی و حقوقی به خزانه دولت واریز می‌شود و بخش مازاد آن دوباره به استان بازمی‌گردد تا در پروژه‌های زیرساختی هزینه شود.

وی تأکید کرد: در هشت‌ماهه نخست امسال، بیش از ۸ هزار مجوز کسب‌وکار صادر شده که طیف وسیعی از فعالیت‌های اقتصادی خرد و کلان را در برمی‌گیرد. علاوه بر این، در خراسان رضوی بالغ بر ۱۰۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات به مردم اعطا شده که بخش محوری آن مربوط به وام ازدواج، کمک‌های حمایتی در بخش تولید و موضوع جوانی جمعیت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->