تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

بدرفتاری با نکونام دلیل شکایت استقلال از ذوب‌آهن

  • کد خبر: ۱۹۷۳۷۹
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۲
بدرفتاری با نکونام دلیل شکایت استقلال از ذوب‌آهن
باشگاه استقلال شکایتی را از باشگاه ذوب‌آهن اصفهان به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع داده که دلیل آن بدرفتاری با نکونام اعلام شده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز،  نزدیک به یک هفته از برگزاری بازی استقلال مقابل ذوب آهن می‌گذرد، اما همچنان اخبار و حواشی پیرامون این بازی تمامی ندارد. بعد از اینکه باشگاه ذوب‌اهن بابت رعایت نشدن سقف قرارداد توسط باشگاه استقلال شکایتی را به فدراسیون فوتبال فرستاد تا تنش‌های شکل گرفته میان دو باشگاه وارد فاز تازه‌ای شود، باشگاه استقلال نیز در اقدامی بازدارنده شکایتی را از باشگاه ذوب آهن به فدراسیون فوتبال ارجاع داه است.


باشگاه استقلال دلیل شکایت خود از ذوبی‌ها را این گونه بیان کرده است: در جریان بازی استقلال - ذوب‌آهن در هفته یازدهم لیگ‌برتر، به میزبانی باشگاه ذوب آهن در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و بدرفتاری عوامل برگزاری این بازی با جواد نکونام، سرمربی محترم باشگاه استقلال و دیگر اعضای تیم، باشگاه استقلال طی از باشگاه ذوب آهن و هیات فوتبال استان اصفهان به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کردیم.»

باشگاه استقلال در ادامه شکایت خود آورده: «عدم برقراری نظم و امنیت در داخل و خارج ورزشگاه قبل، حین و بعد از مسابقه، رفتار نامناسب میزبان، توهین به کادرفنی استقلال، تحریک تماشاگران منتسب به باشگاه ذوب آهن به فحاشی و اقدام به اعمال فشار به کادرفنی استقلال در جریان برگزاری مسابقه، دلایل اصلی شکایت باشگاه استقلال است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->