نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست
سرخط خبرها

الکترونیکی شدن کنترل سارقان

  • کد خبر: ۱۹۷۳۸۳
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
الکترونیکی شدن کنترل سارقان
فرمانده ‌انتظامی کل کشور با بیان اینکه درخواست توقف خودروهای شوتی در طول مدت‌ مشخص را ارائه کرده‌ایم، گفت: ‌پیشنهاد این درخواست ارائه شده و اگر تصویب شود نگرانی عمده مردم و حتی سیستم اقتصادی کشور در این خصوص به شدت کاهش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز سردار احمد رضا رادان ظهر امروز در سفر به چهارمحال و بختیاری در بدو ورود به فرودگاه شهرکرد در جمع خبرنگاران با انتقاد از جولان خودرو‌های شوتی در سطح جاده‌ها اظهار داشت: خودرو‌های شوتی در کنار رقم زدن تصادف‌های خطرناک در سطح جاده‌ها به دلیل سرعت بالا و سبقت‌های غیرمجاز، اقدام به تخلف راهنمایی و رانندگی می‌کنند و آرامش را از مردم در جاده‌ها گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه درخواست توقف این خودرو‌ها در طول مدت مشخص را صادر کرده‌ایم، افزود: پیشنهاد این درخواست ارائه شده و اگر تصویب شود نگرانی عمده مردم و حتی سیستم اقتصادی کشور در این خصوص به شدت کاهش می‌یابد؛ هرچند در زمان حاضر نیز با توجه به اختیاراتی که مجموعه نیروی انتظامی دارد نسبت به توقف خودرو‌های شوتی اقدام می‌کند.

فرمانده انتظامی کل کشور با تاکید مجدد بر برخورد قاطع و سخت با اراذل و اوباش، خطاب به آن‌ها گفت: آزموده را آزمودن خطا‌ست و اگر اراذل و اوباش بنایی دارند، می‌توانند آزمایش کنند و متوجه می‌شوند به حکم قانون به چه سرنوشتی دچار می‌شوند.

وی با بیان اینکه تکرار سرقت مردم را رنج می‌دهد، تاکید کرد: با هماهنگی‌هایی که با رییس قوه قضاییه شده بنا‌ست مجرمانی که تعدد سرقت داشتند مورد کنترل الکترونیکی قرار گیرند که امید می‌رود به این شکل در کاهش و جلوگیری از سرقت توفیقات خوبی داشته باشیم.

سردار رادان با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر اینکه طبق یک برنامه در برنامه هفتم توسعه، جان‌باختگان ناشی از تصادف‌ها و حوادث رانندگی باید ۵۰ درصد کاهش یابد، افزود: در برنامه مدون ارائه شده به رئیس‌جمهور، سهم هر دستگاه از جمله پلیس، اورژانس، جمعیت هلال احمر، وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه‌هایی که در حوزه ترافیک دخیلند، مشخص شده است؛ در این خصوص برنامه‌ای تدوین و تقدیم رئیس‌جمهور شد و خیلی از آن‌ها تصویب و قرار است ابلاغ شود.

وی با بیان اینکه سهم فراجا از این برنامه ۱۲ درصد است، تاکید کرد: امروز شتاب تصادفات را کاهش داده و به میزان سه درصد رسیده‌ایم و بناست تا پایان برنامه به ۱۲ درصد کاهش برسیم و امید می‌رود جبران سال ۱۴۰۲ و برنامه پنج سال در ۱۴۰۳ با الزامات انجام شود و بخش زیادی از این ناگواری‌ها در ذهن مردم جبران شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->