پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد!
سرخط خبرها

الکترونیکی شدن کنترل سارقان

  • کد خبر: ۱۹۷۳۸۳
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
الکترونیکی شدن کنترل سارقان
فرمانده ‌انتظامی کل کشور با بیان اینکه درخواست توقف خودروهای شوتی در طول مدت‌ مشخص را ارائه کرده‌ایم، گفت: ‌پیشنهاد این درخواست ارائه شده و اگر تصویب شود نگرانی عمده مردم و حتی سیستم اقتصادی کشور در این خصوص به شدت کاهش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز سردار احمد رضا رادان ظهر امروز در سفر به چهارمحال و بختیاری در بدو ورود به فرودگاه شهرکرد در جمع خبرنگاران با انتقاد از جولان خودرو‌های شوتی در سطح جاده‌ها اظهار داشت: خودرو‌های شوتی در کنار رقم زدن تصادف‌های خطرناک در سطح جاده‌ها به دلیل سرعت بالا و سبقت‌های غیرمجاز، اقدام به تخلف راهنمایی و رانندگی می‌کنند و آرامش را از مردم در جاده‌ها گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه درخواست توقف این خودرو‌ها در طول مدت مشخص را صادر کرده‌ایم، افزود: پیشنهاد این درخواست ارائه شده و اگر تصویب شود نگرانی عمده مردم و حتی سیستم اقتصادی کشور در این خصوص به شدت کاهش می‌یابد؛ هرچند در زمان حاضر نیز با توجه به اختیاراتی که مجموعه نیروی انتظامی دارد نسبت به توقف خودرو‌های شوتی اقدام می‌کند.

فرمانده انتظامی کل کشور با تاکید مجدد بر برخورد قاطع و سخت با اراذل و اوباش، خطاب به آن‌ها گفت: آزموده را آزمودن خطا‌ست و اگر اراذل و اوباش بنایی دارند، می‌توانند آزمایش کنند و متوجه می‌شوند به حکم قانون به چه سرنوشتی دچار می‌شوند.

وی با بیان اینکه تکرار سرقت مردم را رنج می‌دهد، تاکید کرد: با هماهنگی‌هایی که با رییس قوه قضاییه شده بنا‌ست مجرمانی که تعدد سرقت داشتند مورد کنترل الکترونیکی قرار گیرند که امید می‌رود به این شکل در کاهش و جلوگیری از سرقت توفیقات خوبی داشته باشیم.

سردار رادان با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر اینکه طبق یک برنامه در برنامه هفتم توسعه، جان‌باختگان ناشی از تصادف‌ها و حوادث رانندگی باید ۵۰ درصد کاهش یابد، افزود: در برنامه مدون ارائه شده به رئیس‌جمهور، سهم هر دستگاه از جمله پلیس، اورژانس، جمعیت هلال احمر، وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه‌هایی که در حوزه ترافیک دخیلند، مشخص شده است؛ در این خصوص برنامه‌ای تدوین و تقدیم رئیس‌جمهور شد و خیلی از آن‌ها تصویب و قرار است ابلاغ شود.

وی با بیان اینکه سهم فراجا از این برنامه ۱۲ درصد است، تاکید کرد: امروز شتاب تصادفات را کاهش داده و به میزان سه درصد رسیده‌ایم و بناست تا پایان برنامه به ۱۲ درصد کاهش برسیم و امید می‌رود جبران سال ۱۴۰۲ و برنامه پنج سال در ۱۴۰۳ با الزامات انجام شود و بخش زیادی از این ناگواری‌ها در ذهن مردم جبران شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->