عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ با دستور رئیس جمهور، اجرای ۵ طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام آغاز شد ویتکاف: نباید به ایران اجازه غنی‌سازی یا توسعه قابلیت هسته‌ای را داد
سرخط خبرها

روزنامه واشنگتن‌پست: بایدن از شروع دوباره جنگ در غزه حمایت می‌کند

  • کد خبر: ۱۹۷۵۶۸
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
روزنامه واشنگتن‌پست: بایدن از شروع دوباره جنگ در غزه حمایت می‌کند
روزنامه واشنگتن‌پست به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده در نهایت به حمایت از آغاز دوباره جنگ غزه و دستیابی رژیم صهیونیستی به هدفش برای از بین بردن حماس ادامه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشریه واشنگتن‌پست به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که تلاش‌های واشنگتن شامل فشار برای تمدید آتش‌بس با هدف آزادی اسیران صهیونیست است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا امروز (پنج‌شنبه) را در اراضی اشغالی فلسطین سپری می‌کند و در آنجا رهبران تل‌آویو را تحت فشار قرار خواهد داد تا در هنگام آغاز مرحله بعدی جنگ، حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی در غزه را به میزان قابل توجهی افزایش دهند و پس از پایان جنگ، طرح حکومتداری مورد علاقه آمریکا را برای کرانه باختری و غزه ترویج کنند.

این سفر که سومین سفر بلینکن به منطقه از هفتم اکتبر و زمان آغاز عملیات فلسطینی طوفان الاقصی از سمت حماس و به دنبال آن حملات بی‌امان تل‌آویو به غزه است، نشان‌دهنده روابط رو به رشد دولت بایدن با مقامات ارشد اسرائیل از زمان آغاز خصومت‌هاست.

آنچه به عنوان استراتژی «آغوش تنگ» و حمایت شدید بایدن آغاز شد، به راهبردی تبدیل شده است که در آن مقامات آمریکایی، که در داخل و در سطح بین‌المللی با واکنش فزاینده مواجه شده‌اند، از تاکتیک‌های اسرائیلی‌ها فاصله گرفته و رویکردی هدفمندتر در میدان جنگ را مورد تاکید قرار داده‌اند.

در حال حاضر، تلاش ایالات متحده شامل فشار برای تمدید وقفه جنگی است که از جمعه هفته گذشته (۲۴ نوامبر) آغاز شده تا امکان آزادی اسیران بیشتری که در اختیار حماس هستند، فراهم شود.

به گفته مقامات، گرچه بلینکن و دیگر مقامات آمریکایی در این منطقه، از جمله ویلیام برنز، مدیر سیا، از توقف طولانی‌تر جنگ دفاع کرده‌اند، دولت بایدن همچنان از ازسرگیری نهایی جنگ و هدف کلی رژیم صهیونیستی برای «برچیدن» حماس حمایت می‌کند.

بلینکن روز چهارشنبه در مقر ناتو در بروکسل، ساعاتی قبل از ورود به اراضی اشغالی به خبرنگاران گفته بود: «ما بر انجام هر کاری که می‌توانیم برای تمدید وقفه متمرکز خواهیم بود، تا گروگان‌های بیشتری را خارج و کمک‌های بشردوستانه بیشتری را وارد کنیم. واضح است، این چیزی است که ما می‌خواهیم و همچنین معتقدم این چیزی است که اسرائیل می‌خواهد.»

مقامات ایالات متحده و دیگران مایل هستند که دو طرف تمرکز مذاکرات خود را برای آزادی اسرایی که مرد یا نظامی هم هستند، گسترش دهند.

اما بلینکن و تیمش همچنین قصد دارند بر رژیم صهیونیستی «فشار سنگینی» وارد کنند تا هر زمان که جنگ را از سر می‌گیرند، تاکتیک‌های جنگی خود را تغییر دهند و از حملات بزرگی که دولت بایدن می‌گوید بسیاری از غیرنظامیان را به خطر انداخته، فاصله بگیرند. این موضوع برای هفته‌ها موضوع گفتگو‌های ایالات متحده با مقامات تل‌آویو بوده، اما با آماده شدن نظامیان صهیونیست برای هجوم به مناطق جنوبی غزه، جایی که بیشتر ۲ میلیون سکنه غزه برای در امان ماندن از جنگ در شمال غزه در آنجا جمع شده‌اند، این موضوع فوریت پیدا کرده است.

مقامات آمریکایی نگرانند که اگر رژیم صهیونیستی از همان تاکتیک‌هایی که در شمال غزه به کار برد، استفاده کند، تلفات غیرنظامیان وخیم‌تر هم خواهد شد. مقامات رژیم صهیونیستی پیام‌های متناقضی در مورد تمایل خودشان برای تغییر مسیر ارائه کرده‌اند و برخی می‌گویند که در مقابله با «یک تهدید فوری امنیتی»، نمی‌توانند اقدامات نیمه‌تمام انجام دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->