مستمری کمک‌هزینه لوازم بهداشتی دی ۱۴۰۳ معلولان واریز شد (۲۶ دی ۱۴۰۳) پرداخت کمک هزینه معیشت به افراد دارای معلولیت + جزئیات نگاهی به چالش‌های طرح تلفیق تحصیل دانش‌آموزان استثنائی در مدارس عادی به‌زودی مشکل هزینه سرویس مدارس استثنایی در مشهد حل می‌شود رشد و توسعه جامعه با مشارکت فراگیر معلولان قول ویژه رئیس جمهور به معلولان + فیلم سهم ناعادلانه معلولان از امکانات همگام با مناسب‌سازی محیط شهری برای معلولان همه ما ساکنان یک خیابانیم روایت اهالی آسایشگاه فیاض بخش که معلولیت مانع رسیدن به اهدافشان نیست | زندگی به توان امید لزوم مناسب‌سازی ۲۰۰۰ مکان در سند تحول مناسب‌سازی مشهد نامه‌ افراد دارای معلولیت به رئیس سازمان برنامه و بودجه ۱۳ هزار نفر متقاضی حق پرستاری در خراسان رضوی علت و معلول استخدام نصفه ونیمه معلولان وعده پیگیری اعتراض توان یابان که در آزمون استخدامی اخیر رد شده اند | صدای معلولان شنیده می‌شود؟ ۲۱‌هزار نابینا و کم‌بینا زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی درباره برخی بالا‌وپایین‌های زندگی نابینایان مشهد به بهانه روز عصای سفید | چشم نیمه‌باز شهر به مشکلات روشن‌دلان مناسب‌سازی‌نشدن مدارس خراسان رضوی، مانعی پیش پای معلولان مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود
سرخط خبرها

نظام حمایتی از سالمندان نیازمند تأمین منابع مالی است

  • کد خبر: ۱۹۷۶۰۶
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
نظام حمایتی از سالمندان نیازمند تأمین منابع مالی است
رئیس دبیرخانه سالمندان گفت: ما باید به فکر ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در امور سالمندی و تأمین منابع مالی پایدار برای نظام حمایتی از سالمندان باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مژگان رضازاده اظهار کرد: جمعیت سالمندی در ایران رو به صعود است و همین امر موجب نگرانی شده که نکند با گذشت زمان این روند با شیب تندی به مسیر خود ادامه دهد.پس باید دستگاه های ذی ربط فوری دست به اقدامات و تمهیدات لازم بزنند.

او در ادامه تصریح کرد: رشد سالمندی در کشورهای توسعه یافته به دلایل مختلفی بالا می‌رود به همین دلیل است که ایران هم جزو کشورهای توسعه یافته تلقی می‌شود زیرا با شتاب بیشتری به سمت قشر سالمندی حرکت می‌کند. نسل جوان باید شرایطی را برای استفاده از تجربیات سالمندان فراهم کنند تا به کمک آن ها بتوانند از تصمیمات و اقدامات لازم بهره ببرند. با  این کار می توانیم قشر سالمند را هم به زندگی امیدوار کنیم. 

رضازاده گفت: با ایجاد سند راهبردی می توانیم باعث ایجاد ارتقاء فرهنگی، اجتماعی، سلامت جسمانی، روانی و همچنین معنوی در سالمندان شویم. در واقع سند راهبردی یک چارچوبی برای هدایت سیاستگذاری‌ها، برنامه‌ها و فعالیت‌های آینده در امور سالمندان کشور تلقی می شود. ما باید به فکر ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در امور سالمندی و تأمین منابع مالی پایدار برای نظام حمایتی از سالمندان باشیم.

او تصریح کرد: شورای ملی سالمندان که با عضویت دستگاه‌های مختلف تشکیل شده باید به سمتی قدم بردارد که در آینده دارای قشر سالمند پویا و فعال باشیم. شهرداری و استانداری شهرهای مختلف باید هر چه سریع تر در راستای مناسب سازی شهر برای قشر سالمند اقدام کنند زیرا آن ها بتوانند مشارکت‌های مختلفی داشته باشند؛ اعم از مشارکت اجتماعی، منزلت، مشارکت مدنی و اشتغال، ارتباطات و اطلاعات.

رضازاده بیان کرد: این سند راهبردی طوری باید تدوین شود که بتوانیم همه ابعاد محیطی، رفاهی، اجتماعی، اقتصادی، سلامت و خدمات مرتبط با زندگی سالمندان را حمایت کنیم. البته در کشور ما طرح‌های مختلفی از جمله توجه به موضوع فرهنگ اکرام سالمندان، تقویت زیرساخت‌های بهداشتی غربالگری سالمندی، برنامه‌های آموزش‌های مراقبتی، برنامه‌های خود مراقبتی سالمندان و برنامه ریزی در جهت مناسب سازی شهری با هدف زندگی راحت تر برای جامعه سالمند و معلول، در دست انجام است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->