افزایش تعداد خانواده‌های مددجوی تحت پوشش بهزیستی به ۱.۵ میلیون خانواده آخرین آمارها از اقدامات سازمان بهزیستی کشور شهادت بی‌رحمانه جوان معلول فلسطینی به دست صهیونیست‌ها رعایت حقوق معلولان؛ چالش‌ها و فرصت‌ها حجم سرمایه صندوق حمایت از اشتغال معلولان پنج برابر شد کارنامه عملکرد ۳ ساله سازمان بهزیستی به مناسبت هفته بهزیستی؛ معلولان مغفول ماندند مستمری تیرماه معلولان واریز شد (۲۱ تیر ۱۴۰۳) پرداخت مستمری جدید کمک معیشت به معلولان، جانبازان و ایثارگران کشور + مبلغ و جزئیات توزیع و اهدای بیش‌از ۴ هزار بسته معیشتی و ارزاق عمومی به نیازمندان تحت پوشش بهزیستی خراسان‌رضوی برنامه‌های اوقات‌فراغت ویژه معلولان مشهدی با رویکرد اجتماعی‌درمانی اولین پیام تصویری مسعود پزشکیان برای معلولان | آیا رئیس جمهور منتخب حقوق معلولان را احیا خواهد کرد؟ + ویدئو رای اول نوجوان مشهدی دارای معلولیت در انتخابات ریاست جمهوری + فیلم کلاهبرداری میلیاردی از معلولان و سالمندان در استان سمنان شهروندان توان‌یاب مشهدی کجا می‌توانند رأی دهند؟ | اتخاذ تمهیدات لازم برای شعبات مناسب‌سازی‌شده اخذ رأی فرزندان شبه‌خانواده بهزیستی خراسان‌رضوی نایب‌قهرمان کشور شدند افزایش همکاری‌های توان‌بخشی و درمانی بهزیستی و جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی زنان دارای معلولیت و رنج مضاعف حضور گسترده معلولان پای صندوق‌های رای (۸ تیر ۱۴۰۳) + عکس شما از شنبه رئیس جمهور هستید یادی از عبدالله هنری؛ مردی که از معلولیت پل ساخت
سرخط خبرها

نظام حمایتی از سالمندان نیازمند تأمین منابع مالی است

  • کد خبر: ۱۹۷۶۰۶
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
نظام حمایتی از سالمندان نیازمند تأمین منابع مالی است
رئیس دبیرخانه سالمندان گفت: ما باید به فکر ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در امور سالمندی و تأمین منابع مالی پایدار برای نظام حمایتی از سالمندان باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مژگان رضازاده اظهار کرد: جمعیت سالمندی در ایران رو به صعود است و همین امر موجب نگرانی شده که نکند با گذشت زمان این روند با شیب تندی به مسیر خود ادامه دهد.پس باید دستگاه های ذی ربط فوری دست به اقدامات و تمهیدات لازم بزنند.

او در ادامه تصریح کرد: رشد سالمندی در کشورهای توسعه یافته به دلایل مختلفی بالا می‌رود به همین دلیل است که ایران هم جزو کشورهای توسعه یافته تلقی می‌شود زیرا با شتاب بیشتری به سمت قشر سالمندی حرکت می‌کند. نسل جوان باید شرایطی را برای استفاده از تجربیات سالمندان فراهم کنند تا به کمک آن ها بتوانند از تصمیمات و اقدامات لازم بهره ببرند. با  این کار می توانیم قشر سالمند را هم به زندگی امیدوار کنیم. 

رضازاده گفت: با ایجاد سند راهبردی می توانیم باعث ایجاد ارتقاء فرهنگی، اجتماعی، سلامت جسمانی، روانی و همچنین معنوی در سالمندان شویم. در واقع سند راهبردی یک چارچوبی برای هدایت سیاستگذاری‌ها، برنامه‌ها و فعالیت‌های آینده در امور سالمندان کشور تلقی می شود. ما باید به فکر ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در امور سالمندی و تأمین منابع مالی پایدار برای نظام حمایتی از سالمندان باشیم.

او تصریح کرد: شورای ملی سالمندان که با عضویت دستگاه‌های مختلف تشکیل شده باید به سمتی قدم بردارد که در آینده دارای قشر سالمند پویا و فعال باشیم. شهرداری و استانداری شهرهای مختلف باید هر چه سریع تر در راستای مناسب سازی شهر برای قشر سالمند اقدام کنند زیرا آن ها بتوانند مشارکت‌های مختلفی داشته باشند؛ اعم از مشارکت اجتماعی، منزلت، مشارکت مدنی و اشتغال، ارتباطات و اطلاعات.

رضازاده بیان کرد: این سند راهبردی طوری باید تدوین شود که بتوانیم همه ابعاد محیطی، رفاهی، اجتماعی، اقتصادی، سلامت و خدمات مرتبط با زندگی سالمندان را حمایت کنیم. البته در کشور ما طرح‌های مختلفی از جمله توجه به موضوع فرهنگ اکرام سالمندان، تقویت زیرساخت‌های بهداشتی غربالگری سالمندی، برنامه‌های آموزش‌های مراقبتی، برنامه‌های خود مراقبتی سالمندان و برنامه ریزی در جهت مناسب سازی شهری با هدف زندگی راحت تر برای جامعه سالمند و معلول، در دست انجام است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->