هلاکت ۲ صهیونیست در حمله موشکی ایران به ریشون لتسیون سفیر ایران در دیدار با مقام وزارت خارجه انگلیس خواستار محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی شد خبرگزاری تاس روسیه: بیش از ۱۵۰ هدف در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرار گرفتند نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم آنتونیو گوترش خواستار توقف حملات در منطقه شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سران ایتالیا و فرانسه با بن‌سلمان درباره ایران تلفنی صحبت کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل پیام رئیس شورای عالی استان‌ها در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات «وعده صادق۳» پدافند هوایی ایران دو جنگنده اسرائیلی F-35 را ساقط کرد | اسارت خلبان زن بقایی: طرف مقابل کاری کرد که گفتگو بی معنا شد
سرخط خبرها

آسوشیتدپرس: ۶ میلیارد دلار دارایی آزادشده ایران در قطر مسدود نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۹۷۶۹۱
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷
آسوشیتدپرس: ۶ میلیارد دلار دارایی آزادشده ایران در قطر مسدود نمی‌شود
در حالی که مجلس نمایندگان آمریکا طرحی نمادین را برای حمایت از رژیم صهیونیستی مبنی بر بلوکه کردن ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های بلوکه شده ایران را تصویب کرده، اما خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت که جلوگیری از دسترسی ایران به این منابع در قطر، بسیار بعید است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجلس نمایندگان آمریکا در اقدامی نمادین در حمایت از رژیم صهیونیستی، طرحی را تصویب کرد که دسترسی ایران به ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های آزادشده این کشور در کره‌جنوبی که به قطر منتقل شده، را محدود می‌کند.

این طرح جمهوری خواهان با هدف روحیه دادن به رژیم صهیونیستی در شرایط شکست از مقاومت فلسطین در پی عملیات طوفان الاقصی مطرح شده است.

جمهوری خواهان کنگره آمریکا، دولت دموکرات حاکم بر این کشور را متهم کرده‌اند که با فراهم کردن دسترسی ایران به دارایی‌هایش، به محور مقاومت کمک کرده است.

طرح جمهوری خواهان برای محدود کردن دسترسی ایران به ۶ میلیارد دلار از دارایی‌هایش روز پنج شنبه به وقت محلی با ۳۰۷ رای در مقابل ۱۱۹ رای، تصویب شد.

جمهوری‌خواهان کنگره آمریکا در حالی خواهان مسدود کردن ۶ میلیارد دلار دارایی‌های ایران در قطر هستند که دولت «جو بایدن» اعلام کرده که این دارایی‌ها قرار است توسط ایران فقط صرف نیاز‌های بشردوستانه شود.

آسوشیتدپرس پیش بینی کرد که مجلس سنای آمریکا که دموکرات‌ها در آن اکثریت دارند، طرح جمهوری خواهان برای مسدود کردن دارایی‌های ایران را رد کند.

مقامات ارشد ایران همواره تاکید کرده‌اند که دارایی‌های جمهوری اسلامی در قطر قابل مسدود شدن نیستند و انسداد آن‌ها از کنترل دولت‌های خارجی از جمله آمریکا خارج است.

پیشتر و در پاسخ به ادعا‌های رسانه‌های غربی-عبری، نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل متحد در خصوص تصمیم آمریکا برای بلوکه کردن ۶ میلیارد دلار پول آزاد شده ایران در قطر گفته بود: ما این موضوع رادر چارچوب سیاست داخلی آمریکا و دعوا‌های سیاسی گروه رقیب می‌دانیم و این گزارش‌ها را غیر معتبر و به دور از واقعیت تلقی می‌کنیم. این رویایی است که تعبیر نمی‌شود.

نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران افزود: مقامات کنگره و دولت آمریکا همگی کاملا آگاه هستند که نمی‌توانند از توافق عقب نشینی کنند. این پول حقا متعلق به مردم ایران است که دولت جمهوری اسلامی ایران از آن برای تسهیل همه نیاز‌های ضروری و غیر تحریمی ایرانیان استفاده خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->