بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال ۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید
سرخط خبرها

یارانه این سه دهک به تدریج حذف می‌شود (۱۰ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۷۶۹۴
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
یارانه این سه دهک به تدریج حذف می‌شود (۱۰ آذر ۱۴۰۲)
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: سه دهک اول که درآمد‌های بالاتر دارند به‌تدریج یارانه آن‌ها قطع شده و یارانه به تعداد کمتر و به نیازمندان واقعی داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، داود منظور در دیدار با آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید با بیان اینکه ۸۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد شده اظهار داشت: این میزان ایجاد اشتغال باعث شده بیکاری در کشور به طور بی‌سابقه پایین آمده و به حدود ۸ درصد برسد این درحالی‌است که در ابتدای دولت نرخ بیکاری حدود ۱۱ درصد بود.

وی ادامه داد: اکنون نرخ بیکاری در بسیاری از استان‌ها بین ۶ تا ۷ درصد است؛ گرچه در برخی استان‌ها مانند ایلام، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان نرخ بیکاری بالاتر است.

وی بیان کرد: آیت الله رئیسی اعتقاد دارد مشکلات مردم را در موضوع معیشت و اقتصاد خانواده‌ها هر چه زودتر ساماندهی کند و گلایه‌هایی که نسبت به قیمت‌ها و معیشت مردم وجود دارد دغدغه اصلی دولت است.

منظور افزود: در سال‌جاری طرح کالابرگ را شروع کردیم و که در این طرح، به گروه‌های کم‌درآمد کمک شده‌است تا ۱۱ قلم کالای اصلی از جمله لبنیات و پروتئینی را به صورت کالابرگ با همان قیمت‌های سال گذشته از محل یارانه‌ها خریداری کنند.

آخرین اخبار از طرح کالابرگ

وی ادامه داد: در ابتدا مردم خیلی در مورد طرح کالابرگ آگاه نبودند، اما در دو سه ماه گدشته اقبال آنان نسبت به کالابرگ بیشتر شده‌است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ابراز داشت: در مرحله بعدی طرح کالابرگ در ارتباط با جهیزیه برای خانواده‌های کم‌در آمد از محل هدفمندی یارانه‌ها اقدام خواهد شد و بنابراین سه دهک اول که درآمد‌های بالاتر دارند به تدریج یارانه آن‌ها قطع شده و یارانه به تعداد کمتر و به نیازمندان واقعی داده شود.

وی افزود: ۷۹ میلیون نفر در کشور یارانه می‌گیرند که همه مستحق دریافت یارانه نیستند و یکی از سیاست‌های کشور این است که یارانه به سمت افراد کم‌درآمدتر برود.

منظور با اشاره برنامه دولت برای کاهش تورم گفت: از ابتدای امسال دولت تلاش کرده که تورم را کاهش دهد و این امر نتیجه داده‌است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: در چهار ماه گذشته نرخ تورم ماهانه کشور کاهش یافته‌است و تلاش داریم نرخ تورم هر ماه تا پایان سال حدود یک و نیم درصد دیگر نیز کاهش یابد.

وی گفت: سیاست رئیس جمهور این است که نرخ ارز را تثبیت کنیم، قیمت‌ها ثابت باشد و گروه‌های کم در آمد جامعه به روش‌های مختلف مورد حمایت قرار گیرند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->