بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه
سرخط خبرها

یارانه این سه دهک به تدریج حذف می‌شود (۱۰ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۷۶۹۴
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
یارانه این سه دهک به تدریج حذف می‌شود (۱۰ آذر ۱۴۰۲)
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: سه دهک اول که درآمد‌های بالاتر دارند به‌تدریج یارانه آن‌ها قطع شده و یارانه به تعداد کمتر و به نیازمندان واقعی داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، داود منظور در دیدار با آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید با بیان اینکه ۸۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد شده اظهار داشت: این میزان ایجاد اشتغال باعث شده بیکاری در کشور به طور بی‌سابقه پایین آمده و به حدود ۸ درصد برسد این درحالی‌است که در ابتدای دولت نرخ بیکاری حدود ۱۱ درصد بود.

وی ادامه داد: اکنون نرخ بیکاری در بسیاری از استان‌ها بین ۶ تا ۷ درصد است؛ گرچه در برخی استان‌ها مانند ایلام، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان نرخ بیکاری بالاتر است.

وی بیان کرد: آیت الله رئیسی اعتقاد دارد مشکلات مردم را در موضوع معیشت و اقتصاد خانواده‌ها هر چه زودتر ساماندهی کند و گلایه‌هایی که نسبت به قیمت‌ها و معیشت مردم وجود دارد دغدغه اصلی دولت است.

منظور افزود: در سال‌جاری طرح کالابرگ را شروع کردیم و که در این طرح، به گروه‌های کم‌درآمد کمک شده‌است تا ۱۱ قلم کالای اصلی از جمله لبنیات و پروتئینی را به صورت کالابرگ با همان قیمت‌های سال گذشته از محل یارانه‌ها خریداری کنند.

آخرین اخبار از طرح کالابرگ

وی ادامه داد: در ابتدا مردم خیلی در مورد طرح کالابرگ آگاه نبودند، اما در دو سه ماه گدشته اقبال آنان نسبت به کالابرگ بیشتر شده‌است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ابراز داشت: در مرحله بعدی طرح کالابرگ در ارتباط با جهیزیه برای خانواده‌های کم‌در آمد از محل هدفمندی یارانه‌ها اقدام خواهد شد و بنابراین سه دهک اول که درآمد‌های بالاتر دارند به تدریج یارانه آن‌ها قطع شده و یارانه به تعداد کمتر و به نیازمندان واقعی داده شود.

وی افزود: ۷۹ میلیون نفر در کشور یارانه می‌گیرند که همه مستحق دریافت یارانه نیستند و یکی از سیاست‌های کشور این است که یارانه به سمت افراد کم‌درآمدتر برود.

منظور با اشاره برنامه دولت برای کاهش تورم گفت: از ابتدای امسال دولت تلاش کرده که تورم را کاهش دهد و این امر نتیجه داده‌است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: در چهار ماه گذشته نرخ تورم ماهانه کشور کاهش یافته‌است و تلاش داریم نرخ تورم هر ماه تا پایان سال حدود یک و نیم درصد دیگر نیز کاهش یابد.

وی گفت: سیاست رئیس جمهور این است که نرخ ارز را تثبیت کنیم، قیمت‌ها ثابت باشد و گروه‌های کم در آمد جامعه به روش‌های مختلف مورد حمایت قرار گیرند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->