۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

استارت مصدومان پرسپولیس برای بازی را الدحیل

  • کد خبر: ۱۹۷۷۵۶
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۵
استارت مصدومان پرسپولیس برای بازی را الدحیل
مصدومان پرسپولیس به تمرینات گروهی این تیم برگشتند.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس بعداز بازی با النصر خیلی امیدوار است که یک نتیجه خوب مقابل الدحیل کسب کرده و با 11 امتیاز راهی مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان باشد. در این میان یکی از نگرانی های یحیی گل محمدی مصدومیت سه بازیکن تیمش بود که آنها از امروز برای بازی با الدحیل استارت زدند.

در واقع کادر پزشکی پرسپولیس خبر از رفع مصدومیت امید عالیشاه، محمد عمری و میلا سرلک داد. البته سرخپوشان برای این بازی حساس مرتضی پورعلی گنجی، یاسین سلمانی  وحید امیری را همچنان در اختیار نخواهند داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->