تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه | واردات سالانه ۵۵ میلیارد متر مکعب گاز از مسیر آذربایجان توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران | مردم منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند قیمت جدید طلای ۱۸ عیار در ( ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) | قیمت طلا ۳۶۴ هزار تومان تغییر کرد قیمت طلا باز هم ریخت | قیمت جدید طلا امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی: لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی
سرخط خبرها

صنعت بیمه قریب به ۳۰۰ هزارمیلیاردتومان ریسک در کشور را پوشش می‌دهد

  • کد خبر: ۱۹۷۸۴۴
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
صنعت بیمه قریب به ۳۰۰ هزارمیلیاردتومان ریسک در کشور را پوشش می‌دهد
قائم مقام بیمه مرکزی گفت: صنعت بیمه سالانه قریب به ۳۰۰ هزارمیلیاردتومان ریسک در کشور را پوشش می‌دهد که حق بیمه یک‌هزارم تعهدات است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، مجید مشعلچی در مراسم تقدیر از نخبگان صنعت بیمه که امروز، ۱۱ آذرماه در مشهد برگزار شد، تصریح کرد: اگر به برنامه‌های هفتگانه و پنج‌ساله دولت‌های متفاوت نگاه کنید می‌بینید ‌چه ظلم و بی‌توجهی‌ای به صنعت بیمه شده است که نشان‌دهنده بی‌توجهی مسئولان وقت است.

وی گفت: کدام مسئول ما می‌داند که صنعت بیمه سالانه قریب به ۳۰۰ هزارمیلیاردتومان ریسک در ‌کشور را پوشش می‌دهد که این حق بیمه یک‌هزارم تعهدات است. در صنعت بیمه هرچه سازمان‌های بیمه‌گر پایه ناکارآمدتر، کم‌اثرتر و‌ گاهاً بی‌اثر می‌شوند بار درمان به دوش بیمه تکمیلی می‌افتد، در قانون این موضوع وجود دارد که ۳۰درصد هزینه سرپایی و ۱۰درصد هزینه بستری را باید بیمه‌های پایه پرداخت کنند که این‌گونه نیست و اجرا نمی‌شود.

قائم‌مقام بیمه مرکزی افزود: ما ۲۴میلیون نفر را بیمه تکمیلی کردیم و سرانه‌ای که از آن‌ها دریافت می‌کنیم معادل ۳۵درصد پرتفوی ما در درمان و ۴۲درصد خسارت‌های ما در حوزه درمان است. ما سال گذشته حتی ۵۰همت حق بیمه دریافت نکردیم اما ۷۵ همت خسارت دادیم.

مشعلچی افزود: حدود ۲۵میلیون نفر حق بیمه شخص ثالث در کشور داریم، امسال ۵۰درصد به مبلغ دیه اضافه شد، ما چون از جنس مردم بودیم ۳۰درصد حق بیمه دیه اضافه نکردیم و این از جمله خدماتی است که بیمه به کشور ارائه می‌دهد اما قدردانی نمی‌شود.

به گفته وی، ۲۵درصد پرتقوی ما ثالث و ۲۹درصد از خسارت ما هم ثالث است. ۷۰درصد پرتفوی ما ثالث و درمان است و ۸۰درصد خسارت‌های ما درمان و ثالث است. این درحالی است که این دو بیمه اجتماعی و عمومی است.

وی افزود: ما پیش‌بینی کردیم در بخش صدور و خسارت حدود ۷۰ میلیون پرونده در سال تشکیل دهیم که در این پرونده‌ها محاسبات دقیق لحاظ شده اما این اقدامات برای مسئولان کشوری دیده نمی‌شود.

این مقام مسئول یادآورشد: در بحث خودرو متعارف که در حوزه بیمه مطرح است از مجلس تقاضا کردیم که موضوع حل شود و نیاز به اصلاح قوانین دارد.

وی گفت: در  بحث حاکمیت داده‌ها در گرفتن داده‌های قانونی که نقش مهمی در صنعت بیمه دارد مشکل داریم و دستگاه‌های اجرایی در این زمینه موفق عمل نمی‌کند.

به گفته این قائم‌مقام در بیمه مرکزی، از سال ۱۳۸۴، ده‌درصد از حق بیمه تولیدی شخص ثالث به وزارت بهداشت پرداخت می‌شود که مصدومان بدون چون و چرا مراحل درمان را انجام دهند. این مبلغ از سال ۸۴ سال تا الان چیزی حدود ۲۵ همت شده که این رقم اگر در دست خود صنعت بیمه بود می‌توانستیم حدود ۲۵ بیمارستان در این مدت احداث کنیم که تعداد فوتی‌ها کم شود.

به گفته مشعلچی، در کشور از ابتدای سال تا الان ۱۲هزار کشته بر اثر تصادفات داریم که این تعداد بیش از ۷۰درصد شهدای ما در دفاع مقدس بوده است. بیش از ۸۰۰ نقطه حادثه‌خیز داریم اما تا دلتان بخواهد عوارض‌بگیر از صنعت بیمه داریم.

به گفته وی، استان خراسان رضوی به لحاظ ظرفیت و شبکه فروش و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد باید کمک کند مسئولان بالادستی و رده بالا متوجه این صنعت بشوند.

مشعلچی افزود: یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی در دنیا مربوط به بیمه است یعنی کشورهایی که ضریب نفوذ بیمه در آن بالاست ضریب توسعه‌یافتگی اجتماعی‌شان نیز بالاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->