کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت
سرخط خبرها

عملیات ساخت یک بوستان ۶ هکتاری در حاشیه شهر مشهد به زودی کلید می‌خورد

  • کد خبر: ۱۹۷۹۷۹
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳
عملیات ساخت یک بوستان ۶ هکتاری در حاشیه شهر مشهد به زودی کلید می‌خورد
با تعیین تکلیف اراضی بجمهن در منطقه ۵ شهرداری، عملیات ساخت یک بوستان ۶ هکتاری در این زمین‌ها با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار به زودی آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز بر اساس اعداد و ارقامی که شهرداری منتشرکرده است، سرانه فضای‌سبز شهر برای هر نفر چیزی بیش از ۱۹ مترمربع است و مشهد از این نظر در مقایسه با دیگر شهر‌ها و کلان‌شهر‌های کشور اوضاع‌واحوال بهتری دارد. با این همه، سرانۀ فضای سبز در حاشیه شهر مشهد چندان مناسب نیست و سهم مردم ساکن این مناطق از فضا‌های سبز و پارک‌ها تقریبا کمتر از بقیه شهر است.

به همین دلیل بخش زیادی از پروژه‌های فضای‌سبز شهرداری، با همه مشکلاتی که تأمین زمین در حاشیه شهر مشهد دارد، در این محلات اجرایی می‌شود؛ از اعتبار صد‌میلیارد‌تومانی اجرای انواع و اقسام پارک‌های خطی در جریان پروژه‌های زودبازده گرفته تا ساخت پارک ۵هکتاری اردیبهشت در سال ۱۴۰۰ و بوستان ۷۳هکتاری کرامت در سال جاری. حالا قرار است پس از سال‌ها اراضی موسوم به بجمهن در منطقه ۵ شهرداری، با ساخت پارک موضوعی شش هکتاری در این منطقه کم‌برخوردار از بلاتکلیفی خارج شود.

بوستان ۶ هکتاری در منطقه کم‌برخوردار

مدیرکل بهبود محیط‌زیست شهری شهرداری مشهد در گفتگو با خبرنگار شهرآرا جزئیات بیشتری از ساخت این بوستان شش‌هکتاری در حاشیه شهر مشهد ارائه کرد و در این باره گفت: سرانه فضای سبز در مناطق کم‌برخوردار مناسب نیست و باید سطح رفاهی این مناطق بیشتر از قبل ارتقا پیدا کند. پروژه ساخت بوستان بُجمهن هم یکی از شاخص‌ترین پروژه‌های فضای سبز در منطقه ۵ است که حدود شش‌هکتار مساحت دارد و سرانه فضای‌سبز منطقه را تا حد زیادی بالا می‌برد و دسترسی مردم ساکن در حاشیه شهر را به یک بوستان مناسب و استاندارد فراهم می‌کند.

حامد فیض‌الهی ادامه داد: اعتباری که برای این پروژه مهم در نظرگرفته شده است؛ ۵۰ میلیارد تومان است و هم‌اکنون در مرحله انعقاد قرارداد با پیمانکار قرار دارد که به محض نهایی شدن این قرارداد، کار ساخت‌وساز این بوستان شش هکتاری آغاز خواهد شد.

۸۶ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه فضای سبز منطقه ۵

فیض‌الهی با تأکید بر اجرای هجده پروژه عمرانی فضای‌سبز دیگر در منطقه ۵ شهرداری افزود: علاوه بر بوستان بجمهن، ۸۶ میلیاردتومان اعتبار برای توسعه و بازپیرایی فضا‌های سبز این منطقه اختصاص داده شده است که صرف ساخت فاز سوم بوستان مفتح‌شرقی، اجرای شبکه جداسازی انتقال آب، بازپیرایی بوستان رستگارمقدم، ساخت مخزن بولوار شهید آوینی و... خواهد شد.

تعیین تکلیف اراضی رها شده بجمهن

سرپرست شهرداری منطقه ۵ نیز در ادامه از پایان بلاتکلیفی اراضی موسوم به بُجمِهِن با ساخت یک بوستان شش هکتاری صحبت کرد و توضیح داد: این اراضی بزرگ مقیاس جزو زمین‌های رها‌شده منطقه بود و در این سال‌ها به دلیل برخی مشکلات، شهرداری نتوانسته بود که با مالکان سازمانی و شخصی این زمین‌ها برای تملک به توافق برسد که در سال جاری سرانجام تملک زمین‌های بجمهن تکمیل شد؛ کاربری این زمین در همه طرح‌های شهرسازی فضای سبز تعریف شده است و پس از اینکه زمین‌ها در اختیار شهرداری قرار گرفت، کار ساخت‌وساز بوستان شش‌هکتاری آغاز شد.

بهره‌برداری از فاز نخست بوستان تا مردادماه آینده

حسن صالحی‌مفرد با اشاره به اجرای فاز نخست ساخت بوستان شش هکتاری بجمهن در روز‌های آینده تصریح کرد: اعتباری که برای ساخت این بوستان درنظرگرفته شده است؛ ۵۰ میلیارد‌تومان است و در فاز اول آن رینگ سلامت بوستان با دو مسیر پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری به عرض ۳ و ۵ متر و مخزن ۲۰۰ مترمکعبی آن ساخته خواهد شد و در فاز‌های بعدی بخش‌های دیگر بوستان مثل زمین‌های ورزشی، زمین‌های بازی و... اجرایی می‌شود.

همچنین وی ادامه داد: در فاز اول ساخت‌وساز این بوستان تقریبا ۱۷ هزار گونه درخت مثل نارون، توت و بلوط ایرانی در اطراف رینگ‌های سلامت کاشته خواهد شد. وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریز‌ی‌هایی که انجام شده، فاز اول بوستان بجمهن مرداد ماه ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->