حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: پاسداری از مردم‌سالاری، مهم‌ترین مسئولیت نیروی انتظامی | جمهوریت، زیربنای انقلاب اسلامی است

  • کد خبر: ۱۹۸۰۹۳
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵
آیت‌الله علم‌الهدی: پاسداری از مردم‌سالاری، مهم‌ترین مسئولیت نیروی انتظامی | جمهوریت، زیربنای انقلاب اسلامی است
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: این نظام مردمی، پاسداری خاص می‌خواهد. اگرچه با حصن و حصار محکم حاکمیت الله، هیچ‌کس نمی‌تواند به این نظام نفوذ و در تصمیمات برخاسته از اراده ولایت دخالت کند اما مهم است بصیرت مردم و درایت عوامل دخیل، محافظت کاملی برای اصل جمهوریت در این نظام فراهم کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در چهارمین وبینار سراسری اقشار اثرگذار مردم با موضوع انتخابات که ظهر امروز به میزبانی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی برگزار شد، جمهوریت و مردم‌سالاری را یکی از محوری‌ترین موضوعاتی دانست که اساس و زیربنای انقلاب اسلامی را تشکیل می‌دهد و گفت: در پنج نقطه از قرآن کریم، ذات اقدس پروردگار تأکید می‌کند که «لا حُکْمَ إلاّ للهِ» یعنی حاکمیت از آن خداست. با این حال، با حفظ حاکمیت الله این مردم هستند که باید امور خود را اداره کنند و حاکمیتی در راستای تحقق خواست و دین خدا تشکیل بدهند.

وی افزود: خدایی که اساس حاکمیت و ولایت به او مربوط است، همان خدا مردم را مأمور کرده خودشان امور خود را اداره کنند. مصداق بارز تبیین این موضوع نیز حدیث مشهور نبی مکرم اسلام(ص) است که فرمود «مَنْ أَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِأُمورِ الْمُسْلمینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ» یعنی هرکس امور خود را مدیریت کند درحالی که به چالش‌های مسلمانان بی‌تفاوت باشد، مسلمان نیست و بنابراین، این‌طور نمی‌شود کسی مداومت بر نماز و روزه و اعمال عبادی داشته باشد، اما با خود بگوید من به کار جامعه اسلامی کاری ندارم. رسول خدا(ص) این فرد را غیرمسلمان می‌داند یعنی فردی که شاید به همه امور عبادی و فردی دین هم پایبند بوده، اما بی‌تفاوتی او نسبت به احکام اجتماعی، حتی او را از حیطه مسلمانی خارج می‌کند.

مشارکت در انتخابات یک تکلیف شرعی است

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در انتخابات به‌عنوان یک تکلیف شرعی خاطرنشان کرد: در همه اندیشه‌های فرآوری‌شده لیبرال دموکراسی، مشارکت در انتخابات به‌عنوان حق مردم تعریف می‌شود که انسان‌ها می‌توانند در آن شرکت بکنند یا نکنند، اما در نظام اسلامی، رأی دادن یک حق منبعث از تکلیف و حقی است که مردم مکلف به مشارکت در آن هستند.

وی ادامه داد: مردم باید مشارکت و دخالت داشته باشند. انقلاب اسلامی شرایطی را فراهم کرده که نه‌فقط در اعلام نظر بلکه حتی در امور اجرایی هم مردم بتوانند اعمال‌نظر و سلیقه کنند. این موضوع در بسیاری از نظام‌های حاکمیتی جهان وجود ندارد و معدود حکومت‌هایی که چنین آزادی عملی به مردم خود داده‌اند، خود را مهد دموکراسی و تمدن معرفی می‌کنند.

باید از جمهوریت نظام پاسداری شود

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در این شرایط، این نظام مردمی، پاسداری خاص می‌خواهد. اگرچه با حصن و حصار محکم حاکمیت الله، هیچ‌کس نمی‌تواند به این نظام نفوذ و در تصمیمات برخاسته از اراده ولایت دخالت کند و مسئله رهبری، یک موضوع مؤید از طرف حضرت بقیة‌الله الاعظم(عج) است، اما مهم است بصیرت مردم و درایت عوامل دخیل، محافظت کاملی برای اصل جمهوریت در این نظام فراهم کند.

وی تأکید کرد: اگر قرار باشد شما یک مبلغ ناچیز را به فردی بسپارید که آن را مثلاً به بانک ببرد، اولاً جست‌وجو می‌کنید که این را به فرد صالحی بسپارید و دوماً خودتان هم اگر بتوانید در این مأموریت به او کمک کنید، همه کار می‌کنید تا امانت به‌سلامت به مقصد برسد. این را بدانید وجود مقدس امام زمان(عج) همه امت را به ولی فقیه سپرده است و هر دو موضوع اینجا نیز صدق می‌کند؛ به این معنا که حضرت تدبیر می‌کند تا شایسته‌ترین فرد، عهده‌دار امور شود و در مأموریت رهبری جامعه تا زمینه‌سازی برای ظهور، خود حضرت مؤید ولی فقیه است.

امام‌جمعه مشهد با بیان اینکه پاسداری از مردم‌سالاری، مهم‌ترین مسئولیت نیروی انتظامی است، گفت: اگر حدود و شرایطی در قانون تعیین‌شده تا سن رأی برای رأی‌دهندگان یا دستورالعمل خاص برای سنجش صلاحیت نامزد‌ها در دستورکار قرار بگیرد، دلیلش این است که جمهوریت نظام با خلوص کامل مردمی تعیین شود و هیچ جریان نفاق و معاندی نتواند در ساختار سیاسی کشور نفوذ کند.

عزت ملت ایران، مرهون مجاهدت فراجا

وی بیان کرد: به‌موازات این، عزیزان ما در نیروی انتظامی، مسئولیت پاسداری از مردم‌سالاری را بر عهده دارند. شما بزرگوارانی که در نهاد مقدس فراجا با همه توان و در ابعاد مختلف مشغول فعالیت هستید، باید به این نکته توجه داشته باشید که خدمات شما در یک بخش عمده و محوری مربوط به حوزه‌های مردمی است و به‌عنوان مصداق عینی و عملی خدمت به مردم تعریف می‌شود، اما بخش دیگری از خدمات مجاهدانه شما به‌صورت مستقیم نافع برای اصل نظام است، زیرا دوام و قوام هر نظام حاکمیتی به تأمین امنیت آن بستگی دارد و در ایران اسلامی هم با حاکمیت نایب برحق امام زمان(عج) این خدمت با هیچ عمل خیر دیگری قابل‌مقایسه نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: عزت امروز ملّت شریف ایران مرهون همین مجاهدت‌هایی است که عاملان تأمین نظم و امنیت در فراجا از خود نشان می‌دهند. اینکه همه دشمنان به وحشت افتاده‌اند و متمرکز بر اسلام‌زدایی هستند تا از پیشرفت دین خدا جلوگیری کنند، به برکت همین فداکاری است تا سپاه امام زمان(عج) پیش از ظهور حضرت تشکیل می‌شود و زمینه را برای تشریف‌فرمایی ولی خدا فراهم کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->