پیش بینی قیمت ارز و دلار (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) معامله ۸۳.۶ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران افزایش حقوق فروردین ۱۴۰۴ به حساب بازنشستگان نشست (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون تامین مالی اتاق ایران: باید حرمت اموال بخش خصوصی رعایت شود گزارش صندوق بین المللی پول| ایران دومین اقتصاد برتر غرب آسیا+جزئیات رسیدگی به شرکت‌های فروش آنلاین طلا روی میز فرمانداری| مشهد، میزبان بیشترین تعداد بانوان طلافروش در کشور نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر مشهد آغاز شد| رونمایی از نخستین شمش طلا و نقره ضدجعل بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | چانگان، یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت نسبی قیمت‌ها شیر خام گران شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت لبنیات افزایش می‌یابد؟ اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز آغاز فروش اقساطی ۳ محصول کرمان موتور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات جابه‌جایی پول از بزرگان بورسی به کوچک‌تر‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به کانال ۸۱ هزار تومان رسید فهرست اقلام مشمول نرخ ارز ترجیحی مشخص شد رشد بی سابقه ۱۳.۶ درصدی تقاضای مصرف برق کشور قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی ۱۵ هزار تومان چه تعداد هواپیمای فعال در کشور داریم؟ ترخیص سریع‌تر مواد اولیه برای رشد تولید علت لغو برخی از قطار‌های مسافربری مشهد-سرخس در اردیبهشت ماه چیست؟ قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد فرصت‌سوزی در خراسان رضوی با بی‌توجهی به مولدسازی | خواب ۳۱ همت سرمایه در املاک مازاد ورود دوباره خودرو به بورس کالا قوت گرفت دود حادثه بندرعباس در چشم اقتصاد خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از تأثیرات حادثه بندر شهید رجایی بر صنایع استان آغاز خرید تضمینی پیاز از کشاورزان ویدئو | بازگشت قیمت طلا و سکه به روند کاهشی
سرخط خبرها

بازار خودرو در انتظار آرامش و ثبات

  • کد خبر: ۱۹۸۲۰۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۳
بازار خودرو در انتظار آرامش و ثبات
نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن گفت: با توجه به ثبات ایجادشده در بازار ارز می‌توان انتظار داشت با سیاست‌گذاری و مدیریت درست، آرامش و ثبات به بازار خودرو نیز برگردد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی عسگری اظهار کرد: در چند ماه اخیر یک وضعیت ناهماهنگ بین دستگاه‌های مختلف در موضوع خودرو وجود داشته که باعث بروز مشکلاتی شده است. به تعبیری خودرو تبدیل به گوشت قربانی شده که هر کسی آن را به سمت خود می‌کشد و فقط نگاه جزیره‌ای و سازمانی خود را در این موضوع می‌بیند.

وی توضیح داد: یک ضلعی از دولت در بحث نحوه فروش خودرو نظر می‌دهد. دیگری می‌گوید که باید شرکت‌های خودروسازی مستقل شوند و یا این‌که نظری مطرح شده که باید خودرو در بورس عرضه شود. بعد یک مرتبه دیدگاه دیگری بیان می‌شود که باید شورای رقابت قیمت‌گذاری کند و یا این‌که خودروسازان مستقیم محصولات خود را عرضه کرده و حتی در سامانه فروش متمرکز این کار را انجام دهند؛ در بحث واردات خودرو هم چنین وضعیتی را می‌بینیم به طوری که سازمان استاندارد نظراتی می‌دهد که وزارت صنعت، معدن و تجارت نمی‌پذیرد، بانک مرکزی هم ملاحظاتی درباره تامین ارز دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دولت باید نظرات تخصصی را به یکدیگر نزدیک کرده و آن‌ها را به خروجی واحد برساند تا در نهایت شاهد سیاست‌گذاری مشخص و وحدت رویه در اجرا باشیم. وضعیت به گونه‌ای است که مردم بلاتکلیف هستند و نمی‌دانند در بحث واردات خودرو آخر چه می‌شود و چقدر در بازار اثر می‌گذارد؟

عسگری با بیان این‌که واردات خودروی نو به صورت قطره چکانی شروع شده است، گفت: با این وضعیت و واردات خودرو با قیمت‌های بالا طبیعتا دردی از مردم به خصوص قشر متوسط دوا نمی‌شود، انتظار می‌رود دولت به وحدت رویه‌ای برسد تا همه اضلاع به نقطه مشترکی برسند و از دولت درباره بحث خودرو یک صدا بشنویم و همه هم پای آن بایستند.

نایب رئیس کمیسیون صنایع درباره اقدامات این کمیسیون تصریح کرد: کمیسیون صنایع برای این‌که نزدیکی فکری به وجود آورد چندین جلسه با تمام بازیگران دولتی و غیردولتی همچون بانک مرکزی، خودروسازان، سازمان استاندارد و قطعه سازان برگزار کرد تا بتوانند نگاه و سیاست گذاری واحدی در دولت ایجاد کنند.

وی تاکید کرد: در صورتی که سیاست گذاری‌ها به درستی اجرا شود این دور از ذهن نیست که در آینده بازار خودرو به ثبات برسد البته در این بین یکسری از متغیر‌های خارج از دسترس و کنترلی همچون حوادث بین‌المللی را نباید در نظر گرفت، ولی در مجموع با روند بانک مرکزی در زمان مدیریت آقای فرزین در ایجاد ثبات در بازار ارز می‌توان انتظار داشت بازار خودرو به ثبات برسد.

عسگری توضیح داد: بزرگترین بهانه خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو، نوسانات نرخ ارز و تاثیر آن در تامین مواد اولیه و در نهایت قیمت تمام شده خودرو بود که حداقل با ثبات ایجاد شده در بازار ارز دیگر چنین بهانه‌ای وجود ندارد، پس اگر سیاست گذاری و مدیریت درستی وجود داشته باشد می‌توان انتظار داشت که آرامش و ثبات به بازار خودرو برگردد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->