اختصاص ۲۲ جلسه شورای نگهبان به بررسی برنامه هفتم

  • کد خبر: ۱۹۸۲۰۴
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۸
اختصاص ۲۲ جلسه شورای نگهبان به بررسی برنامه هفتم
سخنگوی شورای نگهبان، گفت: بررسی برنامه هفتم توسعه را از هفته‌های اخیر به صورت غیر رسمی آغاز کرده‌ایم و نزدیک به ۲۲ جلسه شورای نگهبان به بررسی لایحه اختصاص یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان پیرامون بررسی لایحه هفتم توسعه در شورای نگهبان گفت: بررسی برنامه هفتم توسعه را از هفته‌های اخیر به صورت غیر رسمی آغاز کرده‌ایم و نزدیک به ۲۲ جلسه شورای نگهبان به بررسی لایحه اختصاص یافته است.

وی افزود: همچنان مواد زیادی برای بررسی باقیمانده است. شورای نگهبان تمام تلاش خود را انجام می‌دهد تا ظرف مدت قانونی بررسی برنامه هفتم توسعه را به پایان برساند.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سؤال که آیا مواد مربوط به مصوبه کاهش مدت خدمت سربازی و افزایش سن بازنشستگی در صحن مطرح شده است، گفت: این مواد، چون در انتهای برنامه هفتم توسعه به تصویب رسیدند، شورای نگهبان مواد مطروحه را بررسی نکرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.