نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا
سرخط خبرها

بی‌میلی قلعه‌نویی برای بازگشت قایدی به تیم ملی

  • کد خبر: ۱۹۸۲۷۴
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵
بی‌میلی قلعه‌نویی برای بازگشت قایدی به تیم ملی
امیرقلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تمایلی به بازگرداندن مهدی قایدی به تیم ملی فوتبال ایران ندارد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، آخرین بار که مهدی قایدی در اردوی تیم ملی حضور یافت و امیر قلعه‌نویی دقایقی به این بازیکن میدان داد، سرمربی تیم ملی تصمیم نهایی خود درباره این بازیکن را گرفت و به همکارانش نیز اعلام کرد قایدی از لحاظ فیزیکی به کار تیم ملی نمی‌آید و با اینکه تکنیک قابل قبولی دارد، اما نمی‌تواند در جام ملت‌های آسیا باری از روی دوش تیم ملی بردارد.


دلیل قلعه‌نویی البته فقط موضوع ضعف بدنی مهدی قایدی نیست. او در خط حمله و پست وینگر‌ها بازیکنان بسیاری دارد که عملاً کار را برای انتخاب بازیکن برای سرمربی تیم ملی بسیار سخت و دشوار می‌کند. در خط حمله تیم ملی مهدی طارمی، سردار آزمون، علیرضا جهانبخش، کریم انصاری‌فرد، شهریارمغانلو و رضا اسدی گزینه‌های اصلی سرمربی تیم ملی محسوب می‌شود و در پست وینگر نیز بازیکنانی همچون مهرداد محمدی، محمد محبی، وحید امیری، مهدی ترابی و حتی سامان قدوس مدنظر سرمربی تیم ملی هستند و چند قدم جلوتر از مهدی قایدی قرار دارند وعملاً جایی برای حضور این بازیکن در تیم ملی باقی نمی‌ماند.

اخیراً اما درخشش مهدی قایدی شایعاتی پیرامون بازگشت او به تیم ملی را ایجاد کرده است، اما کنکاش در اردوی تیم ملی نشان می‌دهد که امیرقلعه‌نویی همچنان روی همان اصلی استوار است و به دلایلی که قبلا به آن اشاره کرده تمایلی به بازگرداندن مهدی قایدی به تیم ملی ندارد و به احتمال فراوان این بازیکن حضور در جام ملت‌های آسیا را از دست خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->