پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان؛ از بی انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود
سرخط خبرها

زورگیری‌های شبانه ۲ تبعه خارجی در خیابان‌های مشهد + عکس

  • کد خبر: ۱۹۸۴۵۱
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۴
زورگیری‌های شبانه ۲ تبعه خارجی در خیابان‌های مشهد + عکس
دو تبعه خارجی با کلاه پشمی خزدار، نیمه‌شب‌ها از عابران و رهگذران در خیابان‌های مشهد زورگیری می‌کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نیرو‌های گشت نامحسوس کلانتری شفای مشهد که از مدتی قبل طرح مبارزه با سرقت‌های شبانه را با دستور ویژه سرهنگ احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) آغاز کرده‌اند، هنگام رصد مظنونان خیابانی در بولوار عبدالمطلب به موتورسوارانی برخورد کردند که با «کلاه خزدار» چهره خود را پوشانده بودند و به طرز مشکوکی در قسمت‌های تاریک بولوار حرکت می‌کردند. همین موضوع ظریف، موجب شد تا موتورسواران مذکور زیر نورافکن‌های پلیس قرار گیرند. درهمین حال بود که سرنشین موتورسیکلت شیئی شبیه گوشی تلفن همراه را زیر کاپشن سیاه خود جابه‌جا کرد. ماموران انتظامی که دیگر تردیدی نداشتند با «سارقان شبرو» روبه‌رو شده‌اند، به آن‌ها فرمان ایست دادند، اما راکب موتور سیکلت در زیر «خز‌های کلاه» نگاهی به نیرو‌های انتظامی انداخت و گاز موتور سیکلت را فشرد. آن‌ها با سرعتی جنون آمیز وارد عبدالمطلب ۳۰ شدند و در حالی که گویی موتور سیکلت از روی جدول خیابان پرواز می‌کند تلاش کردند تا از کوچه پس کوچه‌های فرعی از چنگ پلیس بگریزند، اما در نهایت وارد پیاده‌رو شدند و ناگهان با موانعی برخورد کردند که برای جلوگیری از توقف و یا عبور وسایل نقلیه نصب شده بود. راکب موتورسیکلت که دیگر نتوانست موتور سیکلت را کنترل کند در حاشیه خیابان واژگون شد و بدین ترتیب هر دو مظنون در محاصره قرار گرفتند و لحظاتی بعد حلقه‌های قانون را بر دستان خود دیدند. طولی نکشید که نیرو‌های امدادی نیز از راه رسیدند و یکی از موتورسواران را در حالی به مرکز درمانی انتقال دادند که در بازرسی بدنی از آنان ۳ دستگاه گوشی تلفن همراه، یک قبضه چاقو و میله‌ای دیلم‌گونه کج کشف شد که سارقان برای دستبرد به کامپیوتر خودرو‌ها استفاده می‌کنند.

زورگیری‌های شبانه ۲ تبعه خارجی در خیابان‌های مشهد + عکس

ساعتی بعد و با مداوای متهم مصدوم بازجویی‌های تخصصی از آنان با نظارت مستقیم سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفا) در دایره تجسس کلانتری آغاز و مشخص شد موتورسواران از زورگیران سابقه‌دار تبعه افغانستان هستند که از نیمه‌های شب از مخفیگاه خود بیرون می‌آیند و در مناطق جنوبی مشهد از شهروندان زورگیری می‌کنند که به همین دلیل نیز به «خفاش‌های خزدار» معروف شده‌اند. «امیرحسین- الف» یکی از متهمان در بازجویی‌ها گفت: حدود ساعت یک بامداد که به منزل دوستم «محمدرضا_ ر» در بولوار رسالت رفتیم و پس از مصرف مشروبات الکلی تصمیم به زورگیری از شهروندان گرفتیم. این بود که سوار موتورسیکلت شدیم و به سمت بولوار هاشمیه و پیروزی به راه افتادیم. آن جا ۲ جوان را سوار بر دوچرخه دیدیم که در حال حرکت بودند. من موتورسیکلت را متوقف کردم و دوستم به زور گوشی تلفن یکی از آن‌ها را سرقت کرد. البته هر طعمه‌ای که از دادن گوشی خودداری می‌کرد با تیغه چاقو روبه‌رو می‌شد و دوستم صحنه ترس و دلهره به راه می‌انداخت و آن طعمه را مجبور می‌کرد به خواسته‌هایمان عمل کند!

دقایقی بعد استعلام افسر تجسس از مرکز فرماندهی بیانگر آن بود که در چند ساعت بامدادی ۳ فقره زورگیری با چاقو در محدوده بولوار پیروزی انجام شده است به همین دلیل ۲ موتورسوار که دیگر چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشتند لب به اعتراف گشودند و به زورگیری‌های مذکور اعتراف کردند. در همین حال «محمدرضا- ر» (متهم دیگر تبعه افغانستان) نیز به افسر دایره تجسس گفت: قصد داشتیم گوشی‌های سرقتی را در بازار مقابل آرامگاه خواجه ربیع به فروش برسانیم و پول آن را تقسیم کنیم. وی همچنین به فروش ۲۰ گوشی همراه سرقتی نیز معترف شد و راز سرقت‌های دیگر را فاش کرد.

با دعوت از مال‌باختگان دوچرخه سوار به کلانتری، آنان نیز «خفاش‌های خزدار» را شناسایی کردند و گفتند: در حال بازگشت از حرم مطهر امام رضا (ع) بودیم که به چنگ زورگیران «کلاه خزی» افتادیم و آن‌ها با تهدید چاقو یکی از گوشی‌های ما را زورگیری کردند. در حالی که چند شاکی مال‌باخته دیگر نیز «زورگیران شبرو» را شناسایی کرده بودند سرنخ‌هایی از سرقت کامپیوتر خودرو (ای سی یو) هم به دست آمد و یکی از شاکیان با ارائه تصاویری از دوربین‌های مداربسته، مدعی شد که «خفاش‌های خزدار» شبانه کامپیوتر خودروی وی را حدود یک ماه قبل سرقت کردند. با اعلام این شکایت بررسی‌های تخصصی پلیس زیر نظر رئیس کلانتری شفا ادامه یافت تا زوایای پنهان جرایم احتمالی دیگر «خفاش‌های خزدار» در زیر نورافکن‌های پلیس آشکار شود.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->