حداقل ۳۶ کشته و بیش از ۵۰ زخمی بر اثر ازدحام جمعیت در تجمع انتخاباتی در هند بن‌فرحان: دیپلماسی، تنها راه حل بحران برنامه هسته‌ای ایران است حجت‌الاسلام زرندی: دستگاه قضایی در کنار صنعت، معدن و تجارت است دست رد رئیس جمهوری آرژانتین به سینه نتانیاهو معاون امور معادن و فرآوری وزارت صمت خبر داد: رشد ۱۲ درصدی صادرات کشور طی یک سال اخیر ترکیه: فلسطینی‌ها باید خودشان غزه را اداره کنند واکنش دفتر رهبر انقلاب به سخنرانی نتانیاهو برای صندلی‌های خالی واکنش شورای عالی امنیت ملی به شایعه تعیین جانشین مقامات انتقاد استاندار خراسان رضوی از تعلل در واگذاری اختیارات معادن مهلت یک‌ماهه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ به شبکه بانکی برای رعایت نسبت مصارف به منابع در خراسان رضوی سرلشکر صفوی: نقاط ضعف پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه در حال بازسازی است رسانه عبری: بخشی از طرح ترامپ پیشبرد توافقنامه‌های ابراهیم است استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه وزیر خارجه مصر: جامعه جهانی در برابر نقض قانون بین الملل تماشاچی است وزیر خارجه آلمان: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد یک کابوس انسانی است عراقچی: تروئیکا و آمریکا به دنبال وادار کردن ایران به امتیازدهی بودند تظاهرات گسترده آلمانی‌ها در مخالفت با حمایت برلین از اسرائیل رویترز: حماس هنوز طرح آتش بس ترامپ را دریافت نکرده است سخنگوی سپاه: تجزیه ایران هدف اصلی دشمن در دو جنگ تحمیلی بود رهبر انصارالله: سیدحسن نصرالله وحشت و کابوس واقعی برای صهیونیست‌ها بود لاوروف: تلاش برای اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران غیرقانونی است عراقچی با دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس دیدار کرد پزشکیان: آمریکا ایران ضعیف و ذلیل می‌خواهد پزشکیان از نیویورک بازگشت (۵ مهر ۱۴۰۴) انفجار بمب در حومه دمشق (۵ مهر ۱۴۰۴) روحانی: سعید جلیلی با من مناظره کند + فیلم دیدار عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قطعنامه ممنوعیت استقرار تسلیحات در فضا در مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد

  • کد خبر: ۱۹۸۴۶۲
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۳
قطعنامه ممنوعیت استقرار تسلیحات در فضا در مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد
مجمع عمومی سازمان ملل پیش نویس قطعنامه روسیه را درباره عدم استقرار تسلیحات در فضا تصویب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری تاس، این قطعنامه با عنوان "هیچ جایی برای قرار دادن سلاح در فضای بیرونی وجود ندارد" مورد حمایت ۱۲۷ کشور قرار گرفت. همچنین ۵۰ رای مخالف و شش رای ممتنع نیز به این پیش نویس که از سوی روسیه ارائه شده بود، داده شد.

این پیش نویس توسط کشور‌های بلاروس، چین، کوبا، کره شمالی و مصر به همراه روسیه تدوین و به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه شد.

این قطعنامه از تمامی کشور‌ها به ویژه آن‌هایی که پتانسیل فضایی را دارند خواسته تا گزینه‌ای را برای پذیرش یک الزام سیاسی به منظور عدم استقرار تسلیحات در فضا مد نظر قرار دهند.

همچنین این قطعنامه خواستار آغاز سریع کار بر روی پیش نویس توافقنامه جلوگیری از استقرار تسلیحات در فضا بر اساس این پروژه است که توسط روسیه و چین تهیه و در سال ۲۰۰۸ در کنفرانس خلع سلاح ارائه شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->