نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

تغییرات بزرگ در النصر

  • کد خبر: ۱۹۸۴۶۹
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
تغییرات بزرگ در النصر
عواقب باخت تلخ النصر به الهلال در دربی بزرگ ریاض همچنان ادامه دارد. 

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه جهانی Essentially Sports می‌گوید لوئیس کاسترو در واکنش به شکست به دربی ریاض از مدیریت باشگاه خواسته است تا ۳ بازیکن جدید را در فصل نقل و انتقالات زمستانی آینده به خدمت بگیرند.

النصر پیش از این مبالغ هنگفتی را خرج کرده بود تا علاوه بر کریستیانو رونالدو، ستاره‌هایی مانند سادیو مانه، مارسلو بروزوویچ و آیمریک لاپورت را نیز جذب کنند. اما به نظر می‌رسد کاسترو از بازیکن‌هایی که در اختیار دارد راضی نیست و او برنامه‌هایی برای تقویت تیمش در ژانویه آینده دارد.

بر اساس گزارش ها، این مربی امیدوار است تا گزینه‌های مناسبی پیدا کند که بتواند به او در تقویت خط میانی کمک کند. جدای از این پست، سرمربی تیم النصر به فکر اضافه کردن نام‌های بیشتری به خط حمله خود است. نکته مهم اینکه سرمربی النصر از مدیران باشگاه می‌خواهد که جذب یک دروازه بان جدید را نیز تضمین کنند.

واکنش مدیران باشگاه النصر به درخواست‌های کاسترو هنوز مشخص نیست، اما به احتمال زیاد به درخواست‌های او باتوجه به آرزوی‌های هواداران النصر پاسخ مثبت داده می‌شود.

شکست در دیدار «دربی ریاض» باعث شد تا الهلال صدرنشین با ۷ امتیاز از النصر فاصله بگیرد. النصر به طور کلی متوجه شده که داشتن کریستیانو رونالدو همیشه موفقیت را تضمین نمی‌کند، حتی اگر در ۲۰ بازی متوالی شکست نخورده باشند.

النصر در خط حمله و هافبک با رونالدو، سادیو مانه، تالیسکا، مارسلو بروزوویچ و اوتاویو کیفیت برتری داشت، اما دفاع آن‌ها آنچنان در دربی ریاض کارآمد نبود. این همان چیزی بود که الهلال از آن بهره برد چراکه آن‌ها دفاع مستحکمی دارند.

لوئیس کاسترو، سرمربی النصر، به مشکلات دفاعی تیم خود اعتراف کرد. او در نشست خبری گفت: بازیکنان در دور کردن توپ اشتباه کردند و به همین دلیل خط هافبک به دلیل سردرگمی خط دفاعی اشتباه کردند و بعد از آن به خود آمدیم. سرمربی پرتغالی النصر اضافه کرد: مردم فکر می‌کنند که الهلال بازی را کنترل کرده است، اما ما اشتباه کردیم!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->