مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

حمله مقاومت فلسطین به تانک‌ها و نیروهای اشغالگر در غزه + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۸۸۰۸
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶
حمله مقاومت فلسطین به تانک‌ها و نیروهای اشغالگر در غزه + فیلم
نیروهای عزالدین القسام با حمله به نیروهای اشغالگر در محله شجاعیه در شرق غزه، شماری از تانک‌های آنها را هدف قرار داده و منهدم کردند. ویدئوهای منتشره از این حمله، چند تانک اشغالگران را در حال سوختن نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، در ویدئوهایی که گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش حماس از این عملیات منتشر کرده‌اند، چند تانک اسرائیلی به چشم می خورد که پس از هدف قرار گرفتن توسط مبارزان القسام، در آتش می‌سوزند.

منابع خبری فلسطینی روز چهارشنبه اعلام کردند همزمان با شدت گرفتن نبردهای زمینی به ویژه در سه محور خان یونس، بیت لاهیا و بیت حانون در نوار غزه، مقاومت فلسطین مخفیگاه نظامیان صهیونیست در یک خانه در خان یونس را هدف قرار داد و ۱۲ خودرو، یک نفربر و یک تانک ارتش رژیم اشغالگر را منهدم کرد.

خبرگزاری شهاب درباره آخرین تحولات نبرد زمینی در نوار غزه اعلام کرد که رزمندگان مقاومت درحال یک نبرد شدید با نظامیان رژیم صهیونیستی در محور شرق خان یونس هستند.

برپایه این گزارش، صدای چندین انفجار شدید در شرق خان یونس شنیده شده و منابع محلی از تشکیل دود در آسمان منطقه خبر داده‌اند. همچنین محل تجمع نظامیان صهیونیست در این شهر هدف حمله خمپاره ای قرار گرفت.

در همین راستا، گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس از هدف قرار دادن مخفیگاه نظامیان صهیونیست خبر داد و اعلام کرد: خانه‌ای در محور شرق خانیونس را که تعدادی از نظامیان اشغالگر در آن سنگر گرفته بودند با خمپاره و مسلسل هدف قرار دادیم.

گردان‌های القسام همچنین اعلام کرد که تک‌تیراندازان آن چهار نظامی صهیونیست را در منطقه مذکور هدف قرار دادند.

شاخه نظامی جنبش حماس همچنین تأکید کرد که در درگیری‌های منطقه «بیت لاهیا» در شمال غزه، ۱۲ خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

گردان‌های القسام در بیانیه دیگری گزارش داد: رزمندگان ما یک نفربر و یک تانک «مرکاوا» ارتش دشمن را در محور شمال خان یونس با راکت «الیاسین ۱۰۵» منهدم کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->