توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نظامیان اسرائیلی، ۴ فلسطینی را در کرانه باختری به شهادت رساندند

  • کد خبر: ۱۹۸۸۲۶
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۴
نظامیان اسرائیلی، ۴ فلسطینی را در کرانه باختری به شهادت رساندند
رسانه‌های فلسطین از شهادت یک نوجوان و سه جوان فلسطینی به دست نظامیان رژیم صهیونیستی در کرانه باختری خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، روز چهارشنبه یک جوان ۲۴ ساله به نام «عبدالناصر مصطفی ریاحی» به ضرب گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی در اردوگاه بلاطه واقع در شرق نابلس به شهادت رسید. 

منابع پزشکی گفتند که این جوان فلسطینی در جریان یورش نظامیان صهیونیست به اردوگاه بلاطه از ناحیه سر زخمی شده بود و تحت عمل جراحی قرار گرفت اما به دلیل شدت جراحت به شهادت رسید. 

بنابر گزارش خبرگزاری فلسطین (وفا)، همچنین در جریان درگیری در اردوگاه الفارعه و شهرک طمون واقع در جنوب طوباس یک نوجوان به نام «عبدالرحمن عماد خالد بنی عوده» (۱۶ ساله) و «معاذ ابراهیم زهران»(۲۳ ساله) به شهادت رسیدند. 

همچنین یک جوان دیگر به نام «احمد نظمی غانم»(۳۰ ساله) در طولکرم که هفته گذشته زخمی شده بود، به شهادت رسید. 

بنابراین گزارش، غانم مورد اصابت ترکش یک موشک شلیک شده از یک پهپاد در اردوگاه طولکرم، قرار گرفته بود.

با شهادت این چهار نفر، شمار شهدای کرانه باختری از ابتدای سال ۲۰۲۳ تاکنون به ۴۷۱ نفر رسید که ۲۶۲ نفر آن‌ها از هفتم اکتبر تاکنون به شهادت رسیده‌اند. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->